207sport je napisal/-a:plasi je napisal/-a:Za enkrat bojo 16ke, saj če ne bo dobro zgledalo pa še zmeraj lahko dam 17ke
mas pa "dnarja":D raj kup 17" pa neki orengi da bo zgledalo kot pa najprej 16 pa se pol 17
plasi je napisal/-a:207sport je napisal/-a:plasi je napisal/-a:Za enkrat bojo 16ke, saj če ne bo dobro zgledalo pa še zmeraj lahko dam 17ke
mas pa "dnarja":D raj kup 17" pa neki orengi da bo zgledalo kot pa najprej 16 pa se pol 17
Ma 17" se mi zdi preveč za tega bogega cliota, če ne daš pravih gor zgleda kot kočija :P
SAVINJCAN je napisal/-a:plasi je napisal/-a:207sport je napisal/-a:plasi je napisal/-a:Za enkrat bojo 16ke, saj če ne bo dobro zgledalo pa še zmeraj lahko dam 17ke
Ma 17" se mi zdi preveč za tega bogega cliota, če ne daš pravih gor zgleda kot kočija :P
daš pa prave gor maš pa formulo
207sport je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:plasi je napisal/-a:207sport je napisal/-a:plasi je napisal/-a:Za enkrat bojo 16ke, saj če ne bo dobro zgledalo pa še zmeraj lahko dam 17ke
daš pa prave gor maš pa formulo
hehe:D jst bi dal raj 17" pa niskoprofilne gume z 45 robom... odvisno kok misls rihtat...če misls kej orengi pa tko pol dej raj 17". če pa tko mal..v isy...pol pa raj 16" bos še na porabi pršparov;)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov