Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

šinki
Novinec

Kraj: idrija

Napisal/-a šinki Sr maj 27, 2009 8:17 am

Zelo lep, čeprav nisem pristaš Hyundajev.

Pa še moje mnenje glede felten: če bi bil moj, bi dal bele.
okužen z Rallyus virusom

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr maj 27, 2009 9:33 am

Tudi meni se dopade..sploh barva :D ..če boš menjal felne in ga znižal pa bo čisto drugačen 8) ..fajn vozi in rihtaj..

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Sr maj 27, 2009 11:01 am

Lep je,upam da ti ga uspe zrihtat po tvojih željah. ;)

janp17
Nov uporabnik

Napisal/-a janp17 Sr maj 27, 2009 6:29 pm

ja feltne bomo pomoje te k so nasliki so mi ful usec.kva pa kej za fedre pravte kva nej dam pa vec k 3cm ne najdem nizi:S
Priponke
3.jpg

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr maj 27, 2009 6:40 pm

janp17 je napisal/-a:ja feltne bomo pomoje te k so nasliki so mi ful usec.kva pa kej za fedre pravte kva nej dam pa vec k 3cm ne najdem nizi:S

so kr hude...sam upam da bo taprava cola...kok pa maš u mislih?

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 6:45 pm

Pa ne moreš predelovat hyundaia :roll: . Jaz ti svetujem da ta avto jemlji kot izkušnjo, probaj met z njim čimmanj stroškov, potem pa kupi nekaj bolj oreng, kar bo vredno da mečeš denar vanj.

Pred tednom dni sem tudi sam prvič postal lastnik avtomobila - Renault Megane 1.4 16V l.2000 in sem tudi sam imel prebliske glede felten, spojlerja, nižanja, športnih filtrov, letvic v barvi avta, dodajanju opreme (meglenke) itd. Ampak sem prišel do zaključka, da je brezveze vlagat v avto, vreden 3k EUR, ker ob prodaji za vse dodatke ne bom dobil nič pa še avto bom težje prodal ker mu s predelavami daš osebno noto, ki nujno vsem všeč in se krog kupcev zoži.

Moj nasvet je, da raje takoj začneš šparati za naslednji avto, tega pa samo tankaj in servisiraj. Vsaj premisli :pivo

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 6:49 pm

Pa še nekaj. Feltne ki si jih nalepil so na 5 vijakov, tvoj avto ima 4 vijake. Nekaj ne štima kajne? Pomoje si se malo preveč zaletel v predelovanje. Počakaj še kak teden, da se navdušenje nad novim avtom poleže, 99% te bo minilo.

Pa preveri najprej koliko imaš razmaka med vijaki. Jaz imam npr. 4x100. Tudi če najdeš všečne feltne na 4 vijake, ni nujno da bodo pasale gor.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Sr maj 27, 2009 6:51 pm

defasturias je napisal/-a:Pa ne moreš predelovat hyundaia :roll: . Jaz ti svetujem da ta avto jemlji kot izkušnjo, probaj met z njim čimmanj stroškov, potem pa kupi nekaj bolj oreng, kar bo vredno da mečeš denar vanj.

Pred tednom dni sem tudi sam prvič postal lastnik avtomobila - Renault Megane 1.4 16V l.2000 in sem tudi sam imel prebliske glede felten, spojlerja, nižanja, športnih filtrov, letvic v barvi avta, dodajanju opreme (meglenke) itd. Ampak sem prišel do zaključka, da je brezveze vlagat v avto, vreden 3k EUR, ker ob prodaji za vse dodatke ne bom dobil nič pa še avto bom težje prodal ker mu s predelavami daš osebno noto, ki nujno vsem všeč in se krog kupcev zoži.

Moj nasvet je, da raje takoj začneš šparati za naslednji avto, tega pa samo tankaj in servisiraj. Vsaj premisli :pivo

se ne strinjam. tudi js sm meu podobno dilemo, kot si jo sam navedel. vendar sem se odločil podobno kot lastnik hyundaia.. tko da vsak ima drugačno mnenje. ker tale hyundai je res,vsaj zgleda tako, odlično ohranjen tako da je kul.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr maj 27, 2009 6:53 pm

defasturias je napisal/-a:Pa ne moreš predelovat hyundaia :roll: . Jaz ti svetujem da ta avto jemlji kot izkušnjo, probaj met z njim čimmanj stroškov, potem pa kupi nekaj bolj oreng, kar bo vredno da mečeš denar vanj.

joj mudel ne nabiji...komi ga je kupu pa mu že prbijaš tle o prodaji itd. in kaj je narobe z hyundaijom da ga ne sme predelovat??? kaj pa k mudeli predelujejo še starejše avtomobile in men osebno grše pa jih vseen--->zato k jim je to všeč! in če ma on to željo zakaj pa ne...do takrat k bo menju avto (pa vrjem da se bo stem DOLG vozu kar se tiče zanesljivost avtomobila) bo že nabral dost keša z kej druzga! vmes se pa lahko užiwa tko kt treba in s takim avtom kt on hoče.....

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 7:01 pm

To ni nabijanje ampak mu govorim ker sem sam hotel popolnoma isto. S hyundaiem ni popolnoma nič narobe, narobe bo ko bo postal eden tistih, ki jih omenjaš kot sebi osebno grše. Avto je mlinček, odličen študentski avto, ampak daleč od tega da bi zažigal z nekimi stylish feltnami. Na grdo babo daš lahko nakit v vrednosti par tisoč eurov ter draga ličila, pa bo še zmeraj krš (pa ne pravim da je avto slab).

Sploh pa teh felten ne bo spravil na avto pa tudi ti mi nisi ravno nek strokovnjak, glede na to da še vijakov ne znaš preštet.

Če imaš ti toliko denarja, da bi ga s takimi bedarijami metal stran izvoli, jaz človeku ne vsiljujem nobenega mnenja in mu samo dajem nasvet. Ampak glede na avto v avtaraju ga nimaš.

janp17
Nov uporabnik

Napisal/-a janp17 Sr maj 27, 2009 7:40 pm

use prverjeno glede feltn use pase haha.ja 16col bojo ane.ja avto bom predelov po svoje ker mi je to hudo delat pa to delam zase k pa nebom vec mlad voznik pa itak pride neki ornk:).

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Sr maj 27, 2009 7:58 pm

Ne delat tega, mogoče prvo znižaj samo pol pa ne gledat kakih črnih aftermarket felg ker nebo lepo. mogoče kaj bolj "katoličnega" da bo zgledalo bolj kot stock bo lepše.

ne delat space shuttla če ni avto taki :?

ja feltne bomo pomoje te k so nasliki so mi ful usec.kva pa kej za fedre pravte kva nej dam pa vec k 3cm ne najdem nizi:S

Če boš dajal nižje še prištej stroške armotizerjev.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 8:03 pm

janp17 je napisal/-a:use prverjeno glede feltn use pase haha.ja 16col bojo ane.ja avto bom predelov po svoje ker mi je to hudo delat pa to delam zase k pa nebom vec mlad voznik pa itak pride neki ornk:).

Distančniki? Ali obstaja tudi s 4 luknjami?

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Sr maj 27, 2009 8:27 pm

Tote felne so v živo grde ;) Tak kot večina feln, ki na slikah lepo zgledajo v živo pa so ogabne
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

janp17
Nov uporabnik

Napisal/-a janp17 Sr maj 27, 2009 8:28 pm

bres distancnikov.kaj pa tem armotizerjom manka?

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr maj 27, 2009 9:00 pm

Glede felten mi še zdaj ni jasno kako misliš dat 5 vijakov na 4 luknje ampak ok.

Če se avto niža za toliko kot hočeš ti, boš moral dat še druge amortizerje. Edino na novih avtih ni potrebe.

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Sr maj 27, 2009 9:03 pm

janp17 je napisal/-a:bres distancnikov.kaj pa tem armotizerjom manka?

Tota felga z slike brez posebnih distančnikov na tvoj avto?-non go!

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Sr maj 27, 2009 9:05 pm

kaj zdej ce so na sliki feltne z petimi vijaki, to pomeni da z stirimi ne obstajajo?
skoraj vsako feltno se da dobit za katerikoli avto, samo malo prebrskas.
sam sem na accentu menjal samo fedre in sm bil kr zadovoljen. za normalno uporabo bo to cisto dovolj. ;)

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Če maj 28, 2009 7:10 am

Sej ponavad so za feltne vedno simbolične fotke s 5 luknjami.
Sicer pa res ne vem, zakaj ga ne bi zrihtal. Ves čas beremo, kako eni stare petke pa cliote rihtajo, pa zgledajo veliko grše in so že ornk zdelani. Da pa takle avto ne bi rihtal? Če mu je to všeč in mu je hobi, zakaj pa ne.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

janp17
Nov uporabnik

Napisal/-a janp17 Če maj 28, 2009 5:09 pm

dav sm pac sliko s petimi vijaki ane.obstajajo pa 4X100 na 4 vijake tko da ne skrbet.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost