Tud jst sm tega mnenja da mu feltne ne pašejo ker so preprazne , so mi ble une preh bl ušeč še lepše so pa original BBS. Zadi mu clear glass luči zelo dobro pašejo in tud avzpuh se kr fajn čuje. A maš še kkšne plane za naprej ?
Lp
Jaz bi dal tak kot jih je že par prej omenlo, druge pragove, spojler dol, druge oz. stare felne.. kak pa to da si ga na črno barval? Če bi obudil staro barvo na novo bi blo pomoje kr dost lepše, s tem da bi letvice na odbijačih nardil v clean look.. ops:
rezekvr6black je napisal/-a:gewinde so supersport...avto kr dobr drzi cesto...
a lahko mal bol konkretno prosim, ker se tudi sam zanimam za nakup tega podvozja. po sliki se mi zdi da niso nastavljive po trdoti. se motim? kaj si mel prej noter (katere vzmeti in/ali tudi druge amortizerje)? kok je avto trd v primerjavi z prej? a na slikah z novimi feltnami je tud podvozje že zamenjano?
gelde avta pa fajn rihtaš. men osebno samo feltne niso ravno "top".
lep ni kej, te feltne sm mel tut jst v ožjem izboru sam sem se potem za eta beta odloču.
Drugače pa Wing Commanderjev ni več na sceni tako, da lahko daš tisti wing stran, ker to ni več to kar je včasih bilo. (mnenje pač)
un je biv prejsnji vr6...ta sedaj je 3 ki ga imam...un je zgnila cela skolka pa sem ga prodal...une feltne so ble zelo porajsane in posteno butnene zato sem kupil nove feltne...
amortizerji so pa samo nastavljivi po visini...prej sem imel navadne amortizerje in fedre -40mm mi se zdi in je bil avto isto trd k sedaj...
Se pridružujem ostalim, prve feltne so mu bile kot ulite. No saj z novimi tudi čist v redu izgleda. Ampak spojler je pa po mojem mnenju prevelik glede na obliko in velikost avtomobila. Sicer pa fajn avtič.
Na albumu sem opazil da je ena golf enka s temi feltnami.. A to so ble najprej tam gor al sta oba tvoja pa menjaš, al kako?
Mislim da na oba avta prav lepo pašejo, na enem civicu sem tudi videl pa je super zgledalo!
zaj**** do jaja, ko nedeljko bajić baja :P
Nisem VW fan, ampak tole je eden redkih vr6, ki so mi všeč.Posebaj pri nas imajo lastniki le-teh ponavadi neka romska nagnjenja.