čare je napisal/-a:rini je napisal/-a:Mislim, da je največja napaka pri tem avtomobilu varnost. Za čelno trčenje je prejel le 3*. Raje vzemi 20 centimetrov (ženske si znate predstavljat za kakšno dolžino gre) daljši avto 156, boljša varnost, 4 vrata, boljše vozne lastnosti, več udobja...
a ko ti kupiš avto ga kupiš za zaletavat??JTD 115 KM je odličen motor ki je poskočen in varčen,sicer mi osebno 147 ni všeč ampak to je stvar osebnega okusa ,tako da če si se zapičil v ta avto ga kupi!a ja pa ko jo boš probaval najdi kakšno neravno(rahlo luknjasto) cesto da boš videl če kaj poka po podvouju kar se rado dogaja pr 147/156-kah ker kakšna roka pač dobi luft,sicer če bo ostalo špilalo potem ustrezno zbij ceno in jo vzemi ker tiste roke zrihtat ni noben problem.
čare je napisal/-a:ja ja vem kako je to ko iščeš en avto ki si ga zaprdneš,sam sem iskal mareo JTD 2 mesca ,mel že eno ogledano in rezervirano a model ni hotel vzet are ker homolomo ni bila še zrihtana in je rekel da me bo čakala in jo je pes prodal čez 2 dni potem sem iskal še 2 tedna in na koncu moral vzet 81KW pri kateri je reg. za 100€ dražja zarad 1 kilovata mah kaj češ dobro najdi,pa če bo okoli cevi iz turbine do IC-ja kaj mastno naj te ne skrbi preveč ker to je pa pri vseh JTD-ji in ga še nisem videl da bi bil suh,pazi le da turbina ne žvižga preveč pa okretna tud ni kaj preveč zaradi zasnove prve preme ma samo 1 obrat na volanu(iz naravnost v polno levo ali desno) kar je precej smotano pri kakem polkrožnem obračanju.Pazi tudi da pri speljevanju ne potrese ker potem je vztrajnik že mal zdelan,nov pa ni glih poceni
mimy je napisal/-a:Hvala Vam za čestitke in lepe želje, ja motor je 110 KM, pravzaprav 108 KM.![]()
mimy
roomeo je napisal/-a:in kdaj bojo kakšne slike,kolko vraten je, kateri letnik, kolikšno porabo...dobro saj si obljubil, ma lahko malo hitreje. mej se
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost