Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

kadett
Nov uporabnik

Napisal/-a kadett So jan 30, 2010 12:32 pm

helou.
spet se po dolgem času javlam, saj sem nabavil zadnji spojler za kadetta. sicer vem kaj bote zaj vsi rekli, češ niti pleha še nisem porihtal pa spojlerje kopujem. no da prvo povem za nakup sem se odločil ker je bla res enkratna priložnost dobo sem ga za 20€, je pa prav za kadetta C delan, pa še 3-zavorno luč ma vgrajeno zato pa sem ga tudi vzel, pasal bo super gor saj sploh ni vlki je ravno pravšni, če bo pa še kakšno leto čakan na vgradnjo pa tudi ni problema saj če v kotu stoji nič ne poje in ne je. :flag_opel_:
glavni vzrok nakupa pa je bil to, da je verjetno edini v slo, ali pa so vsaj zelo redki, ne me za besedo držat, govorim bolj ali manj napamet, pa nisem še zasledil na dobenem kadetu kakšnega podobnega.

slikice:
Slika Slika Slika

kadett
Nov uporabnik

Napisal/-a kadett So jan 30, 2010 12:33 pm

aha, sedaj sem se spomnil da pokažem kaj sem lani naredil za kadetta. no najprej moram met eno vredi delavnico pol pa lahko začnem delat na kadettu, da nebo kdo mislo da bo projekt in kadett propado, nebo brezskrbi nebo. no zato sem lani ves denar vložil v delavnico da bom mel plac za obnovo kadetta, sicer sem najšel samo par sliki ampak dobro nekaj pa je letos se bo delavnica dokončala pol pa končnooooooooooooooooooo pride na prsto kadett, sicer že dve leti mutim kaj pa kak bom kaj naredil pri kadettu samo letos pa se resno začne obnavljati, pač finance niso dopuščale prej, študentski žep je vedno prazn pravijo, pa še res je pa pardon vsem če preveč nakladam.
slike:
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka So jan 30, 2010 1:05 pm

Zanimiv projekt! Z veseljem spremljam :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov