se mi še zaj kolca za tako vectro (isti letnik, motor, CD oprema), ki jo je oče prodal pred dvema letoma. Poglej če se ni rja pojavila tudi okoli navojev, ki so pripravljeni za strešne nosilce.
Drugače pa super porihtana...
vse čestitke, tudi jaz sem svojo astrico pošlihtal v takem stilu, vendar je črne barve. in moram rečt da večina obiskovalcev na srečanjih sploh ne opazi kako je avto lahko dobro pošlihtan brez nekega kiča.
Silverblitz je napisal/-a:Sam ni je čez Vectro B SPORT, če človek zna cenit prefinjeno linijo avtomobila; Meni je še vedno zelo všeč, zato jo tudi s ponosom vozim;
2.2 dti sport so res hude. Sam si lastim 2.0dti sport, jo bom predstavu, samo na poliranje jo še peljem. Je pa problem ker mojo načenja že nekaj rje :/
@cofa06 lepo si porihtu punci Vectro, upam da tud jaz najdem kaka taka platišča za mojo (trenutno mam original 16 col).
Platišča najdeš na signumu in vectri-c, zato jih ni težko dobit. Sam sem jih dobil za smešno ceno (170e), delajo jih pa pri borbet-u.
Ja, za vectro sport sem tudi jaz gledal, samo škoda ker imajo bolj ali manj vse kvačkalice v nosu. Silverblitz, lepa je tudi tvoja. Bočne smerokaze ji pa le zamenjaj z belimi, je samo par eurov stroškov.
Težko ti rečem, ker jaz skoraj ne vozim s tem avtom, ampak kolikor sem računal, bi naj bila približno okrog 8 litrov pri njeni vožnji. Dela pa zelo kratke relacije, 2x po 2km na dan. Lani na dopust je zlezla poraba na 6.5l, seveda brez avtoceste in pri lepi vožnji.