Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Če maj 14, 2009 9:39 pm

Zadaj ma treverze al kak se reče za vzmetenje, visok je brezveze tolk-ne vidim pravega razloga zakaj je tak visok.

Uporaben pa ni, težko not stopiš, vzadaj kripa itak ni uporabna ker je tak visoka da rabiš pručko zravn, pa parkirat nimaš kam. Da ga kaka bjonda vozi pa tak rabi it na odprto morje obračat.

Uporabniški avatar
3furious
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 3furious Če maj 14, 2009 9:51 pm

Slika
:D
Mazda 3 G165

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če maj 14, 2009 9:54 pm

komu zdaj še ni kej jasn!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če maj 14, 2009 10:01 pm

:lol: :lol: :lol:
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Če maj 14, 2009 10:12 pm

INFINITI je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Ja najbrž ja. Tale tud slučajno ni namenjen vleki česarkoli, ampak je sam show-off.

To še zmeraj ne menja dejstva za kaj je bil motor razvit a ne?

malo si se opekel pri tem komentarju, namreč ti jeepi se uporabljajo v usa na farmah povsod...za vleko velikih prikolic in ostalih stvari ;)

to je v bistvu tovornjak ker ima navorni razpon kot le ta ;)
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Pe maj 15, 2009 1:58 am

solidx je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Ja najbrž ja. Tale tud slučajno ni namenjen vleki česarkoli, ampak je sam show-off.

To še zmeraj ne menja dejstva za kaj je bil motor razvit a ne?

malo si se opekel pri tem komentarju, namreč ti jeepi se uporabljajo v usa na farmah povsod...za vleko velikih prikolic in ostalih stvari ;)

to je v bistvu tovornjak ker ima navorni razpon kot le ta ;)

Imel ga je prej en farmar dol iz Kansasa, sem govoril z njim in pravi, da je bil super za po poljih in pa krave past.

Drugace pa je namen takih truckov vleka prikolice se bolj pa za MUDDING!
Kar razsirjen sport tukaj.

Slika

Tale (zaenkrat) se ne gre v Slovenijo, drugace pa vecino avtov tako posiljamo po RO/RO (Roll-On/Roll-Off) sistemu do evropskega pristanisca in se niti ne bi mucil s kaksnim kontejnerjem. Pa se precej ceneje je!

LP iz Chicaga![/img]

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Pe maj 15, 2009 3:02 am

solidx je napisal/-a: ti jeepi se uporabljajo v usa na farmah povsod...za vleko velikih prikolic in ostalih stvari ;)

Pa to ni Jeep, no!! Ni niti najmanj podoben in nima enakih voznih lastosti in uporabnosti!! Saj vem, da pretiravam, ampak mi gre res na živce, ker pri nas vsakemu malo večjemu avtomobilu rečejo jeep. Pa dokler vse terence in SUVe poimenujete džip še nekako prenašam ampak pick up je pa popolnoma nekaj drugega!! To ne spade ne med terence niti med SUVe! Sorry za off!

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx Pe maj 15, 2009 3:54 pm

cruiser1 je napisal/-a:
solidx je napisal/-a: ti jeepi se uporabljajo v usa na farmah povsod...za vleko velikih prikolic in ostalih stvari ;)

Pa to ni Jeep, no!! Ni niti najmanj podoben in nima enakih voznih lastosti in uporabnosti!! Saj vem, da pretiravam, ampak mi gre res na živce, ker pri nas vsakemu malo večjemu avtomobilu rečejo jeep. Pa dokler vse terence in SUVe poimenujete džip še nekako prenašam ampak pick up je pa popolnoma nekaj drugega!! To ne spade ne med terence niti med SUVe! Sorry za off!

nisem napisal SUV ker polovica foruma neve kaj je SUV :)

LP ;)
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe maj 15, 2009 6:52 pm

fiatpowered je napisal/-a:to je avto za prave moške

Beri: rednecke. :P

gago je napisal/-a:
fiatpowered je napisal/-a:to je avto za prave moške

It is called ego buster ali po domače podaljšek kur...

Ego booster pa res. :D

Technologic je napisal/-a:Zadaj ma treverze al kak se reče za vzmetenje, visok je brezveze tolk-ne vidim pravega razloga zakaj je tak visok.

Uporaben pa ni, težko not stopiš, vzadaj kripa itak ni uporabna ker je tak visoka da rabiš pručko zravn, pa parkirat nimaš kam. Da ga kaka bjonda vozi pa tak rabi it na odprto morje obračat.

2 besedici: Show. Off.

Slika

*khm*

Seveda, ker je mudding pač še en beden redneck šport, ki je zanimiv sam za rednecke in njihove fatass babure, je treba sfotošopat eno lušno in postavno deklico, zato da privabijo nove ljudi. Nič hudega sluteče. :lol:

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing Pe maj 15, 2009 7:04 pm

nekateri imate komentarje da se mi ......

Prav me zanima kateri ima j***a pa naj pove če bi imel v trgovini traven tega še recimo golfa (cena je ista), ker bi ga kupil. Je potrebno vedeti da so zavarovanja nizka, gorivo še vedno poceni. KER JUNAK BI VZEL VW?

Potem pa kao o nekih predpotopnih motorjih in neuporabnosti :bonk

Kaj pa je za vas uporabno in moderno? morda twingo 1.2?

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Pe maj 15, 2009 7:40 pm

mihaing je napisal/-a:nekateri imate komentarje da se mi ......

Prav me zanima kateri ima j***a pa naj pove če bi imel v trgovini traven tega še recimo golfa (cena je ista), ker bi ga kupil. Je potrebno vedeti da so zavarovanja nizka, gorivo še vedno poceni. KER JUNAK BI VZEL VW?

Potem pa kao o nekih predpotopnih motorjih in neuporabnosti :bonk

Kaj pa je za vas uporabno in moderno? morda twingo 1.2?

Kriterij zavarovanja v ZDA ni toliko avto (sploh pa ne prostornina motorja, kar je neumno), kot pa voznik oz. njegova rizicnost.

17-letni fante, ki je vceraj naredil izpit in se vsede za volan Mustanga GT V8 ima vrtoglavo zavarovanje (pa se ati bo moral kaj so-podpisat in so-garantirat...), resen gospod tam pri 50-ih s 30-letnimi vozniskimi izkusnjami in za volanom novega in dragega Mercedesa pa bo placal simbolicno zavarovanje, se posebej, ce ni imel v tam casu kaksne nesrce oz. omembe vrednih ticketov.

Mudding: sport kot sport, sem vozil parkrat in lahko z eno besedo recem: IT'S FUN! Pa se nimam za kaksnega rednecka in tudi "babure" tam niso vse fat ass ampak nekatere pravi komadi, mirno za modeling.

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Pe maj 15, 2009 9:33 pm

lenivec je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:
?

ziher da vzamem vw... kaj naj s takima vtom glej? kaj? povej mi eno prednost tega avta pred golfom. razen zvok in to da je edina stvar na cesti ki te lahko poškoduje avtobus ali šlepar. pelješ se pa 1000000000000000000000% bolje v golfu

Itak, da bi večina tu raje vzela golfa! Balkan redneck, pač! :EE

O komentarjih o podaljšku qurza, pa lahko rečem samo:
1. a si ne morete eno manj otročjo pripombo spomnit?
2. nekateri pač nimajo tiča dolgega 30cm! In kaj potem, če si pri tem pomagajo s takim avtomobilom? Važno, da deluje. :har S čim si pomagate vi? Golf TDI?

In mudding je pač trapast, predvsem zato ker je ameriški in, ker ga v SLO noben ne pozna. :EE
Tudi dragrace je bil 20let nazaj za povprečnega slovenca ameriška traparija za ameriška j***a! In to je resno šport za muscle avtomobile!! Ne pa za honde in fiate! :roll:

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco So maj 16, 2009 12:14 am

cruiser1 je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
mihaing je napisal/-a:
?

ziher da vzamem vw... kaj naj s takima vtom glej? kaj? povej mi eno prednost tega avta pred golfom. razen zvok in to da je edina stvar na cesti ki te lahko poškoduje avtobus ali šlepar. pelješ se pa 1000000000000000000000% bolje v golfu

Itak, da bi večina tu raje vzela golfa! Balkan redneck, pač! :EE

O komentarjih o podaljšku qurza, pa lahko rečem samo:
1. a si ne morete eno manj otročjo pripombo spomnit?
2. nekateri pač nimajo tiča dolgega 30cm! In kaj potem, če si pri tem pomagajo s takim avtomobilom? Važno, da deluje. :har S čim si pomagate vi? Golf TDI?

In mudding je pač trapast, predvsem zato ker je ameriški in, ker ga v SLO noben ne pozna. :EE
Tudi dragrace je bil 20let nazaj za povprečnega slovenca ameriška traparija za ameriška j***a! In to je resno šport za muscle avtomobile!! Ne pa za honde in fiate! :roll:

:clapclap :tomidelej: sam res, to kar je pickup v Ameriki je golf pri nas...vozilo za ''redneck-e''
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 So maj 16, 2009 6:24 am

meni je svetovn ta pickup f350 :bow

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing So maj 16, 2009 7:44 am

In ko sem slučajno peljal mimo ko je bil @lenivec z golfom v trgovini.

Slika

UPS :vrum

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus So maj 16, 2009 2:41 pm

Hja, tisto je blo malo za hec malo zares glede babur v muddingu...sam pa res nevem zakaj grejo fotošopat če jih imajo na pretek. :EE

Pa ta primerjava, kaj bi osebno rajši vzel...jao. Rajši bi imel katerikoli nov normalen avto (pa naj bo to Golf, Astra, C4, Cee'd, Clio ali pa malček Fox, Yaris, Twingo itd.) kot pa ta show-off pickup...1) nimam potrebe po tej karoserijski obliki; 2) nimam potrebe po vkopavanju u blato; 3) nimam potrebe po tem, da bi svoje sošolke osvajal s to "mrcino"; 4) imam boljše stvari za počet kot pa tavat po raznih avto-showih in zviška gledat na 99% drugih avtov ker lahko čez njih zapeljem. Katero potrebo imate tisti, ki bi imeli tega super-duper pickupa raje?

In zame tudi drag race ni neka cvetka športa...sam bluzit da je resno sam za muscle avte in ne za Honde, Fiate ipd., je traparija, ker se ne kliče muscle race.

Je mudding to?
http://www.youtube.com/watch?v=1iWOZiPOxt0
Če ja...se lahk sam smejim. Na svetu obstaja ogromno podobno nesmiselnih, ampak 10000x bolj zabavnih športov. Npr. hill climbing, v Rusiji dirke s tanki itd.

Glede slikce PRAVEGA Big Foota...so mi bili zanimivi ja...ko sm bil star 10 let, sm sam buljil in se čudil...zdej mi pa gre na smeh, da folk spravlja skupej "avto" na tko ogromnih gumah sam zato, da pol pred publiko PO RAMPAH zapelje čez 2 avta, ki so blokirana z zagozdami...mislim halo, kje je fair play?! :lol:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay So maj 16, 2009 3:58 pm

s tem se pa res strinjam 8)
to je res samo show off varianta
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Skyline R32
Nov uporabnik

Kraj: Adelaide, SA, Australia

Re: Ford F-350 Super Duty Harley Davidson Crew

Napisal/-a Skyline R32 So maj 16, 2009 4:07 pm

chgotom je napisal/-a:Posast ima bencinski V10 6800ccm motor, ki razvije max 362 konjev. Tehnicno specifikacijo motorja navajam kar v originalu:

7l V10 in samo 362km?? z vso to tezo se ta stvar lahko sploh premakne?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov