Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po apr 27, 2009 3:54 pm

@bigturbo : je tvoja delavnca na mesarski v lj ? ..če te nism zamenju :P :roll: lp

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po apr 27, 2009 4:02 pm

xsara je napisal/-a:lepo zrihtan, nč premal, nč preveč, keep the good work going on 8)

..si ti biu zdj u sob. pred Rutarjem na Rudniku ?? ..če si biu potem ti noro sedejo felne :D :tomidelej: lp

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po apr 27, 2009 6:21 pm

RejmiK je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:lepo zrihtan, nč premal, nč preveč, keep the good work going on 8)

..si ti biu zdj u sob. pred Rutarjem na Rudniku ?? ..če si biu potem ti noro sedejo felne :D :tomidelej: lp

jap bil sem v soboto pred R, tebe pa nism nč vidu, mah spustit moram še xsaro, pol bo vidt še precej bolje.........
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Po apr 27, 2009 10:43 pm

xsara je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:

jap bil sem v soboto pred R, tebe pa nism nč vidu, mah spustit moram še xsaro, pol bo vidt še precej bolje.........

en parking stran od tebe sm biu :D sam nism biu doug ene 10 min. mogoče :roll: ..ka boš gewinde dau gor? ..

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo To apr 28, 2009 5:01 pm

RejmiK je napisal/-a:@bigturbo : je tvoja delavnca na mesarski v lj ? ..če te nism zamenju :P :roll: lp

aha
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To apr 28, 2009 5:07 pm

..potem sva se mi2 pogovarjala glede modifikacije računalnika :D ..takrt sm biu službenim kombijem pa si mi rampo odpru,da sm loh na dvorišče pršou...ti pa še en od tvojih kolegov sta bla tam ;) če se me spomnš seveda :P ..

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo To apr 28, 2009 5:10 pm

:( ehhehe ne vem :? ma sj se bomo kdaj vidli na lokaciji X al pa dol,pa se bom spomnu a ne? ;)
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To apr 28, 2009 5:13 pm

..mah nima veze :P ..pa kokr pravs bomo se enkat ze srečal ;) ja upam da se boš res :lol: ..če ne te bom pa js spomnu :P :vc :vc

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara To apr 28, 2009 5:25 pm

RejmiK je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:

en parking stran od tebe sm biu :D sam nism biu doug ene 10 min. mogoče :roll: ..ka boš gewinde dau gor? ..

aaa mogoče pa sem te kljub temu vidu, ja res neki gledam gewinde, res pa da mi trenutno turbak vzame preveč časa in keša in mi nekak ne znese s xsaro bomo vidl, drugič se bova kej pomenla, če le vidm tvoj avto bova kšno rekla :D

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To apr 28, 2009 5:36 pm

xsara je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:
xsara je napisal/-a:
RejmiK je napisal/-a:

aaa mogoče pa sem te kljub temu vidu, ja res neki gledam gewinde, res pa da mi trenutno turbak vzame preveč časa in keša in mi nekak ne znese s xsaro bomo vidl, drugič se bova kej pomenla, če le vidm tvoj avto bova kšno rekla :D

..ja sm se lih tko prpelu da nism lih zbuju prevelke pozornosti :P ..js tud razmislam da bi zamenu trenutne amortizerje(tršani pa krajšani) za gewinde ;) ..pa ne zato da nism zadovoljen sam k z gewindam ga lahko višaš pa nižaš po želji ne :D ..noo sj če ti mene ne boš kje vidu,bom js tebe najdu,pa usaj se zagonu v xsaro :P :lol: ..je usaj ista znamka pa barva :lol: ...pa če bo seveda vreme tapravo :roll: ..

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Napisal/-a xsara To apr 28, 2009 5:59 pm

RejmiK je napisal/-a:..ja sm se lih tko prpelu da nism lih zbuju prevelke pozornosti :P ..js tud razmislam da bi zamenu trenutne amortizerje(tršani pa krajšani) za gewinde ;) ..pa ne zato da nism zadovoljen sam k z gewindam ga lahko višaš pa nižaš po želji ne :D ..noo sj če ti mene ne boš kje vidu,bom js tebe najdu,pa usaj se zagonu v xsaro :P :lol: ..je usaj ista znamka pa barva :lol: ...pa če bo seveda vreme tapravo :roll: ..

trenutn kaže glih tko, kot da bo treba nazaj zimsko opremo obut :roll:

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki To apr 28, 2009 6:25 pm

Kaj podvozje (serijsko) ima ta enako kot 16v?
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Sr apr 29, 2009 12:31 am

šinki je napisal/-a:Kaj podvozje (serijsko) ima ta enako kot 16v?

..mislm da so samo glavo motorja dali 16v in pripadajoče dele(računalnik,kolektorji,itd. ..),ostalo je pa use isto(kar se karoserije tiče in podvozja) usaj men tko zgleda ;)

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To maj 12, 2009 5:31 pm

manjši video slabše kvalitete :] :P

http://www.shrani.si/?2S/ZQ/1s7b0j8D/snc00197.3gp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To maj 12, 2009 5:41 pm

RejmiK: Nemen tega videa? ...da rabis od 25 do 100km/h - 12sekund... :?:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To maj 12, 2009 6:36 pm

MacTron je napisal/-a:RejmiK: Nemen tega videa? ...da rabis od 25 do 100km/h - 12sekund... :?:

..ni biu misljen da bi meril kok rab od 0 do 100 km/h-ja...(cca. 9 s rabi do 100)

p.s. mal mi je blo dougcajt :roll: ...mislm da ni nič narobe če sm ga objavu ;) al pač je?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To maj 12, 2009 6:53 pm

RejmiK je napisal/-a:p.s. mal mi je blo dougcajt :roll: ...mislm da ni nič narobe če sm ga objavu ;) al pač je?

off:
Ravno iz dolgcasa ni potrebno na katerikoli kategorizirani cesti (bog ne daj naselje) presegati omejitve. Raje cuvaj in srecno!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo To maj 12, 2009 9:00 pm

off:
;) ..na srečo je blo izven naselja(njive so okol) in sm biu sam na cest :D ..drgač pa strogo po omejitvah :!: ..lp

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward To maj 12, 2009 9:43 pm

lepi je ta saxo
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Napisal/-a mr.ramo Če jul 02, 2009 4:30 pm

..počasi se pripravlja nova obutev :D ..kako se vm zdi tale barva?? ..bi mogoče bols blo če bi bla črna?? ..druge barve pa ne pridejo upostev,torej samo bela ali črna ;)
Priponke
02-07-09_1707.jpg
slikano s tel. :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov