Ja poraba je lahko kar fajna, ampak pri takem avtu jaz osebno ne čutim potrebe po prtiskanju stopalke do podna. Moram reči da se vozim čimbolj varčno (več ali manj

cca 10l na 100 razen če števec laže

Kar se tiče čričkov, jaz jih zaenkrat še nisem zasledil?
Pol izdelek? Nevem no, meni je oblikovno 1A - robustnost kot sem že omenjal mi odgovarja - brez nekih gay linij in kiča :P
Je bila v zadnjo ravno parkirana zraven mene mazda CX-7 in mi ni niti malo žal da sem se odločil za dodga + to da sem v enem dnevu vidu že skoraj 5 CX-7 v Lj. Nitrota zaenkrat še nisem kar je prva liga
Sicer pa sem bil jaz pristaš bolj športnih tipov avtomobilov, cabriov.. ampak ko se enkrat začneš voziti s tem.. To je pa užitek v vožnji, udobje in sam občutek tako "pošast" vozit:) Tako da mene tamali avtočki po vsej verjetnosti ne vidijo več
V čem je problem VM motorjev? Nisem neki poznavalec :P
4x airbag? Nevem lastnik mi je rekel da jih ima 6, zakaj ne 6? Radio je na CD

Hvala glede podatka za servise. V planu imam da bi sedeže oblekel v usnje. Morda kdo pozna koga ki to dobro opravi s čimbolj sprejemljivo ceno? tam do cca 1000 - 1500 eur max?
pišuka nevem, drugače se bolj nagibam k 22".. enkrat sem to že storil da sem kupil 16" na svojga cabria in mi je bilo čisto preveč žal da nism 17ke uzel in glede na to kok sm se skeširal takrat... Nebi to napako rad ponovil, raje dam večje kot pa da bi se mi potem zdele premale, čeprav glede na to da sem uzadnjo v Lj vidu belega porscheja s 23/25/315 (mislim da so bile mere) breytonke - ja čist hud

Kje vi kopujete feltne, težko najdem kakšne ki bi mi bile všeč in pa še malo me skrbi kako bo s Tüv-i..