Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® Pe sep 05, 2008 4:33 pm

ja pa še nekaj zakaj lajsne na vratih gor ostale če ćže zadnja kljuka pošvasana? :(
Bigg mistake,poberi dol lajsne pa pošvasaj luknjice boš videl 100 pa ena ;)
Ja pa zadnje lučke ti zaj ne pašjo te rdeče not,če vse krom bi še mogo zadnje lučke dat nekaj krom :D
1 3 5
2 4 6 R

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe sep 05, 2008 5:24 pm

spojler grd, lučke so lepe te bom tudi jaz kupil v kratkem :P

Uporabniški avatar
IgorMM
Novinec

Napisal/-a IgorMM Pe sep 05, 2008 5:38 pm

luci zadne lepe
slabo prestrihan, slika od zadaj se prevec ocitno vid razlika v barvi.
to bi bilo lahko receno 70% koncano, ce je pa to koncano izdelek, je pa zelo zelo slabo zrihtan.
tak bodykit pa lajstre na vratih, pragovi, o speglih pa nimam komentarja, ocitno je meu slb dan al je pa biu en vecer prevec alko, k je izberu te špegle.

drgač pa mašina solidna, če je realna, ker dl k jo gledam, use bl izstopa iz realnosti. zadnji tirkotna šipa, krom lajštra pa lajštra na vratih, več k očitno drugacne, pa slika z strani, nevem zakaj je spredaj pa zadaj use bl na modro zelekasto vleče, ni pa čista bela kot ceu auto ;)

stinge
Nov uporabnik

Napisal/-a stinge Pe sep 05, 2008 6:19 pm

Glede na to da mate vsi tolk za povedat čez avto, me prov zanima kakšne skrete mate sami doma parkirane v garaži!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe sep 05, 2008 6:27 pm

Lepa je ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe sep 05, 2008 6:27 pm

stinge je napisal/-a:Glede na to da mate vsi tolk za povedat čez avto, me prov zanima kakšne skrete mate sami doma parkirane v garaži!

in pogoj je da maš ful kao zaj**** avto da lahko na prostoru za debatiranje izraziš svoje mnenje?

daj get a social life noob.

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Pe sep 05, 2008 6:29 pm

sam večina jih pa teh "skretov" ne postav na ogled in dela en tak velik show iz predstavitve teh avtov kokr v tem primeru ko je hotu bit avtor sprva neki skrivnosten.... moje mnenje glede avta je pa overall zanimiv, bi pa osebno spremenu par stvari ampak ni slabo :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe sep 05, 2008 7:24 pm

šele sedaj opazi da je spredaj od "nove" a6 maska ( copy/paste) :lol:

je pa posnetek na internetu objavljen od nekega američana kako je on predelal rs6 sprednji del v obliko "nove" a6 ... nevem kaj je mislil :lol:

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Pe sep 05, 2008 7:39 pm

stinge je napisal/-a:Glede na to da mate vsi tolk za povedat čez avto, me prov zanima kakšne skrete mate sami doma parkirane v garaži!

Ma dej bodi resen.....Poglej malo boljse slike pa bos vidu da je vse res kar je uni gor napisal........Ce je dal na forum mora sprejet tudi kritike.....Osebno bi se spustil v bol clean verzijo, ker a6 je ogromen avto in bi full lepo izpadlo, se bele 20ke bi mu nabil......Sej mi je tudi ta nekako vsec ampak prevec pomankljivosti....Bo treba pocekirat v zivo.... :oops:
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe sep 05, 2008 7:41 pm

DaDek je napisal/-a:

in pogoj je da maš ful kao zaj**** avto da lahko na prostoru za debatiranje izraziš svoje mnenje?

sori ampak jaz sem enakega mnenja kot stinge,ker eni nekaj na veliko debatirajo tam pa še 5€ nimajo v žepi pa vozijo stare gajbe.naj vsak ki nekaj na velikod ebatira pokaže kakšen svoj izdelek,kaj je on naredil pa če je res lahko tak glasen. Pa brez zamere ampak pač tako je moje mišljenje.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Pe sep 05, 2008 7:46 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:

sori ampak jaz sem enakega mnenja kot stinge,ker eni nekaj na veliko debatirajo tam pa še 5€ nimajo v žepi pa vozijo stare gajbe.naj vsak ki nekaj na velikod ebatira pokaže kakšen svoj izdelek,kaj je on naredil pa če je res lahko tak glasen. Pa brez zamere ampak pač tako je moje mišljenje.

Lepo da mas tako misljenje........Ampak nimamo vsi toliko denarja in cajta da gremo tak avto (ali katerikoli drugi) predelovat......Kesa nimam za taksno predelavo, idej pa imam malo morje....Zato pa pokomentiramo...Ce pa ne preneses komentarjev pa dej samo slike in zakleni temo......
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe sep 05, 2008 7:51 pm

am audi a6 :D aja pa ni skret!!!

shilyeg
Nov uporabnik

Kraj: sam hrvaška ne

Napisal/-a shilyeg Pe sep 05, 2008 8:05 pm

adis je napisal/-a:

am audi a6 :D aja pa ni skret!!!

mercedes ML :D pa tut ni WC ;)
drift and die smoke and fly

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe sep 05, 2008 8:14 pm

kva pa je z unimi cevmi za ic?
men zgleda da so tm samo zarad izgleda in nicesar drugega.ce je temu tko poj lah sam recem obup.@patrik a3 am vsak lahko pove svoje mnenje.ne rabis met v garazi nevam kaksen avto da imas okus.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe sep 05, 2008 9:03 pm

abbe je napisal/-a:@patrik a3 am vsak lahko pove svoje mnenje.ne rabis met v garazi nevam kaksen avto da imas okus.

Tako. Sam vozim čisto stock megana, pa tud 5€ nimam včasih v žepu. Se pa ukvarjam z takim športom, ki letno mogoč preseže denarni vložek tega audija...

ON: Sam osebno mu bi nabil enen 20" z belim robom in črnimi kraki... To bi bla zmaga pomojem.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe sep 05, 2008 10:59 pm

ManIAK je napisal/-a:Se pa ukvarjam z takim športom, ki letno mogoč preseže denarni vložek tega audija...

kaj pri možih poker igraš ? :lol: :lol: :lol:
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe sep 05, 2008 11:32 pm

haha, te nebi zapravlal ampak profitiral.. samo poglej "none" :lol: :lol: :lol:

drugače pa škoda da eni tak razmišlate da rabiš denar če hočeš met okus.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O So sep 06, 2008 12:08 am

Pa ne samo okus... Tukaj gre še za kaj bolj objektivnega. Če se barve, panel gapi in letvice ne ujemajo se pač ne. Če nimam zdaj avta za vsaj 30k € tega seveda ne morem opaziti.

Sem prav vedel da se bo moral kdo oglasit glede tega kaj mamo v garažah. Čim maš sam slabši avto pa ti nekaj boljšega ni všeč je valjda fovšija. Kaj pa drugega.

Ne bi rekel da bi kdo kurcal A6 v osnovi ali pa se delal pametnega kako lahko je to naredit, če še probal ni. Ampak, kolikor sem prebral, tega ni zaslediti.

Če se gremo logiko nekaterih izmed vas, važno čim več keša vložit v avto pa nima kdo kaj kurcat, a?

Če mi upa kdo oporekat kar sem napisal v mojem prejšnjem postu glede predelave pa dajte, da vidimo koliko sem bil prestrog.
Slika

stinge
Nov uporabnik

Napisal/-a stinge So sep 06, 2008 1:01 am

Fantje, fovšarija je zakon. kdo bi se le branil takega avtomobila. pa nima veze kakšne avtomobile imate, važno je da imajo ljudje svoje veselje. samo ne vem zakaj lahko nekomu k "zrihta" nek star avto pišejo kako ga je spedenov in kako je avto kul, tukaj se pa pač nekdo potrudi, da bi naredil nekaj novega, pa ga vsi spluvate.

Kar se pa "skretov" tič, pa nisem misliv starih avtomobilov, ampak takšnih, kateri so veliko slabše urejeni kot ta, pa jih še vedno uporabniki tega foruma hvalijo na veliko.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So sep 06, 2008 1:35 am

stinge je napisal/-a:...., pa ga vsi spluvate.
...

Si mogoče zgrešil temo? Kje vidiš, da ga vsi spljuvajo? Niti eden...

V tej temi pljuvajo samo tisti, ki bi hoteli prepovedat kritično, a hkrati argumentirano komentiranje vsem, ki v garaži nimajo dražjega ali vsaj bolje zrihtanega avta. To nima zveze s fovšarijo - oz jo ima, a samo v zrcalnem smislu (napad je najboljša obramba itd). "Udarimo po kritikih (fovš so mi, ker sem (naj)boljši itd), namesto, da bi se spraševali o dejanskih napakah in problemih" - ta miselnost se je zadnje čase žal razpasla po Sloveniji in forumi ne morejo biti izjeme - tudi naš, spet žal.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov