Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
drsokodj
Stalni uporabnik

Napisal/-a drsokodj So sep 27, 2008 8:26 pm

meni pa ni ušeč design ... sicer tudi o samih motorjiih ni veliko dobrega slišati, jaz ti pa želim veliko varnih kilometrov in čimmanj dni imeti vozilo na servisu ...LP
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 So sep 27, 2008 8:34 pm

tdk je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
Komaj čakam, da nabavim v prihodnjosti eno karavanko.

Kar se tice primerjave med BMW 320d in laguno ki jo imam sedaj je kar precejsnja razlika;kar se tice udobja je laguna dalec naprej;je pa res,da je BMW bolj potegnil,je bolj trd in športen(vsaj obcutek je taksen-oba avta 150 konjev);sem pa imel priliko in se peljal z novim modelom BMW 320d(sicer karavan) in se takoj zatem presedel v laguno in se zapeljal z njo;nic ne bom pisal,da ne bo kdo povedal,kako puscam vodo na svoj mlin;ce ima kdo moznost in priloznost taksnega preizkusa,naj proba in poroča o vtisih.

lp tdk

p.s.Moj vtis....BMW je znamka, toda v tem trenutku ne menjam lagune za BMW serije 3(lahko je tudi nov model).

Tole ti pa čist vrjamem. Pred kratkim sm se peljal z novim 320d in potem sem se usedu v svojga megana. Moram rečt da glede prostornosti na voznikovi in sovoznikovi strani se lahko primerjata. V bmw-ju sm se (glede na to da je razred višji) precej utesnjeno počutu.

Ampak, veliko lastnikom BMWjov bi blo izpod časti da se usedejo v laguno 3 :) Take avtomobile (bmw) večina kupujejo ljudje, k se ne morjo drgje pokazat, se pa z avtom in značko na havbi:)

Le pozdrav!

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So sep 27, 2008 8:45 pm

coffa06 je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
:rofl

kaj pa tebe tak hudo zabava?

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne sep 28, 2008 12:14 am

robertos_664 je napisal/-a:
coffa06 je napisal/-a:

Ja to tudi mene zanima :?:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po sep 29, 2008 1:11 pm

Brez zamere ampak: a ti je avto lep, oziroma kaj ti je na njem všeč? Ali si ga zaradi drrugih razlogov kupil?

Malo me zanima kaj prepriča kupca da kupi, za moje pojme, tako grd avto. Brez zamere, to je moje osebno mnenje, da je to največja Renojeva blamaža zadnjih let.
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po sep 29, 2008 1:21 pm

chevy je napisal/-a:
coffa06 je napisal/-a:

..a samo jaz vem kaj ga zabava :?:
Lahk pa uporabim "frazo" -če ne bi bilo tragično, bi bilo komično-

namreč; primerjava vožnje v laguni naspram Bmw-ju..... :rofl

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Po sep 29, 2008 5:49 pm

Nixxon je napisal/-a:Brez zamere ampak: a ti je avto lep, oziroma kaj ti je na njem všeč? Ali si ga zaradi drrugih razlogov kupil?

Malo me zanima kaj prepriča kupca da kupi, za moje pojme, tako grd avto. Brez zamere, to je moje osebno mnenje, da je to največja Renojeva blamaža zadnjih let.

Ne sodi drugih po sebi! A spet, a moraš imet okus da kupiš BMW? Vsekakor ne.

Uporabniški avatar
niksson_
Nov uporabnik

Napisal/-a niksson_ Po sep 29, 2008 6:28 pm

sašo5 in ostali, ki "bolj visoko letate".
Nekaterim pač ni do športnosti, dobre lege na cesti (driftanja:), in jim pač več pomeni udobje.

Kot je napisal tdk, je vožnja v laguni udobnejša, in mu čisto verjamem, saj je taka že filozofija obeh znamk.

Vidim, da je tale primerjava najbolj zmotila tiste, ki dajo veliko na (tudi za) značko, in se jim zdi nerazumljivo primerjati premium vozilo z "nekim pokvarljivim francozom".

Vglavnem, stvar okusa!
(športnost vs udobje, čeprav verjetno tudi cena ni nezanemarljiva)
(še to, kot večina vas, tudi sam nisem vozil teh dveh avtov, ampak vsaj poskušam biti objektiven:)

Moram pa priznati, da mi je Laguna čedalje lepša. In nasprotno, nekateri nekdaj lepi avtomobili mi delujejo čedalje bolj - povprečni..
lp
jst guvurim tku de me ldje zastuopjo

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Po sep 29, 2008 6:54 pm

Nixxon je napisal/-a:Brez zamere ampak: a ti je avto lep, oziroma kaj ti je na njem všeč? Ali si ga zaradi drrugih razlogov kupil?

Grdo...je lepa blondinka in je crnolaska grda,je grdo rdece in je zeleno lepo;je Pahor lep in Janša grd,je Polonca Dobrajc lepa in Zgajner-Tavseva grda,...in ti lahko nastejem 100 primerov;pa ti meni povej zakaj je laguna grda...pa spet npr.zakaj je passat ali karkoli drugega lep?

lp tdk

p.s.Ce nimas kaj pametnejsega povedat kot to,da je en avto grd bodi raje tiho

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx Po sep 29, 2008 7:03 pm

tdk je napisal/-a:

Kar se tice primerjave med BMW 320d in laguno ki jo imam sedaj je kar precejsnja razlika;kar se tice udobja je laguna dalec naprej;je pa res,da je BMW bolj potegnil,je bolj trd in športen(vsaj obcutek je taksen-oba avta 150 konjev);sem pa imel priliko in se peljal z novim modelom BMW 320d(sicer karavan) in se takoj zatem presedel v laguno in se zapeljal z njo;nic ne bom pisal,da ne bo kdo povedal,kako puscam vodo na svoj mlin;ce ima kdo moznost in priloznost taksnega preizkusa,naj proba in poroča o vtisih.

lp tdk

p.s.Moj vtis....BMW je znamka, toda v tem trenutku ne menjam lagune za BMW serije 3(lahko je tudi nov model).

Ok, novi BMW 3 je 2x dražji in ti tudi nihče ne bo zamenjal za Laguno.Tudi Laguna 2004-2005 je cenovno enaka BMW 3-ki letnika 2000-2001.Ne moreš primerjati BMW-ja z Renaultom, in res je vožnja z Laguno bolj udobna, ampak kdor kupi BMW-ja mu ni samo do udobnosti in gleda na vse tiste stvari, ki so njemu pri BMW-ju v prednosti..Če bi sam iskal udoben avto, bi si kupil Citroena.

p.s. oprosti za ta komentar, ampak sem povedal svojo primerjavo in mišljenje, če pa ti ni všeč, pa naj post brišejo

Aja, tudi Laguna ne zgleda slabo in ti želim veliko varnih in udobnih kilometrov.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po sep 29, 2008 7:05 pm

Da ne bomo spet o lepoti :!: Je bilo že veliko povedanega na to temo, vendar žal skoraj nič pametnega. Za vse skupaj: lepota je SUBJEKTIVNE narave. Pa upam da si boste to že enkrat vbili v glavo.

Pa da ne bo kdo mislil da koga napadam. Moj post je čisto splošen in leti na vse uporabnike.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To sep 30, 2008 8:43 pm

sašo5 je napisal/-a:
chevy je napisal/-a:
coffa06 je napisal/-a:

Lahk pa uporabim "frazo" -če ne bi bilo tragično, bi bilo komično-

namreč; primerjava vožnje v laguni naspram Bmw-ju..... :rofl

tako lahko samo en slovencelj razmišlja. Laguna SE lepše pelje, pa če se ti na glavo postaviš. BMW pa je bolj športno naravnan, ker pa smo eni že družinski ljudje, nam nabijanje cestnih lukenj direkt v hrbtenico ni več v užitek.

Uporabniški avatar
hejho
Novinec

Napisal/-a hejho To sep 30, 2008 8:47 pm

meni je zadek katastrofalen

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr okt 01, 2008 8:31 am

Mah, ko bi bil samo zadek. Oblikovno je Laguna v nekem narobe svetu, vsak model je grši od prejšnjega. Najlepši so itak karavani.

SpeedyRS je napisal/-a:Ne sodi drugih po sebi! A spet, a moraš imet okus da kupiš BMW? Vsekakor ne.

Se strinjam, niti nisem tega nikjer napisal, to mi ti polagaš pod tipke.

tdk je napisal/-a:Grdo...je lepa blondinka in je crnolaska grda,je grdo rdece in je zeleno lepo;je Pahor lep in Janša grd,je Polonca Dobrajc lepa in Zgajner-Tavseva grda,...in ti lahko nastejem 100 primerov;pa ti meni povej zakaj je laguna grda...pa spet npr.zakaj je passat ali karkoli drugega lep?

lp tdk

p.s.Ce nimas kaj pametnejsega povedat kot to,da je en avto grd bodi raje tiho

Ojej, nekoga sem prizadel. :roll: Sem napisal da je to moje mnenje, katerega lahko izrazim. Ne vem kaj je sicer lepega na avtu, dobro, si ga pač zaradi drugih stvari kupil, samo to sem hotel slišat, čeprav še vedno nisi povedal katerih.

niksson_ je napisal/-a:sašo5 in ostali, ki "bolj visoko letate".
Nekaterim pač ni do športnosti, dobre lege na cesti (driftanja:), in jim pač več pomeni udobje.

Kot je napisal tdk, je vožnja v laguni udobnejša, in mu čisto verjamem, saj je taka že filozofija obeh znamk.

Vidim, da je tale primerjava najbolj zmotila tiste, ki dajo veliko na (tudi za) značko, in se jim zdi nerazumljivo primerjati premium vozilo z "nekim pokvarljivim francozom".

Vglavnem, stvar okusa!
(športnost vs udobje, čeprav verjetno tudi cena ni nezanemarljiva)
(še to, kot večina vas, tudi sam nisem vozil teh dveh avtov, ampak vsaj poskušam biti objektiven:)

Moram pa priznati, da mi je Laguna čedalje lepša. In nasprotno, nekateri nekdaj lepi avtomobili mi delujejo čedalje bolj - povprečni..
lp

Končno en "neprizadet" odgovor. Sicer se mi zdi rahlo smešno da se piše o Laguni kot alfi in omegi udobja, kot da ga njena neposredna konkurenca ne premore, nekatera celo v večjih količinah (C5 in podobni), ampak dobro, razumem kaj hočete povedat.

Dajte malo manj prizadeto na vsako negativno kritiko reagirat, bo svet veliko lepši. :roll: Tudi moj avto je stara kanta ampak so what, meni odgovarja in služi, kaj si ostali mislijo o njem mi je pa vseeno.
Slika

Uporabniški avatar
tdk
Novinec

Napisal/-a tdk Sr okt 01, 2008 8:40 am

Ojej, nekoga sem prizadel. :roll: Sem napisal da je to moje mnenje, katerega lahko izrazim. Ne vem kaj je sicer lepega na avtu, dobro, si ga pač zaradi drugih stvari kupil, samo to sem hotel slišat, čeprav še vedno nisi povedal katerih.

Celotne zgodbe o prejsnjem avtu(320d) ne bom se enkrat pisal;o zadevi je napisanega veliko,ali morda celo prevec.
Zakaj sem sel spet na laguno...imel sem dve laguni,obe b.p.;laguna se mi dopade,odtehala ja garancija vozila,starost,oprema in nenazadnje tudi udobje.
Je pa enim laguna lepa,drugim pač ne;in prav je tako...enim je všeč župnik,enim je precej bolj všeč njegova kuharica:))

lp tdk

Miholl84
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Miholl84 Sr okt 01, 2008 8:43 am

Maxx je napisal/-a:
tdk je napisal/-a:

lp tdk

Ok, novi BMW 3 je 2x dražji in ti tudi nihče ne bo zamenjal za Laguno.Tudi Laguna 2004-2005 je cenovno enaka BMW 3-ki letnika 2000-2001.Ne moreš primerjati BMW-ja z Renaultom, in res je vožnja z Laguno bolj udobna, ampak kdor kupi BMW-ja mu ni samo do udobnosti in gleda na vse tiste stvari, ki so njemu pri BMW-ju v prednosti..Če bi sam iskal udoben avto, bi si kupil Citroena.

p.s. oprosti za ta komentar, ampak sem povedal svojo primerjavo in mišljenje, če pa ti ni všeč, pa naj post brišejo

Aja, tudi Laguna ne zgleda slabo in ti želim veliko varnih in udobnih kilometrov.

Če kupuješ avto zaradi "znamke" in maš denar, kupiš seveda BMW.

Če kupuješ z glavo,in maš še vseeno denar, ni nujno da daš BMW 3 pred R Laguno.

Ker če je avto 2x dražji,še ne pomeni da je 2x boljši...

LP
C u O r E S p O r T i V o

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Sr okt 01, 2008 8:52 am

Ta forum že dolgo ni več tisto, kar je včasih bil...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr okt 01, 2008 9:05 am

Podpis pod tole! :evil:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr okt 01, 2008 10:36 am

Miholl84 je napisal/-a:
Maxx je napisal/-a:
tdk je napisal/-a:

lp tdk

Če kupuješ avto zaradi "znamke" in maš denar, kupiš seveda BMW.

Če kupuješ z glavo,in maš še vseeno denar, ni nujno da daš BMW 3 pred R Laguno.

Ker če je avto 2x dražji,še ne pomeni da je 2x boljši...

LP

Glede na moje osebne izkušnje ti lahko povem da jaz osebno in tudi naše podjetje ne kupi nobenega Renoja več. Tolko popravil in problemov še nismo meli z nobeno drugo znamko.

Je pa tudi meni ta laguna všeč.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr okt 01, 2008 10:42 am

se strinjam da je zadnja leta kar nekaj pizdarij z renoji, samo pa se mi zdi nesmiselno izpostavljat tovorna/službena vozila, ker tak vsi vemo kak se vozijo službeni avti..

je pa meni tut zelo všeč nova lagunica.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov