o,prijatelj vidim roba je zmontirana zelo lepo je izpadlo,se mi dopade..
lep polo bo tale ratal povej mi kaksna je voznja sedaj,podrobnejse opisi ce se ti da..
cimprej pridem do tebe po robo,komaj cakam da se svojega zabijem na tla
Heh učeri sem ga vidu v šaleku na parkingu,sem se kr ustavu za trenutek ko sem ga zagledu,pa si mislu ''k****a je nizek'' ,res pohvale noro zgleda,pa tut platišča so zelo lepa!
tnx za pohvale... @sejjaretun:poglej,js ti bom enostavno povedu da nism pričakoval da bo stvar izpadla tok dober za vozit kot je.za moje potrebe je avto ravno prav trd in ravno prav nizek... u glavnem...zakon!
enostavno ne denarja da bi ga naredu po svojem okusu oz po svojih planih pa še trenutno mam dost tehničnih težav z njemu, tak da bo ostal stock kasnej pa služu kot drugi avto
hjoj,vse lepo in prav...ampak felge v velikosti od samokolnice pa res ne pašejo. rob gor al dol..ampak ko pogledam avto s strani je med odbijačem ( no če pogledaš celotni prostor okrog kole razn z vrha) in kolo taki luft da zgleda res smešno...
Lep zgleda....se posebej, ko postavis stock isti avto poleg. Te pa spostujem, da si kupu take amortizerje pa fedre, gume. feltne. muziko na tko starem avtu....ni vec veliko takih.
Lp
tnx za komentarje. je pa tako,men so borbetke všeč in jih mam,14˝ je zato da gre avto dovolj nizko. no danes sem se mal potrudil in avto vzpredaj spustil še za 20mm,tako da je zdaj koker tok v liniji.