INFINITI je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja najbrž ja. Tale tud slučajno ni namenjen vleki česarkoli, ampak je sam show-off.
To še zmeraj ne menja dejstva za kaj je bil motor razvit a ne?
solidx je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja najbrž ja. Tale tud slučajno ni namenjen vleki česarkoli, ampak je sam show-off.
To še zmeraj ne menja dejstva za kaj je bil motor razvit a ne?
malo si se opekel pri tem komentarju, namreč ti jeepi se uporabljajo v usa na farmah povsod...za vleko velikih prikolic in ostalih stvari![]()
to je v bistvu tovornjak ker ima navorni razpon kot le ta
solidx je napisal/-a: ti jeepi se uporabljajo v usa na farmah povsod...za vleko velikih prikolic in ostalih stvari![]()
cruiser1 je napisal/-a:solidx je napisal/-a: ti jeepi se uporabljajo v usa na farmah povsod...za vleko velikih prikolic in ostalih stvari![]()
Pa to ni Jeep, no!! Ni niti najmanj podoben in nima enakih voznih lastosti in uporabnosti!! Saj vem, da pretiravam, ampak mi gre res na živce, ker pri nas vsakemu malo večjemu avtomobilu rečejo jeep. Pa dokler vse terence in SUVe poimenujete džip še nekako prenašam ampak pick up je pa popolnoma nekaj drugega!! To ne spade ne med terence niti med SUVe! Sorry za off!
fiatpowered je napisal/-a:to je avto za prave moške
gago je napisal/-a:fiatpowered je napisal/-a:to je avto za prave moške
It is called ego buster ali po domače podaljšek kur...
Technologic je napisal/-a:Zadaj ma treverze al kak se reče za vzmetenje, visok je brezveze tolk-ne vidim pravega razloga zakaj je tak visok.
Uporaben pa ni, težko not stopiš, vzadaj kripa itak ni uporabna ker je tak visoka da rabiš pručko zravn, pa parkirat nimaš kam. Da ga kaka bjonda vozi pa tak rabi it na odprto morje obračat.
mihaing je napisal/-a:nekateri imate komentarje da se mi ......
Prav me zanima kateri ima j***a pa naj pove če bi imel v trgovini traven tega še recimo golfa (cena je ista), ker bi ga kupil. Je potrebno vedeti da so zavarovanja nizka, gorivo še vedno poceni. KER JUNAK BI VZEL VW?
Potem pa kao o nekih predpotopnih motorjih in neuporabnosti![]()
Kaj pa je za vas uporabno in moderno? morda twingo 1.2?
lenivec je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:
Prav me zanima kateri ima j***a pa naj pove če bi imel v trgovini traven tega še recimo golfa (cena je ista), ker bi ga kupil. Je potrebno vedeti da so zavarovanja nizka, gorivo še vedno poceni. KER JUNAK BI VZEL VW?
?
ziher da vzamem vw... kaj naj s takima vtom glej? kaj? povej mi eno prednost tega avta pred golfom. razen zvok in to da je edina stvar na cesti ki te lahko poškoduje avtobus ali šlepar. pelješ se pa 1000000000000000000000% bolje v golfu
cruiser1 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:
?
ziher da vzamem vw... kaj naj s takima vtom glej? kaj? povej mi eno prednost tega avta pred golfom. razen zvok in to da je edina stvar na cesti ki te lahko poškoduje avtobus ali šlepar. pelješ se pa 1000000000000000000000% bolje v golfu
Itak, da bi večina tu raje vzela golfa! Balkan redneck, pač!![]()
O komentarjih o podaljšku qurza, pa lahko rečem samo:
1. a si ne morete eno manj otročjo pripombo spomnit?
2. nekateri pač nimajo tiča dolgega 30cm! In kaj potem, če si pri tem pomagajo s takim avtomobilom? Važno, da deluje.S čim si pomagate vi? Golf TDI?
In mudding je pač trapast, predvsem zato ker je ameriški in, ker ga v SLO noben ne pozna.![]()
Tudi dragrace je bil 20let nazaj za povprečnega slovenca ameriška traparija za ameriška j***a! In to je resno šport za muscle avtomobile!! Ne pa za honde in fiate!
chgotom je napisal/-a:Posast ima bencinski V10 6800ccm motor, ki razvije max 362 konjev. Tehnicno specifikacijo motorja navajam kar v originalu:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov