sašo5 je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Mislim, da bo nakup družinskega avtomobila
...videl parkrat v Brežicah. zgleda v živo bolje, kot na teh fotkah......(a ni Krulc imel tudi prej TT-ja ?)
To je ta isti TT po predelavi

207cc je napisal/-a:Je pa res da je letnik '00 in takrat so bli teli (rižote pa ohrovti...)
bodykiti popularni, zdej je pa bl "u podn, huge feltne" pa je to to. Tko da loh rečem da
si ga napačen čas kle predstavu
MacTron je napisal/-a:207cc je napisal/-a:Je pa res da je letnik '00 in takrat so bli teli (rižote pa ohrovti...)
bodykiti popularni, zdej je pa bl "u podn, huge feltne" pa je to to. Tko da loh rečem da
si ga napačen čas kle predstavu
tole je cisto zgresen sestavek... je letnik 00 vendar pa teli tvoji "besedn dodatki"
ne pasejo v to letnico kvecjemu je bodykit in zadnji del nekaksen "look" R8 l.07->
torej v letu 00 pa se samega koncepta Le Mans ni bilo![]()
pravi stavek je samo to da v teh letih to zal ni vec IN
Psepi je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Psepi je napisal/-a:Mislim, da bo nakup družinskega avtomobila
...videl parkrat v Brežicah. zgleda v živo bolje, kot na teh fotkah......(a ni Krulc imel tudi prej TT-ja ?)
To je ta isti TT po predelavi
207cc je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:pravi stavek je samo to da v teh letih to zal ni vec IN
no potem se pa popravljam...
mam pa ene par vprašanj za lastnika.... in sicer glede park-senzorjev. Če se ne motim so naknadno vgrajeni (popravte me, če se motm). Kateri so in kako si zadovoljen z njimi?
Psepi je napisal/-a:Sicer samo moje osebno OBJEKTIVNO mnenje.. Načeloma ne bi kupil nobenega od teh dveh(boxterja,TTja) ampak če se mi že ponudi tega belega in pa unega črnega boxterja, bi raje vzel TTja... 4x4, močnejši motor, lažji avto. . S tem ko si vzameš TTja si kupil višjega Audija kot pa Porscha... Tale star boxster tut overall ne zgleda baš neki vau...
Sicer pa sm bolj zagovornik avtov v katerem se lahko vsaj 4 ljudje peljejo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov