Napisal/-a P206S16 Pe okt 12, 2007 6:09 pm
Emir in speedfreak: V sloveniji niso prodali kot novega nobenega črnega 406C. tisti na avto netu letnik 2003 je uvožen iz tujine, sicer je tudi HDI ampak "še tastar" notranjost nima alu dodatkov pa armatura mal drugač pa prednji odbijač,... Še en je enake barve kot moj in tudi HDI se mi zdi da v domažalah (ki ga je kolega uvozil), vendar brez el. sedežev in ledra. En črn je v Slo v LJ, 3.0 letnik 2001 (moj bivši)
Ja un ki pa je temno mišje siv in 19 col, je tudi kolega iz tujine uvozil letnik 2003 HDI, pred faceliftom. Bil je v Mostah, sedaj pa ima drug kolega v Polju.
No moj pa je v Vevčah.
Na našem koncu imamo oz. smo imeli cca 10kupejev 406. Če kdo kaj kupuje.... mogoče pa poznam avto...
Sam uvoz z Nemčije se ni ravno splačal,ko sem poplačal še vse dajatve, cenovno tam nekje kot so pri nas, le da sem tam dobil črnega in s to opremo kot sem hotel.
Prišel me je (pred pol leta) nekje 15.600 Eur takoj pa sem kupil še ene "pleh" feltne z zimskimi gumami za 650 eur-novo. Za fedre sem dal blizu 200eur, feltne 19col in gume + distančniki (sami dist. sem plačal strugarju 300EUR) so bile 2100Eur, ksenon kit pa 90 Eur. Se pravi skupaj okoli 18.500EUR.
Danes bi zanj hotel okoli 17.000EUR, s tem, da bi ostal tak kot je + 16col letne na alu + zimske na pleh feltnah bi dal zraven. Brez 19 in zimskih bi bla čena temu priemrna nižja. No zaenkrat se ne prodaja.
leti...leti.... S16