Za te felten te čist razumem, +OZ ma res tudi že vsak, osebno bi pogleda za kkšne speedline

oz dobre, lahke in poceni so recimo Teamdynamics

=ZiAn= je napisal/-a:Meni so čisto všeč te feltne, se mi zdi da ga naredijo malo bolj "polnega" ker niso čisto odprte ala standard OZEdino, kar bi me motilo je, da so verjetno zelo težke...
CupraR je napisal/-a:Širše gume imaš in to se pozna, za stabilnost zelo priporočam še distančnike, dost tm 8-10mm, rit rata zelo stabilna. Glede na napisano domnevam da imaš tukaj malce rešeno z nižjim ET-jem.
Za te felten te čist razumem, +OZ ma res tudi že vsak, osebno bi pogleda za kkšne speedline
oz dobre, lahke in poceni so recimo Teamdynamicsoz wolfrace (pro lite in sprint) iz anglije. Zarad nizkega funta je đabe roba
=ZiAn= je napisal/-a:Jup tvoje nove gume so večje od starih (če si imel original 215/45/17)..Pa da ne boš na roke računal evo ti en link http://www.carbibles.com/tyre_bible_pg2.html najdeš kalkulator na 1/3 straniDrugače pa luštno, da so lažje. Koliko pa original tehtajo (z gumami vred)?
Edit: Večji je ET, bolj noter je pomaknjena feltna - manjši kot je ET bolj štrli izpod blatnika
=ZiAn= je napisal/-a:Predvidevam, da je to brez gume ker moje 16" tehtajo z gumo vred 17kg (ali tam v okolici) res pa je da niso ravno najlažje pod soncem
=ZiAn= je napisal/-a:Haha eni smo že vlekli feltne v stanovanje, pa na tehtnicoDrugače pa predvidevam, da je to brez gume ker moje 16" tehtajo z gumo vred 17kg (ali tam v okolici). Res pa je, da niso ravno najlažje pod soncem
nightmare je napisal/-a:colecutter je napisal/-a:, pa moj prijatelj ima istega v Postojni...
Al prjatlca?Ker ponavadi vidm eno deklino v plavem RSu.
colecutter je napisal/-a:207cc je napisal/-a:Lep RS..... že večkrat viden v Kranu
So mi pa te feltne, k jih maš zdej gor bolše kot vsi predlogi zaenkrat
Ti si ga videl v živo, torej lahko potrdiš, da zgleda z temi feltnami boljši kot na slikah. Hvala drugače
.
207cc je napisal/-a:colecutter je napisal/-a:207cc je napisal/-a:Lep RS..... že večkrat viden v Kranu
So mi pa te feltne, k jih maš zdej gor bolše kot vsi predlogi zaenkrat
Ti si ga videl v živo, torej lahko potrdiš, da zgleda z temi feltnami boljši kot na slikah. Hvala drugače
.
evo potrjujem :P
Xenon ma drgač? Predvidevam da, glede na pranje žarometov
colecutter je napisal/-a:Zraven tvojega sem pa še enkrat parkiral tam blizu Big Banga in občudoval feltne ter barvo avta, res mu pašejo, me zanima kako bi take na mojega šle, verjetno ne .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov