Flex cev je gibljiva pletenična cev, ki je montirana med downpipom in preostalim (ravnim) delom izpušnega sistema.Motor namreč ni togo vpet v karoserijo in se pri delovanju nekoliko premika, tudi izpušni sistem ne more biti togo vpet na motor, ker bi se vse skupaj premikalo z motorjem, zato je vmes gibljiv del, ki te premike "požre", sicer bi avto "mahal" z auspuhom. Pri starejših avtih so to bila premična kolena, sedaj se pa večinoma uporablja rostfrei pletenica.
Fabi power pri dnevnem pokanju iz avspuha in ognju zadaj drži že skoraj pol leta b.p., prejšnji sistem smo po 25.000 turbo km podrli in ni skurilo nič v notranjosti lonca, ga ima v delavnici za pokazat.
Zdaj pa sem malo v dvomih; ali imam jaz premično koleni, flex cev ali nimam nič? Namreč, ko sem montiral izpuh nismo nič od tega montirali. Imam mogoče serijsko že premično koleno? Ali je bolje, da grem montirat flex cev?
croma_man; potem imaš ti to tudi brez katalizatorja, da poka? :P Jaz sem ga pa mal posral, ker sem vzel konus zadnji lonec in ne poka tako zelo.
Zdaj ko imaš ta hud izpušni sitem, je avto verjetno kar precej glasen. Kako si ga homologiral ? In če si ga po vezah homologiral, so te polcaji že kdaj ustavli, pa te prašali če maš papirje za ror, glede na to da je ful glasen ?
o homologaciji se ne govori fantje, vsak poskrbi zase ker nazadnje je avto njegov in sam nosi probleme/težave z roko pravice če kaj ni uredu.
let the music play !
slik je še dosti, tole pa pač zajame en del celote da se vidi da je blo ogromno dela.
sistem niti blizu ni dokončan, ampak trenutno imam tako gužvo z drugimi montažami in projekti da smo pač ostali pri netapeciranih panelih, nedokončanim setupom zvočnikov,...