sašo5 je napisal/-a:mal off - samo vprašam(sodelavki smo svetovali kio in jo je tudi kupila) in sedaj problem: noben ne najde kje zmanjšamo osvetlitev armaturne plošče![]()
P.S če veš(ali kdo drug) na pove, kje je "potenciometer" ali gumb oz. v kako to naredit: je ponoči dejansko zelo moteče....
MatejW je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:mal off - samo vprašam(sodelavki smo svetovali kio in jo je tudi kupila) in sedaj problem: noben ne najde kje zmanjšamo osvetlitev armaturne plošče![]()
P.S če veš(ali kdo drug) na pove, kje je "potenciometer" ali gumb oz. v kako to naredit: je ponoči dejansko zelo moteče....
Ja, reostat je levo od volana, zraven gumbka od esp-ja... Kolko vem, pa je ta gumbek tam samo pri sport pack opremi!
Polo78 je napisal/-a:Čestitke za odličen nakup!![]()
Jaz svojega proceed-a še čakam, ker sem vzel po naročilu. Si ga ti vzel iz zaloge?
Mu pa bela barva res najbolj paše, je pa tudi res da je takih na cesti največ, upam da mi ne bo žal da nisem vzel kake druge barve. Ja vem, še en bel več bo...ops:
snikerskon je napisal/-a:tut črna mu paše...
kaki so pa kaj podatki na papirju glede te mašine, navor, pospešek, končna, poraba...
MatejW je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Čestitke za odličen nakup!![]()
Jaz svojega proceed-a še čakam, ker sem vzel po naročilu. Si ga ti vzel iz zaloge?
Mu pa bela barva res najbolj paše, je pa tudi res da je takih na cesti največ, upam da mi ne bo žal da nisem vzel kake druge barve. Ja vem, še en bel več bo...ops:
Moj je ravno takrat bil carinjen, ko sem ga jaz kupoval,... pac isko sem enega belega, z sport pack opremo =)
Keri motor si izbral?
CupraR je napisal/-a:Bomba avto, res lepa zadeva in morm reč dobr narejeno (kar se materialov tiče znotraj). Bela je in in ji lepo pšate tko da j. ga če bodos am bele na cest![]()
![]()
Če ji lahko kej zamerim, ubistvu gre slabo za te konje (res da težka zadeva) pa po pravic povedan za te konje kar mal preveč kuri(se zavedam mestnega režima in mraza zunaj)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov