Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Pe mar 28, 2008 5:51 pm

urbn je napisal/-a:Si mel ti donc parkiraranga tegale Audija pred Janus Tradem :?: :D

točno tako :D dealam tam...a si bil v bližini? s kranja si verjetno?

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Pe mar 28, 2008 7:51 pm

GapiChrysler je napisal/-a:
urbn je napisal/-a:Si mel ti donc parkiraranga tegale Audija pred Janus Tradem :?: :D

točno tako :D dealam tam...a si bil v bližini? s kranja si verjetno?

Ne nism iz Kranja sm iz Radovljice sm se pa glih iz šole pelov in smo stan na prehodu sm pa vidu tega Audija :D

Uporabniški avatar
T-Man
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a T-Man Po apr 14, 2008 6:30 pm

Skull23 je napisal/-a:lep, hude feltne vse super, samo naslon za roko... nabavi originalnega :)

sem ga iskal po ebayu brez uspeha...me je pa zelo motilo ker ga prej nisem imel tako da za silo je, če mi pa uspe dobiti nekje orig. ga pa takoj kupim pa za solidno ceno ker mi ga je pa eden ponujal sicer novega za kar 170€ :shock: pol sem pa raje tega vzel

Zakaj pa ne bi imel takšnega naslona? Pač kopija originala.

Slika

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler To apr 15, 2008 12:00 am

T-Man je napisal/-a:
Skull23 je napisal/-a:lep, hude feltne vse super, samo naslon za roko... nabavi originalnega :)

sem ga iskal po ebayu brez uspeha...me je pa zelo motilo ker ga prej nisem imel tako da za silo je, če mi pa uspe dobiti nekje orig. ga pa takoj kupim pa za solidno ceno ker mi ga je pa eden ponujal sicer novega za kar 170€ :shock: pol sem pa raje tega vzel

Zakaj pa ne bi imel takšnega naslona? Pač kopija originala.

Slika

kje se pa to da dobiti? pa koliko je kaj cena?

Uporabniški avatar
Slavc
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a Slavc To apr 15, 2008 8:17 am

Lepi avto, ni kaj. Sploh barva. Notranjost imajo pa avdiji daleč najlepšo ... pa volan se mi dopade. Edino motor se mi zdi malo švoh za tak avto. Če nisi neki divjak je dovolj. Mislim, da v tak avto najbolj paše motor 1.8T. Fajn se vozi z njim pa bo :)
Naslon za roko bi js tud drugega dal. Kolega si ga je sam naredi in je prišel čisto poceni skozi. Pač malo žilice morš met, pa volje, pa gre.
kar je dobro ni slabo ... :)

Uporabniški avatar
T-Man
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a T-Man To apr 15, 2008 9:17 am

GapiChrysler je napisal/-a:kje se pa to da dobiti? pa koliko je kaj cena?

Imaš ZS ;)

Uporabniški avatar
EMiR
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a EMiR To apr 15, 2008 12:31 pm

huda stirka ja :) sam felge mi niso vsec js bi na tvojem mestu dal te gor
Slika
A8 4.2 Quattro

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Sr apr 16, 2008 12:37 am

EMiR je napisal/-a:huda stirka ja :) sam felge mi niso vsec js bi na tvojem mestu dal te gor
Slika

sem razmišljal že o teh ali pa s8 ampak s8 so mi dol padle ker jih je res veliko po cesti ampak zgledajo pa fenomenalno najbrž je to tudi posledica tega da jih ljude dajejo na nemce pogosto...te se mi pa kr dopadejo na slikci ampak seveda v dimenziji 18''

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr apr 16, 2008 11:55 am

GapiChrysler je napisal/-a:sem razmišljal že o teh ali pa s8 ampak s8 so mi dol padle ker jih je res veliko po cesti...

ti govoris o s-line A8 feltnah... ali o starih S8 D2 (avus) ker teh je manj...
se manj je pa S8 D3 alu platisc...

se vizualno da si bodo eni zapomnil

Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Sr apr 16, 2008 12:20 pm

avuske bi ble pr0nic na tvojem avtu, z nizanjem seveda ;)

Uporabniški avatar
gago
Novinec

Kraj: Krajn

Napisal/-a gago Sr apr 16, 2008 12:53 pm

Vsečno, samo še večje feltne gor dajat se mi zdi bedarija, razen, če ti ne gre izključno samo za izgled, ker se mi zdi, da je že sedaj dokaj bogo kar se pospeškov tiče, pač je le samo 1.6 motor kar je malo prešvoh ta tak avto, kaj šele za take feltne.

lp
The greatest trick devil ever pulled was to convince people that he doesn't exsist.

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Sr apr 16, 2008 8:09 pm

Janus Trade mafija! :D :D Lep Audi, zelo znan se mi zdi :oops: . Si kdaj pr Zokiju pral avto?

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Sr apr 16, 2008 8:25 pm

take daj gor a.. 8)

Slika

pohvale
[size=75]Volvo. For life.[/size]

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Če apr 17, 2008 4:31 pm

svizc je napisal/-a:Janus Trade mafija! :D :D Lep Audi, zelo znan se mi zdi :oops: . Si kdaj pr Zokiju pral avto?

hehe :D :D ja pred janusom sem pa res velikokrat! pri keremu zokiju to? ponavadi ga največkrat perem pri PIVKu če se mi pa res mudi ga pa zapeljem na petrol kjer sem ponavadi razočaran

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Če apr 17, 2008 4:39 pm

AudiBoy je napisal/-a:take daj gor a.. 8)

Slika

pohvale

te so mi všeč in mislim da bi tudi lepo pasale na mojega...verjetno bom še to sezono te feltne imel ko jih imam sedaj naslenjo sezono pa kar take najverjetneje ali pa nekaj podobnega seveda original ali replika Audi ker ciljam na to da bi bil avto karseda v originalnem stanju...brez nepotrebnih plastik itd. vse kar bi še dal je nižanje take felge in pa zadnje luči druge mogoče še lip spojlerček ampak moram še premislit o tem. potem se bom pa lotil notranjosti.

zanima me če kdo slučajno ve kako se da dol tista ročka na notranji strani (s pomočjo katere se zaprejo vrata-nisem znal drugače povedat :oops: ) na kateri so tudi kontrole za pomik stekel in pa nastavitev ogledal... namreč bi jo rad pobarval v črno in tudi tapeto katera je siva preoblekel v usnje ali alcantaro na vseh vratih, kasneje pa tudi sedeže v isto barvo in materjal

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če apr 17, 2008 4:47 pm

ka naj recem druga kot hud voz 8)
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če apr 17, 2008 6:29 pm

avuske, konkretno nižat pa bo 1A

Slika

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Če apr 17, 2008 8:21 pm

Tomo je napisal/-a:avuske, konkretno nižat pa bo 1A

Slika

:shock: tale je pa reeees lep ampak bi mu definitivno pasale avuske ampak tako kot sem rekel 18'' sej za pospeške je že tko bolj kriza ampak nisem nevem kakšen divjak tako da bo pomoje čist kul...

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Pe apr 18, 2008 9:28 am

svizc je napisal/-a:Janus Trade mafija! :D :D Lep Audi, zelo znan se mi zdi :oops: . Si kdaj pr Zokiju pral avto?

hehe :D :D ja pred janusom sem pa res velikokrat! pri keremu zokiju to? ponavadi ga največkrat perem pri PIVKu če se mi pa res mudi ga pa zapeljem na petrol kjer sem ponavadi razočaran

Na Petrolu ti bodo zjebal avto, sploh krtace. Zoki ma tisto avtopralnico od katere se iz Janusa vidi najvecji napis ROCNA AVTOPRALNICA ZORČ(modro-rdec napis ce se ne ne motim). Ce pravs da si velikokrat v Janusu, si mogoce kdaj vidu tm kje v okolici Peugeota 306 borbo rdece barve z sivo havbo in registrskimi tablicami KR SVIZC?

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler To apr 29, 2008 1:27 am

svizc je napisal/-a:
svizc je napisal/-a: Ce pravs da si velikokrat v Janusu, si mogoce kdaj vidu tm kje v okolici Peugeota 306 borbo rdece barve z sivo havbo in registrskimi tablicami KR SVIZC?

danes zjutraj okoli devete ure viden ko si hotel iti prat avto k Zorču...rdeč Peugeot 307,siva havba,črne šipe muska do fula :lol: ...pogledam na registracijo....KR SVIZC :D :D :D

moram rečt lep avto edino feltne daj še kake lepe gor ker mislim da imaš trenutno jeklene kolikor sem uspel videti
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov