tdk je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
Komaj čakam, da nabavim v prihodnjosti eno karavanko.
Kar se tice primerjave med BMW 320d in laguno ki jo imam sedaj je kar precejsnja razlika;kar se tice udobja je laguna dalec naprej;je pa res,da je BMW bolj potegnil,je bolj trd in športen(vsaj obcutek je taksen-oba avta 150 konjev);sem pa imel priliko in se peljal z novim modelom BMW 320d(sicer karavan) in se takoj zatem presedel v laguno in se zapeljal z njo;nic ne bom pisal,da ne bo kdo povedal,kako puscam vodo na svoj mlin;ce ima kdo moznost in priloznost taksnega preizkusa,naj proba in poroča o vtisih.
lp tdk
p.s.Moj vtis....BMW je znamka, toda v tem trenutku ne menjam lagune za BMW serije 3(lahko je tudi nov model).
chevy je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:coffa06 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
kaj pa tebe tak hudo zabava?
Ja to tudi mene zanima
Nixxon je napisal/-a:Brez zamere ampak: a ti je avto lep, oziroma kaj ti je na njem všeč? Ali si ga zaradi drrugih razlogov kupil?
Malo me zanima kaj prepriča kupca da kupi, za moje pojme, tako grd avto. Brez zamere, to je moje osebno mnenje, da je to največja Renojeva blamaža zadnjih let.
Nixxon je napisal/-a:Brez zamere ampak: a ti je avto lep, oziroma kaj ti je na njem všeč? Ali si ga zaradi drrugih razlogov kupil?
Malo me zanima kaj prepriča kupca da kupi, za moje pojme, tako grd avto. Brez zamere, to je moje osebno mnenje, da je to največja Renojeva blamaža zadnjih let.
tdk je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
Kar se tice primerjave med BMW 320d in laguno ki jo imam sedaj je kar precejsnja razlika;kar se tice udobja je laguna dalec naprej;je pa res,da je BMW bolj potegnil,je bolj trd in športen(vsaj obcutek je taksen-oba avta 150 konjev);sem pa imel priliko in se peljal z novim modelom BMW 320d(sicer karavan) in se takoj zatem presedel v laguno in se zapeljal z njo;nic ne bom pisal,da ne bo kdo povedal,kako puscam vodo na svoj mlin;ce ima kdo moznost in priloznost taksnega preizkusa,naj proba in poroča o vtisih.
lp tdk
p.s.Moj vtis....BMW je znamka, toda v tem trenutku ne menjam lagune za BMW serije 3(lahko je tudi nov model).
sašo5 je napisal/-a:chevy je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:coffa06 je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
kaj pa tebe tak hudo zabava?
Ja to tudi mene zanima
Lahk pa uporabim "frazo" -če ne bi bilo tragično, bi bilo komično-
namreč; primerjava vožnje v laguni naspram Bmw-ju.....
SpeedyRS je napisal/-a:Ne sodi drugih po sebi! A spet, a moraš imet okus da kupiš BMW? Vsekakor ne.
tdk je napisal/-a:Grdo...je lepa blondinka in je crnolaska grda,je grdo rdece in je zeleno lepo;je Pahor lep in Janša grd,je Polonca Dobrajc lepa in Zgajner-Tavseva grda,...in ti lahko nastejem 100 primerov;pa ti meni povej zakaj je laguna grda...pa spet npr.zakaj je passat ali karkoli drugega lep?
lp tdk
p.s.Ce nimas kaj pametnejsega povedat kot to,da je en avto grd bodi raje tiho
niksson_ je napisal/-a:sašo5 in ostali, ki "bolj visoko letate".
Nekaterim pač ni do športnosti, dobre lege na cesti (driftanja:), in jim pač več pomeni udobje.
Kot je napisal tdk, je vožnja v laguni udobnejša, in mu čisto verjamem, saj je taka že filozofija obeh znamk.
Vidim, da je tale primerjava najbolj zmotila tiste, ki dajo veliko na (tudi za) značko, in se jim zdi nerazumljivo primerjati premium vozilo z "nekim pokvarljivim francozom".
Vglavnem, stvar okusa!
(športnost vs udobje, čeprav verjetno tudi cena ni nezanemarljiva)
(še to, kot večina vas, tudi sam nisem vozil teh dveh avtov, ampak vsaj poskušam biti objektiven:)
Moram pa priznati, da mi je Laguna čedalje lepša. In nasprotno, nekateri nekdaj lepi avtomobili mi delujejo čedalje bolj - povprečni..
lp
Maxx je napisal/-a:tdk je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
lp tdk
Ok, novi BMW 3 je 2x dražji in ti tudi nihče ne bo zamenjal za Laguno.Tudi Laguna 2004-2005 je cenovno enaka BMW 3-ki letnika 2000-2001.Ne moreš primerjati BMW-ja z Renaultom, in res je vožnja z Laguno bolj udobna, ampak kdor kupi BMW-ja mu ni samo do udobnosti in gleda na vse tiste stvari, ki so njemu pri BMW-ju v prednosti..Če bi sam iskal udoben avto, bi si kupil Citroena.
p.s. oprosti za ta komentar, ampak sem povedal svojo primerjavo in mišljenje, če pa ti ni všeč, pa naj post brišejo
Aja, tudi Laguna ne zgleda slabo in ti želim veliko varnih in udobnih kilometrov.
Miholl84 je napisal/-a:Maxx je napisal/-a:tdk je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:Super lagunca. Kakšna je vožnja v primerjavi z BMW-jem? Motor, podvozje, udobje..?
lp tdk
Ok, novi BMW 3 je 2x dražji in ti tudi nihče ne bo zamenjal za Laguno.Tudi Laguna 2004-2005 je cenovno enaka BMW 3-ki letnika 2000-2001.Ne moreš primerjati BMW-ja z Renaultom, in res je vožnja z Laguno bolj udobna, ampak kdor kupi BMW-ja mu ni samo do udobnosti in gleda na vse tiste stvari, ki so njemu pri BMW-ju v prednosti..Če bi sam iskal udoben avto, bi si kupil Citroena.
p.s. oprosti za ta komentar, ampak sem povedal svojo primerjavo in mišljenje, če pa ti ni všeč, pa naj post brišejo
Aja, tudi Laguna ne zgleda slabo in ti želim veliko varnih in udobnih kilometrov.
Če kupuješ avto zaradi "znamke" in maš denar, kupiš seveda BMW.
Če kupuješ z glavo,in maš še vseeno denar, ni nujno da daš BMW 3 pred R Laguno.
Ker če je avto 2x dražji,še ne pomeni da je 2x boljši...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov