Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ So maj 30, 2009 11:32 am

Zelo lep avtek.
Naj ti lepo služi še dolgo dolgo. ;)

Zanima me pa kej več o teh motorjih če kdo ve??
Kaki so?

P.s. Radkape pa lahko poiščeš na avto.netu....se bodo že kake našle za poceni in ti nebo treba dat 80€. ;)

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward So maj 30, 2009 12:23 pm

do takrat pa brez radkap. malo heca
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi So maj 30, 2009 12:40 pm

Godward je napisal/-a:do takrat pa brez radkap. malo heca

tu ne rabi bit heca,ker kar si napisal je čist res :P drugač lep megan,in pa naj ti služi. :D

Uporabniški avatar
asfalt
Novinec

Napisal/-a asfalt So maj 30, 2009 2:51 pm

Mogoče je moj koment malo off ampak res ne štekam zakaj veliko ljudi zakriva oz. briše številke reg. tablic?? U čem je fora,to mi nikdar ni bilo jasno? A je mogoče to kakšna skrivnost? Saj tablice itak vsak vidi,ko si na cesti.To je itak na javni vpogled.Jaz ko sem slikal kakšen avto,ko sem ga prodajal al pa kej nisem nikoli brisal tablic,nevem zakaj bi jih?!
Drugač pa zelo lep avto in lepa barva vozila.Želim ti veliko varnih in prijetnih kilometrov.
Divjake s cest !!!

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So maj 30, 2009 3:54 pm

Hvala najprej vsem za dobre želje.

Glede radkap. Šel sem na uradni servis, tam so 80eur da, kar je preveč za 4 kose plastike. Ajde, če bi imel nov avto bi reskiral ta denar, tukaj se mi zdi pa brezveze. En dan sem se vozil brez, pa je črno jekleno platišče še grše. Nato sem šel v TrgoAvto in še nekaj trgovin, kjer je bila večina feltnen nekih kopij alu-platišč s krom prevlekami in podobnim sra*jem, ki se lušči po parih kilometrih. Te so še od vseh najbolje zgledale, zato sem jih pač vzel. Sprva sem imel v planu litke, vendar so mi ga 2. dan butnili na parkirplacu, prejšnji teden toča (sicer se ne pozna, vendar ni zadnja toča)...zato sem opustil vse plane. Dokler nimam garaže in konkretne mašine (upam da nekoč p911 (993)) ne bom vlagal v avto.

Malo sem tudi brskal po avto.net-u in gledal karambolirana vozila, vendar je vse nekaj popraskano, po celi Sloveniji jih pa ne mislim nabirat. Če kdo od tistih ki mu niso všeč moje najde boljše (in se jih da dobit na Gorenjskem), pa naj prosim nalepi link. Če bo res neprimerno bolje zgledalo bom menjal :)

Kar se tiče motorja je super. Avto je bil bratov, kupljen je bil nov. Nikoli problemov z motorjem, redni servisi in to je to. Olja ne pije, poraba je bila 7,9l (prvi tank), lahko bi ga spravil na dobrih 7, ker imam veliko mestne vožnje in krajše razdalje. Gre pa v primerjavi s kolegovim golfom IV 1.4 16V neprimerno bolje, res pa da ima golf 55kW, megane pa 70kW pri isti prostornini. Vseeno pa bolj priporočam 1.6 16V - nekaj časa sem vozil maminega in gre solidno dobro, potegne bolj kot očetov focus (tudi 1.6 16V). V šestih letih lastništva se tudi pri tem motorju ni pokvarilo nič in oba delata kot puške!

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois So maj 30, 2009 4:24 pm

vem da imaš mišlenje da star avto ni vredno lepšat ker se ti kao ne splača,sam po izračunu za ratkape ti dam izračun za alu felne
http://www.bolha.com/oglas382969328/15- ... 0-z-gumami
4.1 evra na mesec če boš ga imel 4 leta---no gume boš vrjetno tako ali tako moral zamenjati v 4 letih... ta oglas je samo primer... če ti niso všeč še je več podobnih...

pa še izračun da prihraniš pri zimskoletni menjavi. da imaš litke za poleti,za pozimi pa te jeklenke pa prišparaš dvojno menjavo na leto približno 50 evrov pa je že to 200 evrov....pa pokrit strošek za felne PA BO AVTO LEPŠI...tako kot tisti hyundai tudi:P

p.s tud za 100 se dobijo
http://www.bolha.com/oglas382973545/15-alu-platisca-aez
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k So maj 30, 2009 10:23 pm

lep :) vsaj kakšne felgice bi mu lahko prvošu :P
VW golf IV

Uporabniški avatar
...:::Team:::...
Novinec

Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...

Napisal/-a ...:::Team:::... Po jun 01, 2009 10:04 am

S-line- je napisal/-a:
...:::Team:::... je napisal/-a:Če bi slučajno rad imel spredaj športne sedeže od coupeja mi povej, ker imam ene doma s celimi airbagi in jih dam res ugodno, ker bi mogo dat prevleke čez, ker je blago rahlo obrabljeno. Cena je pa izredno ugodna, tak da mi pošlji PM, če te zanima.

Pa če ti kdaj kaj crkne povej ker imam enega z enakim motorjem za dele ;)

mene zanima :D ce je cena res ugodna????
Imaš PM

ON: Lepi Megane. Daj povej mi, kolko ti kaj porabi? Me zanima nekaj :)
P0rn Industries Inc.

speedfreak za moderatorja!

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Po jun 01, 2009 10:53 am

prvi tank 7,9l. sem napisal že malo višje

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Po jun 01, 2009 12:43 pm

pa kva ga vsi futrate s tem kaj more dat na avto... a boste vi gledal avto vsak dan da vas tko skrbi izgled... ok poveš mu enkrat da ga loh zrihta, če pa avtor 3x ponovi da bo tko ostal, pol ga puste na mer... za avto v kerga se ne bo vlagal oz. bo ostal stock, zgleda lepo, tut radkape me ne motjo... ne morjo pa vsi met enak avto na istih alu feltnah z enakimi angel eyes in fake xenon itd. zato ker je večini populacije to ql... in osebno mislm da je bolj emt stock avto zrihtan tko k je treba in d avse dela, kokr pa "svega i svašta" gor navešen pa pol od tega ne dela al je pa površno narjeno.

Lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po jun 01, 2009 3:58 pm

če si iz MB potem imaš pri Šerbinek-u kopije original radkap za okrog 30 € vse 4. Je foter tja šel kupit za laguno kopijo in so enaka original samo kaj pač niso kupljena na pooblaščenem servisu.... na avtu pa isto zgledajo od znaka do dizajna.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po jun 01, 2009 4:57 pm

kar se radkap tiče pa najdeš mulca k je mladoleten mu daš 20€ in imaš originalne ;) ..če že sam neupaš :P :lol: šala :D

Uporabniški avatar
luke18
Novinec

Napisal/-a luke18 Po jun 01, 2009 5:20 pm

Sošolc ima istiga megana, pa je na Remont Kranj dobil original radkape za 35€.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Po jun 01, 2009 5:36 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:če si iz MB potem imaš pri Šerbinek-u kopije original radkap za okrog 30 € vse 4. Je foter tja šel kupit za laguno kopijo in so enaka original samo kaj pač niso kupljena na pooblaščenem servisu.... na avtu pa isto zgledajo od znaka do dizajna.

Če jih stolčem na robniku se bom obrnil nanj v primeru da pošilja po pošti. Hvala.

RejmiK je napisal/-a:kar se radkap tiče pa najdeš mulca k je mladoleten mu daš 20€ in imaš originalne ;) ..če že sam neupaš :P :lol: šala :D

To je zadnja stvar ki bi jo šel počet. Oziroma je sploh ne bi. Sem odločno proti takemu početju, nimaš se pravice dotikat tujega avta in tudi drugi ljudje ne tvojega.

luke18 je napisal/-a:Sošolc ima istiga megana, pa je na Remont Kranj dobil original radkape za 35€.

Tega ne vrjamem. Imeli so 3 različne designe 14" in vsak je bil 20eur/kom. Morda je tvoj sošolec kupil kopije ki zgledajo kot original. Če bi jih meni ponudili bi jih vzel.

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Po jun 29, 2009 9:32 am

Zjebane hrvaške ceste so botrovale k temu, da mi je na morju odpadla ena radkapa in se sedaj vozim s tremi. Tiste, ki jim moje radkape niso bile všeč, prosim da sedaj povejo svoje kreativno mnenje, katere bi pasale. Colaža je 14".

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po jun 29, 2009 12:57 pm

kšn twingo mogoče?? od l.02 mislm da ma ze 14" ..pa tud lepe so ;)

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Po jun 29, 2009 1:30 pm

jst bi na tvojem mestu še tiste 3 dol potrgov pa bi bil brez

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Po jun 29, 2009 1:42 pm

ludbe je napisal/-a:jst bi na tvojem mestu še tiste 3 dol potrgov pa bi bil brez

x2

Pa še stroškov ne boš mel, ker kot sem opazil, jih tudi nočeš met z avtom.
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Pe avg 07, 2009 3:59 pm

Takole. Zadnjič sem nabavil tele nalepke:

Slika

...jih izrezal in nalepil na radkape:

Slika

Še zgledajo bosansko ali se vam zdi bolje?

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe avg 07, 2009 4:04 pm

iz bosanskega v otročje
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov