Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Ne dec 30, 2007 10:43 pm

x5 8)
Slika
Slika
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne dec 30, 2007 11:02 pm

Čuvaj ga, na slikah zgleda kot nov :pivo
Slika

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Po dec 31, 2007 10:20 pm

Audi kvaliteta. ;)
Avto,moj partner!!!!!!!!

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Po dec 31, 2007 11:09 pm

X6

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 To jan 01, 2008 12:40 pm

nikar ga ne predeluj,pusti original :)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jan 01, 2008 2:05 pm

lepo poste nabijate.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy To jan 01, 2008 4:22 pm

andrej86 je napisal/-a:nikar ga ne predeluj,pusti original :)

Brez skrbi, zadnja zadeva, ki bi jo z avtomobilom naredil, so predelave (sploh kakšen češki styling ) :D

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr jan 02, 2008 12:07 am

Maxx je napisal/-a:X6

Q7 :lol:
drgače pa zares odličn avtek... moj "sosed" ima prav tako avdico kot je tvoja rdeča, le da je slabše ohranjena in srebrne barve. ko sem pa tvojo videl, sm pa sam očke nabil na ekran :pop: res, občudovanja vredn audi....kot je pač vsak ;)

lp

dule1989
Nov uporabnik

Kraj: okolica ptuj-a

Napisal/-a dule1989 Sr jan 02, 2008 2:40 pm

ufff kak je pa tale avto ohranjen :shock: :oops: nasploh notranjost :shock: pohvale :twisted:
wandali d.o.o.

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Sr jan 09, 2008 8:48 pm

Še ena slika belega.
Slika

Tole sem dal v rdečega.. originalna troblja je bila tam bolj za okras. In sem zmontiral troblje iz conrada...
Sedaj so malce bolje pritrjene, tole je bla testna faza :D
Slika
kompresor..
Slika
Tole pa moram nekam obesit :D
Slika

No, tole je pa še slika zavor, ki sem jih kmalu po tem, ko sem avto kupil, menjal. Ko smo odprli, nas je čakalo tole... (stare precej dobro amortizirane :roll: )
Slika
Slika
Slika
Nov komplet diskov in ploščic je takrat stal bajnih 40€.

Sicer pa, kot je znano “Brakes can only slow you down!” :idea:

Uporabniški avatar
.:Tomaz:.
Novinec

Kraj: Slo

Napisal/-a .:Tomaz:. Sr jan 09, 2008 8:51 pm

ej tale audi je pa carsko ohranjen ahti ga k jih ni takih
Nice day!!!

Uporabniški avatar
claus
Nov uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a claus Sr jan 09, 2008 9:18 pm

a bi lahko opisal al pa se bolje posnel, kaksen zvok dajo te troblje od sebe, ker se tud jst zanimam za nakup istih?

LP, Claus
Na cesti si vzemi čas, ne življenja.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr jan 09, 2008 10:48 pm

zelo lepo ohranjen avto...ma en znanec takega istega, le da je srebrn, pa je un tut še kr tak kot nov... ;) zgleda, da so pr teli 80ki rres delal na kvaliteti... ;)

iz kje pa si ti, če smem vprašat, ko vidim KK tablce... :?:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
zmeden
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a zmeden Sr jan 09, 2008 11:25 pm

oba avta pohvale vredna sploh ta rdeč!! :bow

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Če jan 10, 2008 7:21 am

Bom ob priložnosti posnel hupo.

Sem pa iz Boštanja. Je pa rdeč audi vsak dan viden na poti Sevnica - Ljubljana in nazaj :D

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če jan 10, 2008 7:41 am

iz boštanja?
js pa iz sevnce... :D mogoč se poznama... ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Sr mar 05, 2008 6:47 pm

Update: Belega audija sem prodal. En stric, ki se vozi mimo hiše, ga je hotel imet... in ga sedaj ima.
Ga je pa nadomestila druga lubica:
Slika

Rdeč audi pa ima nazaj litke, ki so na prvih slikah. Nisem verjel vremenskim napovedim... (in prav sem imel! :D )

Uporabniški avatar
wid
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a wid Sr mar 05, 2008 6:57 pm

gregsl25 je napisal/-a:A motor še je v prvotnem stanju brez kakšnega večjega popravila? Koliko od teh kilometrov si naredil ti? Je že registriran kot oldtimer?

Kot oldtimer ne more bit registriran, ker mora biti star vsaj 25 let, edino pod pogojem da gre za redko serijo avta, takrat je lahko star 20 let.

Avtor, koliko stane kaj takšen avto? Oz. koliko si dal za njega oz. bi dal, če so ti ga slučajno podarili ;)

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Sr mar 05, 2008 7:10 pm

wid je napisal/-a:
gregsl25 je napisal/-a:A motor še je v prvotnem stanju brez kakšnega večjega popravila? Koliko od teh kilometrov si naredil ti? Je že registriran kot oldtimer?

Kot oldtimer ne more bit registriran, ker mora biti star vsaj 25 let, edino pod pogojem da gre za redko serijo avta, takrat je lahko star 20 let.

Avtor, koliko stane kaj takšen avto? Oz. koliko si dal za njega oz. bi dal, če so ti ga slučajno podarili ;)

Kot oldtimer bi načeloma lahko bil registriran (so neke poti, kako prit do certifikata tudi malce prej kot pri dopolnjeni starosti 25 let). Ampak sedaj dam za zavarovanje okoli 150€, kaj dosti ne bi prihranil, pa še zakomplicirali bi mi lahko ob morebitni nesreči pa to...
Sicer pa sem za svojega dal leto dni nazaj 1000€ (in potem še nekaj vložil v potrebno generalko).Mogoče se komu zdi to precej za tako star avto, vendar mi ni žal, bi ga tako brez pomisleka kupil še 1x.
Za belega sem dobil 650€. Pločevina je bila slabša, motor je bil bistveno slabši. Ampak vseeno, lepo vozen avto, s pol leta veljavnim tehničnim.

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Po jun 16, 2008 10:29 am

Avto je preživel brez večjih posledic še eno zimo. Prevoženih (če predpostavimo, da števec nikoli ni bil prevrten, kar nekako dvomim) je nekje 380k km. Do tu sva bila skupaj mislim da 9x na morju (verjetno je bil ta audi tudi najbolj v kurcu avto na NT konferenci), 1x v Avstriji, 1x v Italiji. Podrla sva dva psa, enega ptička (ob tem mi je bilo bistveno bolj hudo kot ob ostalih živalih; dejansko sem začutil, kakšni prasci smo ljudje), nekaj mačk, malo butnila eno srno ter še nobenega cigana, 1 količek, ki označuje cesto za pluženje (fakin kamionđija, long live trdi odbijači), ter eno petko, ki se je prehitro ustavila (my bad :D ). Iz prometa sva precej na grob način izločila eno kot lešnik trdo žensko.
Slika
V dimu...
http://www.youtube.com/watch?v=4iVZ6I-a66o
...sva s prehitevanjem pustila mnogo takšnih in drugačnih vozil, s ponosom tudi enega Porscheja 911. Ustvarila fascinantno število prekrškov, policajem ustavila nekje 10x, dobila še nobene kazni, pihala bolj ali manj vedno, vedno 0.0.
Tudi v najhladnejših jutrih je vžigal v trenutku.
http://www.youtube.com/watch?v=B5PKQFN6cN4
Ne povzroča nobenih glavobolov, je popolnoma zvest in poslušen, razen 20€ na 10k km (pri meni nekje 2 meseca) za olje in filter ne potrebuje nikakršnih denarnih vložkov. Med zimo sem le enkrat skoraj obstal:
Nekje na pol poti je avto začel zafrkavat. S svojim znanjem sem strokovno ugotovil, da je zamašen naftni filter.
Orodja nisem imel, filtra tudi ne, vožnja pa je izgledala tako, da sem vsak kilometer obstal, malce počakal, in se spet pomaknil za kilometer.
Nekaj je bilo treba naredit. Pri prvem avtoprevozniku sem se ustavil, in povprašal, če pozna kakšnega mehanika. Možakar je bil za akcijo. “Lejga, ta je pa starejši kot peš honda! Bova zamenjala, samo če maš filter. ” Hja, le kje naj bi ga dobil…
Po investigaciji sva ugotovila, da je filter itak enak kot od MAN-a. (Kako prikladno, da je AUDI že toliko let nazaj zmontiral v avto ravno pravi filter za moje podvige). Filter od MAN-a pa itak ima vsak kamionđija. Tako je bil po petih minutah v avtu nov filter (sicer ima malce večji obseg :D , ampak važno je da dela). Stric si je zaželel 5€, z velikim veseljem sem mu jih stisnil 20, in odpujsal novim zmagam naproti.

Evo še nekaj svežih pozerskih: (se vidi tut moja lubica)
Slika
Slika
Slika
Sicer pa avto ostaja na cesti. Vsak dan naredi, in bo, kot kaže, še kar nekaj časa delal po 200 kilometrov.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov