UDO1 je napisal/-a:Kej takega http://www.avtocenter.si/letrade_international-34800 bi mu verjetno tut bilo prenizko ane?Z razliko v ceni do mercota pa bi se lahko kr neki časa vozu okol... no celo večnost tut ne
RedBull™ je napisal/-a:Za nezahtevnega človeka (glede zmogljivosti motorja) je takšen avto več kot primeren. Lahko se pa pohvali z veliko prostornostjo tako spredaj kot zadaj.... te ima pa res na pretek.
Glede cene... je pa tko.... marsikdo bi si za ta denar kupil kaj drugega.... ampak če imaš,pa če ti je pač razred A všeč,zakaj nebi dal ter ga kupil...
Beastek je napisal/-a:Zdaj glede cene in tega kaj za to dobiš in kaj ne, mislim da ni tu važno, da si vsak pač naredi tak kot lahko in zmore in mu paše. Zdaj nekak bol bi jaz z vami komentiro avto kot avto, ne pa kolko stane. Prej je mel opel astro novo, in je ta bla prenizka in previsok prag itd. Pa je pač vzel to, mislim da bo tak to zadnji avto, tak da zakaj pa nebi bil Mercedes. Ane. Vglavnem meni je avto všeč in tudi vožnja pa užitek.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Beastek je napisal/-a:Zdaj glede cene in tega kaj za to dobiš in kaj ne, mislim da ni tu važno, da si vsak pač naredi tak kot lahko in zmore in mu paše. Zdaj nekak bol bi jaz z vami komentiro avto kot avto, ne pa kolko stane. Prej je mel opel astro novo, in je ta bla prenizka in previsok prag itd. Pa je pač vzel to, mislim da bo tak to zadnji avto, tak da zakaj pa nebi bil Mercedes. Ane. Vglavnem meni je avto všeč in tudi vožnja pa užitek.
Čestitke za nov avto, ampak tukaj pa pretiravaš.
Prosim razsvetli nas, kaj je tako dobrega pri vožnji z A-klaso, tudi sam sem jo namreč imel par dni v uporabi, pa se mi zdi,da je tvoja trditev daleč od resnice...
P.S.: Res me zanima, kaj sam voziš, da ti je A-klasa tako "fletna za vožnjo".
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Hvala lepa za lepo razlago in kulturen odgovor. Očitno imava popolnoma drugačna merila, ko se govori o dobri vožnji, kar je razumljivo, saj je to subjektivna ocena posameznika. Moram pa izpostaviti, da bi bil glede na tvoje preference kakšen francoz morda bolj razumna in še mehkejša izbira.
Kakorkoli že, uživajte v novi pridobitvi.
sašo5 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Dober avtomobil. Važno je da je za kupca primeren.
Če se v njemu dobro počutiš si prav izbral.
točno tako......
P.S vauuuuuu, pa ročno ma med sedežema......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost