Pprej se je že mal poznal, zdej se more pa sploh k je tolk ojačan, sam nisem danes še nič sprobaval, ker nisem mel časa it na ovinke

se pa menda strutbar najbolje razume z čimbolj trdim podvozjem. Sej v kratkem ga bom nižal in tršal, najprej sem imel v mislih samo H&R fedre + tršanje teh amortizerjev, sedaj pa se čedalje bolj nagibam k fedrom H&R + nastavljivi plinski amortizerji KONI... Edin cena ni tolk privlačna, ta kombinacija me pride čez 900€ komplet skupaj z optiko:?
Bremze sem zdej počas ulaufu, mal sem že probal bolj pobremzati in sem kar zadovoljen. Zavorni učinek je precej boljši, kaj več bomo pa vidli na ovinkih in na pisti.
@bugy1: ja vem ja, un je bil samo šmugler. Sej midva sva se že pogovarjala kako je blo kaj s tem avtom. Res je, šparam ga ne, sicer pa ta avto tako ali tako ni bil nikoli namenjen za šparat ane

no, ob primernem vzdrževanju more zadeva delat kot urca (in tudi dela). Servisni interval sem skrajšal iz 15 na 10k kilometrov.
Ja, motor je pa tako prašen od šmirglanja ker sem imel pozimi manjše bližnje srečanje... sej sedaj je ok zrihtan
Morm pa v kratkem res mal mašino oprat, do zime se je kar lepo svetila, potem smo jo pa mal zaparišili

ops: