mal sm se poigral s PSom (začetniško) pa je to nastalo vn..zadnja felga ni lih ql narjena:oops: ..znižan, temne šipe, pa felge :P
v resnici verjamm da bo noro
Priponke
NOS is like a hot chick with STDs. You just want to hit it, but you're afraid of the consequences.
MSrougeZX morebiti je ta avto v rokah ženske voznice? Mam sodelavko ki si lasti C2 z istimi felnami.. potemtakem je že kr nekaj C2-jev z temi felnami, pa še v mestu sem vido že enga..
dobr bel je res zakon,se strinjam,sam jest mam v osnovi crn avto in res ne bi celega neki barval no ozejke odpadejo
neyc sm pregleda in vas forum in velik ostalih forumov,pa tud googla sm uporabljal,pa vse mogoce ,kar se je dalo.
pa verjel ali ne mi niti eden ni vsec,oziroma se mi ne dopade oziroma ni moj okus.
mah bomo ze neki spackal skupi da bo lepo.
in tako se je vse zacelo.
skatla in stojalca za ojacevalce
pribljizno narejeno ogodje
se ena o ogrodju
krogci za tweeterje
mmmmmmmm kojk je disalo v avtu po poliestru pokrov narejen,ok se pokitat ga bo treba pa se mal dodelat
aja v mes sm se sipe temnil,sam je slaba slika k se zraven se ucim slikat evo predni stebricki,se ena plast tkanine 600g pa mal brusenja,kitanja pa so koncani
vratni paneli
in majhen milijon kablov za muzko,tuki jih se kr neki manjka
evo to bo vse za enkrat
vec pa v naslednih dneh,upam
aja pa tuki je se vse mal postran sam so te napake odpravljene
aja pa pozabu sm omenit da gre drug teden ze na nizanje in sicer za 45 mm,firma bo pa eibach (ne vem ce sm prov napisu)
cena okol 200 eur z montazo ,komi cakam
a ma kdo kake veze kje za kaksen popust za oz feltne
in sicer bi nabavu tele
al pa te bi tud nabavu sam ne vem ce majo homologacijo in se to je problem k so v angliji in jest sm res en antitalent glede tega kako se naroca v tujino