alfaromeo je napisal/-a:Sicer pa, zdaj pride novejši boljši XC90 OR limited editon, letnik 08 - 09. Boš menjal ?
Zanima me kaj ima OR limited edition več, od "navadne" XC90 summum, razen barve in nekaj malega notranjih dekorativnih dodatkov.
Nikjer nisem zasledil, zakaj si v poplavi SUV ali "strudel panzerjev" izbral ravno "butični" XC90 in povrhu še OR, namesto X5, Touareg, ML, Q7, RR, RRS,....
Cornelius je napisal/-a:Vsaka firma avtomobila ima tudi kapice, dodatke, ukraske, obeske in tudi garderobno kolekcijo...
Meni osebno je zadovoljstvo, da sem kupil torbe in jih podaril prijateljem kateri obožujejo znamko Volvo čeprav eni nimajo Volva. A darilu če je od prijatelja se razveseli vsak. In resnično so ponosni na darilo saj so ga takoj začeli uporabljati.
Corneilus je napisal/-a:To je odgovor na tvoje drobno provociranje. Sam pa z svojo "bejbo" prodajaš majičke "home made" Volvo, kapice, obeske in tukaj, na Hrvaškem in slo forumu me zasleduješ in sam provociraš.
Ajde lepo te zadnjič prosim, da nehaš. Pa brez zamere.
Ivan36 je napisal/-a:Ja khm če je še taka plastika not kakor leta 2003 ko je ven prišel ni vreden tolko € sicer je lep uporaben samo narejen v USA za USA standarde tako, da bi moral biti za EU še bolj fin in dodelan v detajle tisti prvi niti predala za očala na stropu niso imeli pa je bila cena 110.000 DM![]()
Kia Rio pa in to RSi oprema
![]()
![]()
Pol plastika v prtlajžniku behh ni bila na nivoju zato ga sploh nisem več pogledal.
Mi bolj sede kaki V70 T5 00-03
Voith je napisal/-a:a ste zato, da naredimo ivanov sklad in mu vsak da gor ene 10 evrov, da si bo kupil ferrarija in bo nehal tezit okol po forumu s svojimi zavidljivimi forami?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov