Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner Pe sep 12, 2008 12:09 pm

Na zunej lep avto...notranjost totalno zgrešena...števci so grdi armaturka pa delana z ravnilom. Volan je ap tud čuden
drugače pa na zunej res lep
veliko varnih kilometrov

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Pe sep 12, 2008 12:12 pm

Kaj lahko se kaka slika prtljaznika......Drugace je meni full vsec Dodge Charger.....Niti ni tolko drag...nov $23k samo masino so pa tudi od 2.7 naprej mislim da :)
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko Pe sep 12, 2008 12:28 pm

prav tako ima hummer armaturo z ravnilom. More biti v stilu- avto kot ena celota. Števci se meni dopadejo.. Meni je všeč da ni kičasto. To je moj prvi tak bolj luksuzen avto, mogoče tudi zaradi tega nisem toliko kritičen :) bom tudi od prtljažnika naredil kakšno sliko. Sem mislil da bo večji, a za moje potrebe več kot dovolj prostoren :)

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Pe sep 12, 2008 12:44 pm

simke je napisal/-a:Kaj lahko se kaka slika prtljaznika......Drugace je meni full vsec Dodge Charger.....Niti ni tolko drag...nov $23k samo masino so pa tudi od 2.7 naprej mislim da :)

Charger drugo leto dobi novo mašino in sicer New Generation 368hp 5.7-liter HEMI V-8 engine.

Oni beli avenger ma zlo velik opreme za solidno ceno. Lepo.

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner Pe sep 12, 2008 12:51 pm

M4rko je napisal/-a:prav tako ima hummer armaturo z ravnilom. More biti v stilu- avto kot ena celota. Števci se meni dopadejo.. Meni je všeč da ni kičasto. To je moj prvi tak bolj luksuzen avto, mogoče tudi zaradi tega nisem toliko kritičen :) bom tudi od prtljažnika naredil kakšno sliko. Sem mislil da bo večji, a za moje potrebe več kot dovolj prostoren :)

no ja sej stvar okusa pač 8) 8)
če boš eš dau 22 gor bo zgledal fenomenalno

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko Pe sep 12, 2008 12:52 pm

No še slike prtljažnika, vidim da ga bo treba malo sčistiti :)

Slika

Slika

Slika

zelo priročna zadeva. Premikajoče se dno, da se ti ni potrebno sklanjati s prtljago :)

Slika

In pa serijsko vgrajen subwoofer v prtljažniku. Tudi lepo presenečenje :)

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Pe sep 12, 2008 1:11 pm

Sej je velik prtljaznik, drsno dno je tudi dobra ideja.....samo sem pa pricakoval vecjega :) (kako gayevsko je zdaj to izpadlo :) )
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko Pe sep 12, 2008 1:28 pm

je velik ja, ampak sem isto jaz pričakoval večjega :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe sep 12, 2008 2:02 pm

A gre tole drsno dno stran? Ker nekateri taki terenci imajo to drsno dno tako narejeno, da ima spodaj noge in to potem lahko uporabljaš kot mizo na kakem kampiranju.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko Pe sep 12, 2008 2:42 pm

to mi je prejšni lastnik rekel da lahko uporabim kot mizo ipd, samo še nisem sprobal :)

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe sep 12, 2008 4:19 pm

Brutalen look, sam js osebno nisem pristaš teh ogromnih SUVjev... :P

A to gre kej po terenu? :)

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko So sep 13, 2008 7:40 am

nimamo takega terena, čeprav sem pa 1x šel navkreber po makedamu eno krajšo distanco.. Z navadnim pogonom je že kar malo zavrtel kolesa v prazno, sem preklopil na 4x4, lepo čisto brez problema ko po asfaltu :)Za kakšne večje offroad podvige pa mi ga je škoda, bo več ali manj kar na asfaltu ostal :)

Uporabniški avatar
lextasy
Novinec

Napisal/-a lextasy Po sep 22, 2008 8:04 pm

hehe Nitro..se počasi tudi pri nas prijema..

men všečen avtoček..minusi so velika poraba, cenena plastika v notranjosti (črički bodo vedno s tabo :D ), če ga gledaš detajlno, ugotoviš da je nekak polizdelek ( no ja američani pač), pa ta VM motor no....tega jim ne bi bilo treba.. nima ksenonk..

plusi pa definitivno pogon-kar stestiraj ga na enem ornk terenu..mene je več kot presenetil..za tako kravo se dobr premika..menjalnik je vrhunski-japonski pač 8) ..
ozvočenje pa kapo dol..tukaj pa američani res ne šparajo..a maš mulitimedijski sistem..al maš navaden radio?

no glede airbagov..mislim da jih imaš samo 4..

intervale imaš na 20.000..servisi (redni) te bojo pa koštal tam nekje 250 €

velik sreče..pa ne serji ga z prevelikimi feltnami..20" so overkill..

zdej pa sam še kavbojski klobuk pa en hornblaster..
The SKY is lightning yellow

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Po sep 22, 2008 9:09 pm

Se opravičujem za off...če je že govora o VM motorjih (dizel)...mene zanima, če lahko gdo al pa ti '' lextasy '' razložiš kako je kaj z njimi če kar koli veš...po želji kle al pa meni pod zasebno...ker eni pač - poznavalci tudi grajajo te motorje, da rado pokajo glave, itd. ...sam si lastim VM motori 2.0 TCDi 89 kW. Če ne pa nej mi prosim gdo najde kjer koli al na forumu, če je bla debata, al kje drugje kaj o VM motori...uradno stran sm že pogledau sam si nejsm mogu kaj dosti pomagat :D

LP

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko To sep 23, 2008 7:53 am

Ja poraba je lahko kar fajna, ampak pri takem avtu jaz osebno ne čutim potrebe po prtiskanju stopalke do podna. Moram reči da se vozim čimbolj varčno (več ali manj :) cca 10l na 100 razen če števec laže :) Kar se tiče čričkov, jaz jih zaenkrat še nisem zasledil?
Pol izdelek? Nevem no, meni je oblikovno 1A - robustnost kot sem že omenjal mi odgovarja - brez nekih gay linij in kiča :P
Je bila v zadnjo ravno parkirana zraven mene mazda CX-7 in mi ni niti malo žal da sem se odločil za dodga + to da sem v enem dnevu vidu že skoraj 5 CX-7 v Lj. Nitrota zaenkrat še nisem kar je prva liga :)

Sicer pa sem bil jaz pristaš bolj športnih tipov avtomobilov, cabriov.. ampak ko se enkrat začneš voziti s tem.. To je pa užitek v vožnji, udobje in sam občutek tako "pošast" vozit:) Tako da mene tamali avtočki po vsej verjetnosti ne vidijo več :)

V čem je problem VM motorjev? Nisem neki poznavalec :P

4x airbag? Nevem lastnik mi je rekel da jih ima 6, zakaj ne 6? Radio je na CD :) Hvala glede podatka za servise. V planu imam da bi sedeže oblekel v usnje. Morda kdo pozna koga ki to dobro opravi s čimbolj sprejemljivo ceno? tam do cca 1000 - 1500 eur max?

pišuka nevem, drugače se bolj nagibam k 22".. enkrat sem to že storil da sem kupil 16" na svojga cabria in mi je bilo čisto preveč žal da nism 17ke uzel in glede na to kok sm se skeširal takrat... Nebi to napako rad ponovil, raje dam večje kot pa da bi se mi potem zdele premale, čeprav glede na to da sem uzadnjo v Lj vidu belega porscheja s 23/25/315 (mislim da so bile mere) breytonke - ja čist hud :) Kje vi kopujete feltne, težko najdem kakšne ki bi mi bile všeč in pa še malo me skrbi kako bo s Tüv-i..

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr sep 24, 2008 10:17 pm

VM motori so se izkazal za totalno zgrešene..... jeep jih je leta 2002 dal iz prodaje in nadomestili so ga mercedesovi agregati....Lahko da je ta kaj bolši....ampak po forumih najdeš ogromno kritik.... tudi sam si ga lastim sicer v 12 let starem jeepu in z 2.5 litražo....sicer ima res prek 300.000 prevoženih ampak je razred zase.....spušča olje kje pride.....tudi če ga pretesniš ne traja dolgo ko se pojavi masnoča..... obratov nad 3000 ne vidi rad..... robustno delovanje.... ampak kaj čemo italjanski dizl pač.

Avto kot avto pa se tudi meni dopade.... glede izdelave z ravnilom in plastike v notranjosti...američan pač in men se to dopade. Tudi če gledaš novega jeepa ima armaturko iz cenene trde plastike..... ampak enim se to dopade drugim pač ne.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko Če sep 25, 2008 7:32 am

a take scene, no jest upam da imajo to kaj bolj poštiman. do 300.000km je še kar nekaj časa :) Bomo videli v prihodnjih letih kako se bo mašina izkazala, upam na najboljše :)

Uporabniški avatar
lextasy
Novinec

Napisal/-a lextasy Če sep 25, 2008 2:25 pm

no sej ni tako hudo..s temi VM motorji.. 8)

jeep jih NI dal ven, ker ga ima še vedno novi Wrangler (isti motor kot v Nitru) in novi Cherokee..razen v grandu je mercedesov 3.0.

to je hmm.."ladijski motor"..oni pač večinoma delajo motorje za ladje, čolne..
zamerim mu samo veliko-preveliko porabo...moja je bila vedno okoli 11-12l..kar je pa precej.. :cry:

probaj zamenjat svoj klasični cd predvajalnik z multimedijskim sistemom..se da, pa avto takoj lepši zgleda..pa še bolj fancy.. touch screen, navi (ki sicer slabo dela pri nas), govorni ukazi, lepo si naložiš gor morje fotk, muzke..imaš usb priključek,..in še in še..

v osnovi ima nitro 20 " feltne, tako da ne boš imel nobenih problemov s homologacijo..na cji jih prodajajo za 2.000 € vse 4..z nanosom platine..zgledajo pa takole:
Slika
mal je umazan.. 8)

tista izvlečna konzola v prtljažniku je pa več kot super..ima nosilnosti 160 kil in vedno prav pride..
The SKY is lightning yellow

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko Pe sep 26, 2008 9:02 am

ja o tem multymediu sem tudi že razmišljal.. Kaj veš koliko je cena?

Si ga ti offroadal? :P mi ga je kar škoda ko ga tkole vidim :) pismo glede felten bom še vseeno videl 20" ali 22" čeprav se bolj nagibam k slednji.. Preveč rad pretiravam :twisted: pa 500 eur na to feltno je že kar velik, se pomoje da kaj bolj atraktivnega dobit za ta denar.

sicer pa ja, poraba kle po mestu je cca 11l povprečno.. kar velik bemomilomater :) ampak ni krize

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Napisal/-a M4rko Po okt 20, 2008 12:02 am

malo sem brskal po ebayu in naletel na ta 24" platišča:

platišča verdi + pirelli pnevmatike
275/25 R24

Slika

Slika

No mene so čisto prevzele, edino cena je u izi problem :P skupaj z gumami vred 3500 eur..

Sicer pa tukaj na slo-stranicah ne najdem nič pametnega v ponudbi.. Že kdo naročal platišča preko ebaya? so verjetno tam cenovno tudi najbolj ugodni?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov