urbn je napisal/-a:Si mel ti donc parkiraranga tegale Audija pred Janus Tradem![]()
točno tako

GapiChrysler je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:lep, hude feltne vse super, samo naslon za roko... nabavi originalnega
sem ga iskal po ebayu brez uspeha...me je pa zelo motilo ker ga prej nisem imel tako da za silo je, če mi pa uspe dobiti nekje orig. ga pa takoj kupim pa za solidno ceno ker mi ga je pa eden ponujal sicer novega za kar 170€pol sem pa raje tega vzel
T-Man je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:lep, hude feltne vse super, samo naslon za roko... nabavi originalnega
sem ga iskal po ebayu brez uspeha...me je pa zelo motilo ker ga prej nisem imel tako da za silo je, če mi pa uspe dobiti nekje orig. ga pa takoj kupim pa za solidno ceno ker mi ga je pa eden ponujal sicer novega za kar 170€pol sem pa raje tega vzel
Zakaj pa ne bi imel takšnega naslona? Pač kopija originala.
EMiR je napisal/-a:huda stirka jasam felge mi niso vsec js bi na tvojem mestu dal te gor
GapiChrysler je napisal/-a:sem razmišljal že o teh ali pa s8 ampak s8 so mi dol padle ker jih je res veliko po cesti...
AudiBoy je napisal/-a:take daj gor a..![]()
pohvale
GapiChrysler je napisal/-a:svizc je napisal/-a:Janus Trade mafija!![]()
Lep Audi, zelo znan se mi zdi
ops: . Si kdaj pr Zokiju pral avto?
hehe![]()
ja pred janusom sem pa res velikokrat! pri keremu zokiju to? ponavadi ga največkrat perem pri PIVKu če se mi pa res mudi ga pa zapeljem na petrol kjer sem ponavadi razočaran
svizc je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:svizc je napisal/-a: Ce pravs da si velikokrat v Janusu, si mogoce kdaj vidu tm kje v okolici Peugeota 306 borbo rdece barve z sivo havbo in registrskimi tablicami KR SVIZC?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov