Bigg mistake,poberi dol lajsne pa pošvasaj luknjice boš videl 100 pa ena

Ja pa zadnje lučke ti zaj ne pašjo te rdeče not,če vse krom bi še mogo zadnje lučke dat nekaj krom

stinge je napisal/-a:Glede na to da mate vsi tolk za povedat čez avto, me prov zanima kakšne skrete mate sami doma parkirane v garaži!
DaDek je napisal/-a:stinge je napisal/-a:Glede na to da mate vsi tolk za povedat čez avto, me prov zanima kakšne skrete mate sami doma parkirane v garaži!
in pogoj je da maš ful kao zaj**** avto da lahko na prostoru za debatiranje izraziš svoje mnenje?
daj get a social life noob.
Patrik_A3 je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:stinge je napisal/-a:Glede na to da mate vsi tolk za povedat čez avto, me prov zanima kakšne skrete mate sami doma parkirane v garaži!
in pogoj je da maš ful kao zaj**** avto da lahko na prostoru za debatiranje izraziš svoje mnenje?
daj get a social life noob.
sori ampak jaz sem enakega mnenja kot stinge,ker eni nekaj na veliko debatirajo tam pa še 5€ nimajo v žepi pa vozijo stare gajbe.naj vsak ki nekaj na velikod ebatira pokaže kakšen svoj izdelek,kaj je on naredil pa če je res lahko tak glasen. Pa brez zamere ampak pač tako je moje mišljenje.
abbe je napisal/-a:@patrik a3 am vsak lahko pove svoje mnenje.ne rabis met v garazi nevam kaksen avto da imas okus.
stinge je napisal/-a:...., pa ga vsi spluvate.
...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov