Lepa,prelepa MICA
chevy je napisal/-a:wuky je napisal/-a:_KL3_ je napisal/-a:sam eno uprašanje....a pol je tvoj drugi tale?
un bo pa za drage in podobne zadeve?
serijski pa močno dvomm da bo ustov, kukr te jst poznam
Srebrnega nima več doma
@šinki "Za dragat... dej lepo te prosim."
_KL3_ je napisal/-a:chevy je napisal/-a:wuky je napisal/-a:_KL3_ je napisal/-a:sam eno uprašanje....a pol je tvoj drugi tale?
serijski pa močno dvomm da bo ustov, kukr te jst poznam
Srebrnega nima več doma
@šinki "Za dragat... dej lepo te prosim."
aja nism vedu...
@šinki: k z unim srebrnim je pa drifte pa super speciale furu pa tko naprej a ne? lej nism še en unih k je neki slisu pa pol gluposti sprašuje... sam pač nazadne kar sm zvedu od loco-ta je da je srebrn doživu srečanje bližje sorte z tršimi predmeti od njega (ograja, če se ne motm), in da ma v planu nardit še (mal) več konjičov kukr jih je že tko al tko blo.... nism pa vedu da ga nima več...
sam je pa lep....!
4vale6 je napisal/-a:a je biu kej pr SKN na obisku,k maš značko gor?
_KL3_ je napisal/-a:sam eno uprašanje....a pol je tvoj drugi tale?
_KL3_ je napisal/-a:serijski pa močno dvomm da bo ustov, kukr te jst poznam
_BiStRi_ je napisal/-a:Hiter pa še bo :P
bk206 je napisal/-a:krasenjaz bi ga tud kar v orginalu pusto mi je čist ok !! pa veliko varnih km...
ESTEMP je napisal/-a:Hud,crna barva mu sede!A mas kaksno sliko notranjosti in masine?
Beastmaster je napisal/-a:Kr počak še mal :P
Touge je napisal/-a:Hud avto![]()
Sam neki povej, kaj tvoj ma pranje žarometov glede na to da ma original xenon
yugo_tuning je napisal/-a:ufff....rornič![]()
![]()
dober je ni kaj! Mi pa vseeno paše rdeča barva na micki :P
ROADRUNNERIX je napisal/-a:LoCo zamerm kdaj pa jest dobim nalepke ??
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov