Nikoli nisem kupoval avtomobilov glede na kilometre. Avtomobili so narejeni za vozit, dizli sploh, in bi bilo hecno, če bi imel 22 let star avto kaj manj prevoženih.
@sašo: Skušam pazit po Brežicah, imam slabe izkušnje, ja Sicer pa vsak dan posavje - LJ in nazaj. Pa še malce okol včasih po LJ
Avto ima sedaj namesto 45mah 2x večji akumulator, in pri meni vžiga, kot mora, tako hladen, kot vroč.
Bosch pumpa je obnovljena, imam pa poleg še eno, ki je tudi dobra.
@UDO: Oglas se kej, testna vožnja je vedno mogoča!
take OZ felne imam tudi sam na mercedesu, jap felne zgledajo dobro samo na velikem avtomobilu. sem pa sam tudi v fazi menjave za neke AMG, ko bodo te na voljo javim.
Drugace pa lepo napreduj, tudi sam imam vedno znova tezave z avtmobili ki so potrebni destylinga... prekleta mularija brez okusa hahaha
Zadnji update: Pri nekje 100km/h mi je pritekel na cesto nemški ovčar. RIP cucek zmešan.
Še dobro, da mam zavarovano...
Me pa zanima, če kdo ve za kakšnen hladilnik olja za tale avto.. na sliki se vidi, da je zvit.. sicer ni spustil, ampak verjetno bo, ko bom ravnal pločevino.
Sem se že moral sprijaznit z mojo "srečo" na cesti. Ne le z nasekanimi ženaskami in podivjanimi kurirji v kombijih - sedaj se ukvarjam še z izgubljenimi psi.