Kael: Jaz sem bil tudi začuden,upam da bo vse tak kot treba z motorjem in podvozjem.Ta teden gre na dvigalo,tak da se bo pregledalo če je vse vredu itd... Poročam
Rene: Veš da pridem malo pozdravit,sao zaj mam izpita 2 za narejit,tak da do petka je gužva
Rok46: Sem razmišljal o Cupra R stylingu,sao če bo bo to čisto nazadnje prišlo Seveda bodo 17'ke gor _________________________________________________________________________
Radio pa že nestrpno pričakujem
pinjas je napisal/-a:haha , malo prešvoh zadeva za tako težo avta.
kakšne pa ti pišeš
Vrjetno je z tem mislu na samo moč motorja,ki je dejansko prešvoh za ta avto.Še leon TDI 110 je komaj kaj dal od sebe kaj šele 90hp različica,ki je imela še okrnjeno turbino.
Leon ima pravi potencial z 130hp in več sploh z 150hp TDI motorjem,če smo pri TDI drugače pa 1.8T za privržence bencinskih hlapoc.
Vrjem sam sem imel 110hp različico in se mi je na trenutke zdelo malo podhranjeno.
No največ je sicer res odvisno kaj voznik pričakuje od samega motorja in kakšen stil vožnje ima.
Lastniku pa defninitivno priporočam orginal odbijače od CupraR ali TOP SPORT vse ostalo je s***je
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
malo spije;) tko sm tud jaz razmišljal, vendar če pa potegneš kalkulator ven vidiš jasne številke.
Recimo da narediš 15000 km na leto. tvoj avto recimo da pije med 8 in 9l na 100km. to pomeni da porabiš v povprečju 1350 litru benzina.
1350 x 1.044euro = 1409,40 euro
zmojim naredim med 10 in 12 l na 100 km to pomeni 1800litrov benzina kar znese 1879,20eura.
razlika je 470 euru, seveda pride tudi dražja registracija in zavarovanje, vendar za 470 euru ne moreš kupit vžitkov ki se jih ima z močnejšim avtomobilom, saj je vožnja kot dan in noč. Na tvojem mestu bi kupil dizla 150hp. pije manj kot tvoj benzin in vsaj kam gre čeprav je kamion.
S tem nočem delat problemov in začenjat neko vojno proti tebi. Želim ti veliko varnih kilometrov !!!!
Danes sem klical na CAR TATOO v MB.
Rekli so mi da je zaradi spremembe zakona dovoljeno imeti samo še zadnje 3 stekla zatemnjena,sprednja bi naj bila že serijsko dovolj,torej da jih ni dovoljeno temnit.Niti bočnih. Je to res?
Rekel mi je da mi na RTIju nebo šlo skozi če si dam sprednji 2.Lahko kdo kaj pomaga?
Ker če imaš samo zadnje 3 zatemnjene ja grdo zgleda
Lahko kdo kaj svetuje?
P.S.: Imam tudi novo pridobitev
Seat Leon 1.6 styling & audio project ... IN PROGRESS!
sem uprasu kr sm gledu za isti model radia, potem sem se vseeno raje odlocil za JVC-ja z LCD-jem ravno ta plastika me je motila. drugace pa ima ta radio vse kar rabis.