Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr jul 09, 2008 8:40 am

Frend ki ima isto 147 ima gor Supersprint sam da je bil ta avzpuh že gor ko jo je kupil, in ima isto dva okrogla rora in se prov lepo zadere tm pr ene 3500-4000RPM :twisted:

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr jul 09, 2008 8:42 am

mikko je napisal/-a:Prodaj jo dokler še dela...Poglej kaj imaš v alfa znaku...kačo in križ...Kača ti s*****, križ pa ostane ;)

čaki mal, je bla mogoče debata o njeni prodaji al zgolj njena predstavitev? Če bi si vzel le pičlih 5minut svojega (dragocenega) časa in vsaj malo prebral kaj sem napisal v prvem postu, bi vidu da sem ZADOVOLJEN ALFIST že precej časa in da imam namen to tudi ostat. Za informacijo, takšno mišlenje o alfah je preteklost. Se pa strinjam da alfe ckrujejo tako kot tudi nemci, francozi..

Dragi moj prepotentnež, s takšnimi prijavami se lahko zapelješ v kakšno drugo temo, mojo pusti pri miru :roll:

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr jul 09, 2008 9:06 am

urbn je napisal/-a:Frend ki ima isto 147 ima gor Supersprint sam da je bil ta avzpuh že gor ko jo je kupil, in ima isto dva okrogla rora in se prov lepo zadere tm pr ene 3500-4000RPM :twisted:

Pri bencinarju? Kolker mi je jasno, se dizlu nič ne spremeni zvok, ali se motim? - menjal bi pa itak zaradi videza :D

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr jul 09, 2008 9:18 am

On ima 1.9 M-jet , sej men se je na začetku tudi zdelo da ni nič drugače , samo pol pri vožni pa se opazi :twisted: sej če se bomo danes kej vozili bom posnel pa ti pošlem video :D
Lp

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr jul 09, 2008 9:20 am

odlično, bi te lepo prosu. Da mal primerjam, če kej bolše brni vaš traktorček :D
Zadnjič spremenil Addicted, dne Sr jul 09, 2008 9:22 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr jul 09, 2008 9:21 am

Ok zmenen :D

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr jul 09, 2008 3:44 pm

mislim da bo tole moj naslednji nakup:

http://www.a3m-tuningshop.com/Article.a ... cleid=1378

upam na najbolš :D

Uporabniški avatar
Alfist19
Nov uporabnik

Napisal/-a Alfist19 Sr jul 09, 2008 5:36 pm

Glede fedrov bi ti svetoval takole da greš raje na alfisti shop in vzameš eibache za 140 evrov + 40 evrov poštnina in boš vsekakor profitiral cca 40 evrov Tistih 5 mm se pa itq konckoncev ne opazi tako lahko ti pa iz lastnih izkušenj povem da se eibachi zelo dobro obnesejo na 147 in še marsikdo ti bo to zatrdil drugače pa lepa kača. Čuvi jo!
Lp

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr jul 09, 2008 6:13 pm

sem že študiral, če bi od tam naročil. Misliš da se eibach bol obnese kot H&R? Koker sem bral, večini bolj ustreza H&R? Rajši dam malo več € in mi potem ni žal.

mogoče raj to:

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :2725.html

sam potem sem dejansko na istem s ceno. :?

Uporabniški avatar
3furious
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 3furious Sr jul 09, 2008 7:25 pm

Glavna razlika med Eibach in H&R fedri naj bi bila v tem, da so Eibachi progresivni. Bolj ko so obremenjeni (stisnjeni), bolj trdi ratajo. H&R so pa ves čas enako trdi. Zaradi tega naj bi bili Eibachi pri normalni (nešportni) vožnji bolj udobni. Oboji so odlični fedri, odvisno je od posamenika, kaj mu bolj ustreza.
Mazda 3 G165

Uporabniški avatar
Alfist19
Nov uporabnik

Napisal/-a Alfist19 Sr jul 09, 2008 8:59 pm

Addicted je napisal/-a:sem že študiral, če bi od tam naročil. Misliš da se eibach bol obnese kot H&R? Koker sem bral, večini bolj ustreza H&R? Rajši dam malo več € in mi potem ni žal.

mogoče raj to:

http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :2725.html

sam potem sem dejansko na istem s ceno. :?

potem si na istem se ti bolj splača it v a3m kupt drgač pa sm z eibachi zadovoljen spustijo se cca 3 cm in se mi zdi dovolj. Tud h&r niso slaba to se itq ve ampak so malce dražji. če so finance potem ni problema!
Lp

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Pe jul 11, 2008 7:18 am

3furious je napisal/-a:Glavna razlika med Eibach in H&R fedri naj bi bila v tem, da so Eibachi progresivni. Bolj ko so obremenjeni (stisnjeni), bolj trdi ratajo. H&R so pa ves čas enako trdi. Zaradi tega naj bi bili Eibachi pri normalni (nešportni) vožnji bolj udobni. Oboji so odlični fedri, odvisno je od posamenika, kaj mu bolj ustreza.

hvala za pojasnilo. Bom definitivno premislu glede eibach fedr.

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Sr avg 06, 2008 7:58 am

Ekola!
Končno iz dopusta in že prebiram naš forum med jobom!

Lahko povem, da je prvi poseg v avto uspel - Končno sem"vgradil" Ipod in zdej lahko teh miljon cdjev ki jih vlačim s sabo vržem proč! :D

Kabel sem naročil pri pooblaščenem alfa servisu, zraven sem pa kupil še posebej predalček za ipod, tako da zgleda vse tipi topi :D Slikice priložim jutri. ;)

AMPAK.... zadeva ni šla čisto gladko! :D

Glede na to, da sem čakal na kabel dobra 2 mesca (ne hecam se) ter plačal 200€ (za kabel in predalček!), zadeva na začetku niti ni funkcionirala !! (mislim da sem tam zraven zlil kak liter švica :D) Bile so dejansko samo dve možnosti: 1. Ipod hin, 2. Radio hin. Tako sem klical kolega, ki je bil na srečo v bližini in je celo imel ipod sabo, da je prišel in da smo zadevo stestirali!

Na srečo je bilo samo potrebno nastavit par zadev na radiu in stvar deluje brezhibno!

Ipod se polni, kadar je radio prižgan + če se avto ugasne, ostane komad točno tam kot je bil (lahko je celo noč ugasjen, testirano :P ) Vse komande se izvršujejo na radiu... in še na zaslončku ipoda se prikaže alfa romeo logo :twisted: :-P

To je zaenkrat to, slikice pridejo jutri! :) LP

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Če sep 11, 2008 8:04 pm

Še en pralni stroj - tokrat v črni izvedbi :lol: ...lepo lepo...srečno vožnjo...

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če sep 11, 2008 9:24 pm

pralni stroj??? ahahahahahaha in to reče en ki vozi daewooja :roll:

sicer si tudi sam lastim korejca - hyundaia, ki sem si ga kupil "silom prilike". Zagotovo pa bo moj naslednji avto bodisi alfa ali pa lancia!

on topic: zelo lepa 147ka. Ravno ugotavljam da mi je stara oblika še bolj všeč kot faceliftana ker se spredaj ne trudi bit tako agresivna.
Naj ti dobro služi! 8)

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če sep 11, 2008 9:29 pm

za fedre vprašaj @claus, on ma eibache, mislm da je kr zadovolen

Uporabniški avatar
Crazyalfista
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazyalfista Če sep 11, 2008 10:32 pm

glede eibachov-sam jih imam na 145-dol je sla 3 centimetre, sem dal trsat amortizerje tudi(avto je potem malenkost visji a se komaj opazi)

po nasih prekrasnih :evil: :evil: cestah, ti lahko iz izkusenj povem, da vzemi progresivne vzmeti, drugace bos razocaran

glede fedrov-ko se vozis lepo, udobje ni nic(no malenkost)oslabljeno, ko pa zadevo zacnes mal bl sportno vozt, se pa cuti delovanje fedrov oziroma jih obcutis-avto se drzi ceste, je pa res da potem je avto trsi in vsako luknjo cutis,ali vsak kamencek an cesti

jaz t priporocam eibache, ne boos zgresil 8)
Alfa Romeo for life!

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Pe sep 12, 2008 9:37 am

Torej naj vzamem Eibach namesto h&r :?:

Uporabniški avatar
Addicted
Novinec

Napisal/-a Addicted Pe sep 12, 2008 9:41 am

chevy je napisal/-a:Še en pralni stroj - tokrat v črni izvedbi :lol: ...lepo lepo...srečno vožnjo...

hvala :D

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So okt 25, 2008 8:03 am

da ti vrnem cestitke na avtu
lep je
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten