Nicc0 je napisal/-a:v selnici pa res niam takih drevdrugace pa lep avto, viden v zivo tut
kaj te ne, tam od crpalke dalje proti fali na spodnji strani oz ob dravi. tocno tak mi deluje kot da bi bil tam nekje slikan. bo lastnik sam povedal

SamoK je napisal/-a:ti mores bit pa nekje iz selnice doma??vsaj tak se mi iz odzadja slik zdi. drugace pa kaki EMMA prvak?? lep mlincek, avte sn pa ze lepse tud videl. razen barve..perla rox. sem mel vcasih skutera perlo,hehe:P
Punisher je napisal/-a:ja pikolo, da ga se jaz pohavlim...pac citroen (lep ni kaj)...ves da se nea moremo, zadnjic si spet poliral ko sn se mimo pelo...sn vido nek vlki objekt, pa se zraven en vecji. sicer je bil prvi cisto pri miru...drugi pa se je premikal aka. matrix scene...mislim da si bil to ti...ej, nisi mi javo za xenon...pozabo, ja, ja..kaj j**e opla ne...ajd...se slisimo kaj...
p.s. slikano v lovrencu...ce kdo pozna mladinski dom...tam spredaj, oz. bom tak reko...slikano bogu za hrbtom...![]()
xandrej je napisal/-a:Aja avto nikoli ni bil v avtomatski pralnici in lak se glede na to, da ima avto 190 000 kilometrov sveti kot nov tudi ohranjen je koliko se da za to kilometrino. Vsak do sedaj je rekel, da ima avto največ 80 000 kilometrov...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov