lool res sm biu na zbiljah , moji plani glede zunanjosti so koncani, zdej mal pavze da se financno opomorem pol bomo pa vidl glede notranjosti kako pa kaj
Zadnji konec gre res opticno ful v zrak. Mogoce bi moral probat, ce bi nastavk malo urezal v odbijac....pomoje bi bilo boljse.
PA se nekej...tista obroba mrezic-krom spredaj pomoje negre v stil avta. Vse mas temno-stekla.feltne,sprednje luci,potem tisti krom prevec izstopa. Drgac pa hude feltne in gume, v zivo pomoje se bol udo zgleda.
Lp
to se pa strinjam da pride zadaj visji,tako da to ni sam opticno zaradi izpuhov,sam sm se odlocu da nam menju odbijacov, bomo vidl u prihodnosti glede visanja nastavnkou, glede unih krom obrob, to je pa serijsko ze gor,
Obrobe krom spredaj vem da so serijsko, samo pomoje bi mogu nekak mal spremenit, ker ti luci vlecejo na crno, stekla, barva tudi....nwm,sei ce je teb ql ok....sam pomoje bi bolj hudobno izpadl.
ce bi dvignil nastavke bi pomoje opticno nizji zgledal...nwm, mogoce ti kdo kdaj dobr v programu naredi.
aha, sam verjetn kr nam spreminu tizga kroma,
so mi povisal nastavke v photoshopu, sam mi nekak ne potegne, res je da bi lahko malenkost bli visji, bomo vidl v prihodnosti, zdej si bom pa mal pauze uzeu