RejmiK je napisal/-a:xsara je napisal/-a:lepo zrihtan, nč premal, nč preveč, keep the good work going on
..si ti biu zdj u sob. pred Rutarjem na Rudniku ?? ..če si biu potem ti noro sedejo felne![]()
lp
xsara je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:xsara je napisal/-a:lepo zrihtan, nč premal, nč preveč, keep the good work going on
..si ti biu zdj u sob. pred Rutarjem na Rudniku ?? ..če si biu potem ti noro sedejo felne![]()
lp
jap bil sem v soboto pred R, tebe pa nism nč vidu, mah spustit moram še xsaro, pol bo vidt še precej bolje.........
RejmiK je napisal/-a:xsara je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:xsara je napisal/-a:lepo zrihtan, nč premal, nč preveč, keep the good work going on
lp
jap bil sem v soboto pred R, tebe pa nism nč vidu, mah spustit moram še xsaro, pol bo vidt še precej bolje.........
en parking stran od tebe sm biusam nism biu doug ene 10 min. mogoče
..ka boš gewinde dau gor? ..
xsara je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:xsara je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:xsara je napisal/-a:lepo zrihtan, nč premal, nč preveč, keep the good work going on
lp
en parking stran od tebe sm biusam nism biu doug ene 10 min. mogoče
..ka boš gewinde dau gor? ..
aaa mogoče pa sem te kljub temu vidu, ja res neki gledam gewinde, res pa da mi trenutno turbak vzame preveč časa in keša in mi nekak ne znese s xsaro bomo vidl, drugič se bova kej pomenla, če le vidm tvoj avto bova kšno rekla
RejmiK je napisal/-a:..ja sm se lih tko prpelu da nism lih zbuju prevelke pozornosti :P ..js tud razmislam da bi zamenu trenutne amortizerje(tršani pa krajšani) za gewinde..pa ne zato da nism zadovoljen sam k z gewindam ga lahko višaš pa nižaš po želji ne
..noo sj če ti mene ne boš kje vidu,bom js tebe najdu,pa usaj se zagonu v xsaro :P
..je usaj ista znamka pa barva
...pa če bo seveda vreme tapravo
..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov