Kaj da ti recm druzga...kokr da se lohk zgledujem po tvoji vectri :P Vidm da si ti tud presedlu iz 17" na 18" . Jst tud resno razmislam o tem.Ti zdej kej drajsa? Drgac pa kje si nabavu masko? e-bay?
Lepa vectra, ni kaj. Sicer jaz tudi nisem pristaš takih zadnjih luči, samo mi na tem avtu še nekak zgledajo, drugače pa zamenjaj te stranske smerokaze, z belimi ali črnimi in pobarvaj kljuke, kot je že nekdo omenil.
Ja hvala za pohvale. Ja feltne trenutno nekaj malega drsajo zadaj, spredaj pa veselo pobira plastiko koloteka ker so trenutno gor gume 235/40R18. Predvidene po TUV certifikatu pa so 225/35R18.
Zelo lepa, tudi meni zadnje luči niso všeč, sprednje so v redu, probaj si B in C stebričke oblečt v črno, boš videl kakšna razlika bo. Jaz sem na vectri od moje oblekel in izgleda zelo lepo, tiste s CD opremo imajo pa že original temno. Še bolj pa ven seka, če imaš temna stekla in svetel avto.
Aha, da ni nekaj kompliciranega. Jaz jih bom verjetno iz kake karambolirane že prej pobral, da bom potem samo zamenjavo naredil, srebrnih je dosti. Hvala ti, lp.