drgac pa a ve kdo od kot ime mercedes?

Trenutno eden izmed najboljših avtomobilov na svetu, za svojo trenutno vrednost:
ali z drugimi besedami avto ki je zgubu najvec vrednosti v par letih (cca 10k€/let)..
Trenutno eden izmed najboljših avtomobilov na svetu, za svojo trenutno vrednost:
Mitsubishi je napisal/-a:Zapomnite si, da je Mercedes-Benz firma, ki je izumila avtomobil, Mercedes je strast..ogromna strast in drugačen od vseh ostalih.
Več let sem delal na Mercedesu in že vse življenje jih vozimo doma. Imel sem tudi več BMWjev, tudi Audije smo imeli, vendar pri Mercedesu mi dejansko srce začne biti hitreje..je nekaj tako posebnega, da se ne da opisati z besedami. Morate ga imeti in morate ga voziti. Potem boste razumeli![]()
Mitsubishi je napisal/-a:za ostale pa pripenjam tule še za moje pojme eno izmed najboljših in najlepših reklam vseh časov. Tu se zgodba vrti iz sedanjosti nazaj do vsega začetka in boste lahko še na malo drugačen način videli kratko zgodovino
http://www.youtube.com/watch?v=Ysxxe3QLLgY
Mitsubishi je napisal/-a:Imel sem tudi več BMWjev, tudi Audije smo imeli, vendar pri Mercedesu mi dejansko srce začne biti hitreje..
Mitsubishi je napisal/-a:Zapomnite si, da je Mercedes-Benz firma, ki je izumila avtomobil, Mercedes je strast..ogromna strast in drugačen od vseh ostalih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost