huh...ste se pa razpisal...sicer niti ne tok glede moje teme heh...
no najprej da dam zravn še moje mnenje glede druge teme:
DaDek je napisal/-a:Mitsubishi je napisal/-a:Gre za model, katerega je imel že davnega leta 92 moj oče, kupil je novega.
zanima me kje je tvoj oče med temi tremi lastniki, pa sej nima veze enjoy v vožnji

pardon..pozabil sem en zelo pomemben podatek, moj oče ga je kupil v Avstrii, v Celovcu, kjer smo takrat živeli
@senad:
se absolutno strinjam s tabo. Tudi sam vozim starejše (ampak bolj ohranjene) avte, ker imajo več opreme, se še vedno boljše peljejo in (za moj osebni okus) tudi bolje zgledajo. In da mi ne pride kdo s tem, da to pravijo tisti, ki nimajo za novejše avte=NE, ni v tem fora! Če se jes sam dobrega pol leta nebi vozu z mojo s-klasso, bi si že skor loh kupu unga cliota za 20 jurjev

tko da sploh ni v tem fora.
Samo jes enostavno tut bolj zaupam starejšim modelom, narejeni so z več ljubezni, bistveno bolj natančno, za bistveno več časa. Bolj kvalitetni materiali etc.
Za primer novo c-klasso nekej naredijo v španiji, neki v vietnamu, neki v braziliji, v nemčiji skup sestavjo in rečejo da je to made in germany...moj k**** je!
In taka nova c-klassa nebo nikoli tako dobr narejena in nkol tako vzdržljiva kot npr. en mb 190...in ja loh je večini to stara grda kanta, sam še kr se voz po cestah, 20 let je stara, ta nova c-klassa pa močno dvomm da se bo.
@dadek: na mojem avtu vse funkiconira, vsak gumb ima še vedno svojo funkcijo
@lenivec: narobe si prebral, kot primer citroena sem dal prav posebni model xantie, ki se je imenovala ACTIVA in samo ona je imela funkcijo, da se v ovinkih ni nagibala!
seveda klasično hidravliko ma pa citroen že 30,40 let! samo spet, pri citroenu se je takrat pri xm-u lahko nastavljala samo višina podvozja, ne pa tudi trdota amortizerjev (kot se da pri mojem avtu)
@fiatpowered:
roko na srce, kakorkoli nov avto in 21 jurjev, še vedno je en sam fakin clio.
z opremo ne seže ne mojemu avtu, ne senadovem do kolen!
Kar ima ta clio enakega so štrom šipe (zici po moje že niso več), alu feltne, airbag, abs pa kšna avto.klima. in tojto. Kaj ma pa moj avto, si pa loh prebereš v ene 25ih vrsticah, k sm našteval...ampak pustmo to. Pa tut če bi mel clio zej vse to not, je to že 17 let po tem! ja normalno bi blo ane! ampak še vedno nima tok opreme, še vedno ne tok odobja, še vedno ne tok prostora, še vedno ne tako dobrega in vzdržljivega motorja in etc.etc..sicer pa si že sam povedal kaj je teb edino važno od opreme in že zarad tega ne bomo prišli skupej...pač različni okusi.
Kar pa se tiče ozvočenja si pa res narobe povedal. V moji s-klassi 94 letnik imam bose soundsystem s 13 zvočniki in 600 w. Boljšega zvoka še nisem slišal do zdej, pa sm bil že tut na raznoraznih tekmovanjih. Boljšega sem rekel, ne glasnejšega, da ne bo pomote! In kakšn pioneer za 100 eur boljši od serijskega...kaj pa klamfaš? za bmw je dolgo časa razvijal alpine, za mercedes becker, skratka firme, ki so 10x dražje od pioneerja za 100 eur

in tudi ozvočenje, en jbl, infinity,pioneer ne bo nikoli na nivoju harman&kardon-a, cabasse-a ali pa sploh bose-a . sam tolk
@slicker: avto ni nič stal, je pa lepo ohranjen in več kot 10 let ga je imela ena in ista oseba
===========================================
IN SEDAJ SE PROSIM VRNITE NA MOJO TEMO, NAJRAJE BI PROSIL MODERATORJE, DA TILE PREPIRE ZBRIŠETE IN PUSTITE SAMO TOPICE, KI SE NANAŠAJO NA MOJO TEMO. ČE JE TO SEVEDA MOŽNO, HVALA V NAPREJ.
AJA IN ŠE TO: PROSIM NE ODGOVARJEJTE MI SPET NAZAJ IN NAPREJ, KER POL SE NKOL TA TEMA NE BO KONČALA. ČE MI IMA KDO KAJ ZA POVEDATI, MI NAJ PROSIM POŠLJE PM IN SE BOVA TAM MENILA. TOREJ TUKAJ ŠE ENKRAT PROSIM: SAMO DEBATA KI SE NANAŠA TEME. THANKS:)
LP