Avto je preživel brez večjih posledic še eno zimo. Prevoženih (če predpostavimo, da števec nikoli ni bil prevrten, kar nekako dvomim) je nekje 380k km. Do tu sva bila skupaj mislim da 9x na morju (verjetno je bil ta audi tudi najbolj v kurcu avto na NT konferenci), 1x v Avstriji, 1x v Italiji. Podrla sva dva psa, enega ptička (ob tem mi je bilo bistveno bolj hudo kot ob ostalih živalih; dejansko sem začutil, kakšni prasci smo ljudje), nekaj mačk, malo butnila eno srno ter še nobenega cigana, 1 količek, ki označuje cesto za pluženje (fakin kamionđija, long live trdi odbijači), ter eno petko, ki se je prehitro ustavila (my bad

). Iz prometa sva precej na grob način izločila eno kot lešnik trdo žensko.
V dimu...
http://www.youtube.com/watch?v=4iVZ6I-a66o
...sva s prehitevanjem pustila mnogo takšnih in drugačnih vozil, s ponosom tudi enega Porscheja 911. Ustvarila fascinantno število prekrškov, policajem ustavila nekje 10x, dobila še nobene kazni, pihala bolj ali manj vedno, vedno 0.0.
Tudi v najhladnejših jutrih je vžigal v trenutku.
http://www.youtube.com/watch?v=B5PKQFN6cN4
Ne povzroča nobenih glavobolov, je popolnoma zvest in poslušen, razen 20€ na 10k km (pri meni nekje 2 meseca) za olje in filter ne potrebuje nikakršnih denarnih vložkov. Med zimo sem le enkrat skoraj obstal:
Nekje na pol poti je avto začel zafrkavat. S svojim znanjem sem strokovno ugotovil, da je zamašen naftni filter.
Orodja nisem imel, filtra tudi ne, vožnja pa je izgledala tako, da sem vsak kilometer obstal, malce počakal, in se spet pomaknil za kilometer.
Nekaj je bilo treba naredit. Pri prvem avtoprevozniku sem se ustavil, in povprašal, če pozna kakšnega mehanika. Možakar je bil za akcijo. “Lejga, ta je pa starejši kot peš honda! Bova zamenjala, samo če maš filter. ” Hja, le kje naj bi ga dobil…
Po investigaciji sva ugotovila, da je filter itak enak kot od MAN-a. (Kako prikladno, da je AUDI že toliko let nazaj zmontiral v avto ravno pravi filter za moje podvige). Filter od MAN-a pa itak ima vsak kamionđija. Tako je bil po petih minutah v avtu nov filter (sicer ima malce večji obseg

, ampak važno je da dela). Stric si je zaželel 5€, z velikim veseljem sem mu jih stisnil 20, in odpujsal novim zmagam naproti.
Evo še nekaj svežih pozerskih: (se vidi tut moja lubica)
Sicer pa avto ostaja na cesti. Vsak dan naredi, in bo, kot kaže, še kar nekaj časa delal po 200 kilometrov.