Kako sliko bi ? Kak ležim not ?
Kar se tiče prostornine notri, ti pa merne duše rečem da preseneča. Spredaj je za voznika in sovoznika popolnoma dovolj prostora in tudi zadej se lepo sedi!
Jaz, ker sm malo večji mam sedež praktično čist nazaj pa vseeno se za mano komot sedi. Všeč mi je tud to ker sta oba sedežna pregibna in se vozita nazaj in naprej - tako da lahko grejo tisti ki sedijo zadej notri na obeh straneh.
prtlažnik je mejhn (sliko mas zihr kje na netu - če ne ti lahk tud js slikam), se pa da zadnje sedeže za kakih 20 - 30cm premakniti naprej in stem precej povečaš prtljažni prostor - je pa sedenje potem zadaj precej težko.
Glede udobja - lega na sedežu mi ni najbolj ušeč, moti me ker pri nogah in naslonjalu na straneh sedeži niso povišani - da ne drsiš iz sedeža. Pač, ne pričakuj preveč, ipak je Twingo
Tako na hitro - če te še kaj zanima pa vprašaj.
Jaz imam Twinga letnika 2003 ampak mislim da je vglavnem pri vseh nekak tako.
Edino če misliš kupiti tanovega. To ti bo pa kdo drug znal kaj več povedat. Jaz ga še nisem vozil.
Ti priporočam da greš nekam kjer prodajajo avte in ga sprobaš - tako kot sem ga jaz. To je sigurno najbolš, ker boš dejansko vidu kako je v praksi vse skupaj.
BoBeR, kaj, a ne dobim 10 konjev s filtrom ?!?
hehe, pridem pogledat - najkasnej v četrtek. Ga boš še mel ?