LukL je napisal/-a:evo celjski konec
srebrna alfa 156-upam da je št. prava
temno moder mondeo malo znižan in alu feltne kr dobr zgleda
rdeča, srebrna, črna octavia karavan
drgač pa nasplošno sem js malo bol pozoren če se kaka octavia, fabia voz za mano, al pa kšna alfa156, al pa ta mondeo
drugače majo pa tud golf V 2.0 zdej ne vem če je turbo tud al ni sam te majo kriminal polizei
splash je napisal/-a:a ima policaj v civilnem avtu iste pristojnosti kot v službenem? (tistem ko ma lučke pa je poliman...)
plantn je napisal/-a:splash je napisal/-a:a ima policaj v civilnem avtu iste pristojnosti kot v službenem? (tistem ko ma lučke pa je poliman...)
ja ima iste pravice kot v službenem....v civilnih avtomobilih je mogoče še celo boljša oprema kot v službenih.,...pogoj za te pravice:uniforma,policijska kapa[če še ne veste....brez te kape policaj ni več policaj..]
clio _fan je napisal/-a:@esem...:mislim, da zasledovat ne sme brez lučk, lahko pa seveda se normalno vozi za tabo in na koncu, ko ti počakaš, on seveda ukrepa.........
P.S.: mi lahko eni poveste, kaj imate toliko proti policajem??? Saj niso oni si zmislili teh zakonov, pa oni so tud normalni ljudje, ki pač izpolnjujejo svoje dolžnosti na delovnem mestu, v tem primeru na policiji???
L.P.
seeman66 je napisal/-a:clio _fan je napisal/-a:@esem...:mislim, da zasledovat ne sme brez lučk, lahko pa seveda se normalno vozi za tabo in na koncu, ko ti počakaš, on seveda ukrepa.........
P.S.: mi lahko eni poveste, kaj imate toliko proti policajem??? Saj niso oni si zmislili teh zakonov, pa oni so tud normalni ljudje, ki pač izpolnjujejo svoje dolžnosti na delovnem mestu, v tem primeru na policiji???
L.P.
Po tvojem mora biti PROVIDA osvetljena kot novoletna jelka..in ko počakaš po 200km te bo prijazno opozoril da si vozil prehitro
![]()
Ko vidiš da ti v gajbici nekaj jabolk gnije jih je treba odstranit da ti ne pokvarijo še druge. Nihče nima nič proti policajem, ampak proti policajem ,ki izkoriščajo uniformo za svoje izživljanje in dokazovanje, češ ker nosi uniformo ima vedno in absolutno prav.
lp
IcEm4n je napisal/-a:Kkšn dobr mesec nazaj pred Planetom Tuš v Kranju zasledil belo 3-vratno Astro G - je policaj lepo takrat "pospravil" pijano mularijo. Kej več o njej (tablce) ne vem, sam zdj kr pazm, če slučajno kkšn tak avto vidm.
Sem pa že like pol leta nazaj vidu policista, ki je z radarjem meril iz Citroena ZX (tak, da se je komi še skp držu).
HaMzO je napisal/-a:v Ljubljani je tko, skor usaka 4 škoda fabia imajo krimiči, pa recmo skor usaka 8 škoda oktavia isto,...tko da jz se škod pa honde accord mal izogibam![]()
vidu sm pa tut 1x zdj predkratim na obvoznici da majo provido audi a6 srebrno...tko da, res rabmo 1 progo
plasi je napisal/-a:V Metliškem koncu so rdeča, temno modra in siva oktavija karavan, pa zeleni nissan terano (al kaj je že), pa včasih je bil beli fokus karavan, samo ga že dolgo nisem videl. No pa bel kangoo z zatemnjenih šipah v katerem je radar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov