toyota_celica je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Barva je poraz(zame osebno). Ta avto je lep v črni ali modri barvi, ostalo je grdo.
Kako je motor predelan da ima 200KM? 1.7 turbo ima 120KM v originalu, torej je tukaj kr hudo hudo predelana mašina. Lahko kej več poveš o predelavah. Recimo kako je z računalnikom, benz pumpo (kok močnejša je, kok barov pritiska), kakšna je turbina (gerret T2 ali original KKK sta premajhni za 200KM na tej mašini, torej je notri najmanj T25 ali celo T3 obešena na to mašino), kako ste poštimal injektorje (kok so večji od originalov), kakšen je izpuh (recimo na moji je bil fi 75), itd? Malo več napiši o mašini, predelavah, podvozju.
malo višje ti piše da je not motor 1.7 od volvota ki ima 200KM

Kter volvo pa je ta, ki ima 200KM? volvo 460, ki je imel mašino, ki bi pasala v R5GTT je imel 120KM, od kje še dodatnih 80KM?
sicer pa sem se sam igral kr dolgo s tem, da bi dal od R19 1.7i mašino v avto in ji dodal turbino - končni efekt je bil stalno pregrevanje in sem šel raje v predelavo 1.4 turbo motorja na 150KM. Za teh dodatnih 30KM se je bilo treba kr orenk potruditi, zato pa sprašujem na kak način so dodali 80KM tej mašini v tej petki.