mito155 je napisal/-a:avto ostane vizualno tak kot je... edino novew gume dobi... če bi kaj barval bi samo čeljusti pa še to v črno barvo. Notranjsot je pa cela črno siva...
notri se bodo verjetno preblekli vsi stebrički in pa strop, da bo vse črno... ne pa tutti frutti kot je sedaj...
lp
mito155 je napisal/-a:da ne bodo kakšnih dezinformacij ki hodijo okoli mojega avtomobila.
Danes sem govoril s prvim lastnikom... oz. Rok Turkom...
avto je kupila oseba x in ga je posodila osebi y. Oseba y je razbila avto (avto je udaril v betonski robnik in razbil ohišje menjalnika... udarjen je bil tudi odbijač in zamenjana ena luč ker je počil plastični nosilec... kolesa in periferija je ostala na mestu. oseba y je nato kupila novga rc-ja (srebrne barve) Turk pa je popravil avto (ker vozi rc-ja za CHD mu je menjalnik dobesedno ležal doma) in ga prodal naprej. Potem ga je kupil Matej kateri je imel manjšo nesrečo ko je gledal BMW ja na sosednjem pasu in izsilil prednost na križišču drugemu avtomobilu. Avto je imel razbiti sprednji luči, haubo, odbijači, oba kilerja in še nekaj malenkosti, kar je tudi bilo zamenjano z novimi originalnimi kosi. Avto je sedaj v odličnem stanju, sklopka ne drsi je pa res se jo je potrebno navaditi, prav tako menjalnika, ki ni kos tako atraktivnemu avtomobilu. Avto je notri odlično ohranjen, nikjer nič uničen strgan ali karkoli. Ker sem pa tudi sam vgrajeval akustiko, sem pri demontaži pogledal ponavadi najbolj kritične točke (pragove, bok) ki so v originalnem stanju.
pa lahko noč...
fičfirič je napisal/-a:Sklopka razumem da je lahko agresivna.Izjave da menjalnik ni kos tako atraktivnem avtomobilu pa sploh ne....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov