CupraR je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:nabavu sem 15ke, samo so gume gor 195/60/15 in mi drsajo v blatnike ko grem skozi ovinke.....in me zanima kakšen gume moram dat gor... a mislite da če bi dal 185/55/15 da mi bi tudi drsale
![]()
![]()
pa kaj če bi kdaj se kej pozanimal preden kr kupuješ
![]()
![]()
15 col gre 195/50/15 na tak avto..
_bordon_ je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:nabavu sem 15ke, samo so gume gor 195/60/15 in mi drsajo v blatnike ko grem skozi ovinke.....in me zanima kakšen gume moram dat gor... a mislite da če bi dal 185/55/15 da mi bi tudi drsale
![]()
![]()
pa kaj če bi kdaj se kej pozanimal preden kr kupuješ
![]()
![]()
15 col gre 195/50/15 na tak avto..
ja pa saj gume so ble že na feltnah, in itak bi jih mogu menjat, ker 4 leta so stala v eni garaži
thans za mere
_bordon_ je napisal/-a:nabavu sem 15ke, samo so gume gor 195/60/15 in mi drsajo v blatnike ko grem skozi ovinke.....in me zanima kakšen gume moram dat gor... a mislite da če bi dal 185/55/15 da mi bi tudi drsale
_bordon_ je napisal/-a:ma kolikor jaz vem, taavtosploh nima homologaciskega kartončka, ker je letnik 96... homologacijo pasouvedli leta97
MacTron je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:ma kolikor jaz vem, taavtosploh nima homologaciskega kartončka, ker je letnik 96... homologacijo pasouvedli leta97
zmotno misljenje... a sedaj pa mislis ce nimas homo kartoncka da pa lahko
"bases" gor katerokoli dimenzijo...za vsako napravo posebej gres
lahko po kartoncek oz. na homologacijo in ko naredis nebos vrjel dobis.
Nicc0 je napisal/-a:samo ze 17 tut vidli na takem avtu![]()
je pa zelo na knap
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov