Dj Big je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:adis je napisal/-a:@dj big: vidim, da si iz istega kraja kot jaz, do sedaj še nisem videl tega golfa ...
ni iz tvojga ampak iz mojga kraja :P
kje si djbig :P
Pa kje si sosed a si biu kje uzuni u suboto
ma so 18 sam niso take kokr sm jst hotu da so notr črne sam jebiga je kokr je, pa bova šla tm sredo četrtek bova se slišala. Ma ja te slike so z mobitelom narjeneHaMzO je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:adis je napisal/-a:@dj big: vidim, da si iz istega kraja kot jaz, do sedaj še nisem videl tega golfa ...
ni iz tvojga ampak iz mojga kraja :P
kje si djbig :P
Pa kje si sosed a si biu kje uzuni u suboto
bil sm v bivšemu bountyu![]()
dj en dan greva oprat avta v btc, pa ti ga še poslikam, pa da pol taprave slike objavš,
tele feltne so mi neki čudne, prej mi vlečejo na 17ke,...ampak moram da vidm v živo
Dj Big je napisal/-a:Zdej k mam feltne gor bi pa rd mal znižu auto pa me zanima k sm prebru da do 4 cm se da sam fedre zamenjat jst ga pa itak ne mislm več nižat pa me zanima kolko bi to pršlo cenovno.
ludbe je napisal/-a:zadnje tri se da temnit 55%, sprednjo voznikovo pa sovoznikovo pa nič. Tko da jst na tvojem mestu nebi nič temnil ker pride grdo če maš samo zadnje tri temnjene. Razen če boš malo spregledal zakon pa dal temnit vse
Patrik_A3 je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Zdej k mam feltne gor bi pa rd mal znižu auto pa me zanima k sm prebru da do 4 cm se da sam fedre zamenjat jst ga pa itak ne mislm več nižat pa me zanima kolko bi to pršlo cenovno.
če si pametni še zamenjaj amortizerje. ker bojo slej ko prej originalni fuč če boš 4 cm znižal avto. pač moje mnenje
Dj Big je napisal/-a:Ludbe- kok je to bedn kr nemorš te spredi temnit faak j***m ti zakon taj
ma če bom temniu bom tut sprednje me nč ne zanima k če ne ih raj ne temnim
MacTron je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Ludbe- kok je to bedn kr nemorš te spredi temnit faak j***m ti zakon taj
ma če bom temniu bom tut sprednje me nč ne zanima k če ne ih raj ne temnim
off:
No ne biti prevec pogumen glede tega zakona, katerega je ze EU sprejela 2003 mi
smo to sprejeli sele s 1.1 2008 ...raje se poglobi v tole temo kot pa v tvoje ideje.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 416#934416
Poleg tega pa tvoj (VW Golf V) ima ze stranska stekla tonirana torej vec kot 10%
tako da pri tebi to avtomaticno odpade in se za namecek ti tonirni majster tega
ne bo dovolil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov