Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

najjači
Nov uporabnik

Napisal/-a najjači To jun 30, 2009 12:18 pm

Zgleda da si spregledal en moj post gor,nisem dobil odgovora...Most Wanted.
HONDA CRX Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 30, 2009 12:24 pm

najjači je napisal/-a:Hyundai je zakon! Mam Lantro ze nekaj casa in samo jo tiscim. Kot pravis bol jo tiscis leps dela. Avto ti bo prej zgnil kot crknil. Res avtomobili so zakon,olje notr das in gasaaaa....

PS: Most Wanted,... un tvoj prešn accent k si ga mel je bil veliko gnil,zdej pa gnije dalje v ilirski bistrici,.... Sej ti mene full dobr poznaš.

Lp

ja prejsn je biu kar posteno gnil k sm sou do avtolicarja prasat kaj bi lohk nardila je reku pac da brezveze ker je biu res ful gniu usa 4 vrata obadva pragova pa obedve zadne obrobe tko da sm ga pol raj prodau ker bi blo popravilo tok k sm dobil za avto ubisvtu 100€ manj tko da sm ga prodau pa ceprav mi ga je blo res skoda ker tist avto dela k urca pa se leti kr dobr sej ce bo zdejsni lastnik popraviu se lohk pelje se brez problema 100.000km

tega zdej accenta pa ne bom prodau ni sans res pred zimo bo sou h avtolicarju da mi ga zascit proti rji in se cez zimo ne bom sploh pelu z njim bom rajs kupu za 100€ fiat uno pa se vozu 2 mesca accenta meu pa v garazi :D

poznam? hm mozno ja pa da se ne spomnim zdele ubistvu vidt bi te mogu sej ce pravs da se poznamo pol te zih poznam :D.lp
Slika

najjači
Nov uporabnik

Napisal/-a najjači To jun 30, 2009 12:30 pm

:D
Zadnjič spremenil najjači, dne To jun 30, 2009 3:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
HONDA CRX Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 30, 2009 12:33 pm

najjači je napisal/-a:Su si z mano na Jesenice.... z Lantro.... :D

A...? :D
Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 30, 2009 12:36 pm

najjači je napisal/-a:Zgleda da si spregledal en moj post gor,nisem dobil odgovora...Most Wanted.

ja zgleda da res :? a mi napises se enkrat pa ti odgovorim :D
Slika

najjači
Nov uporabnik

Napisal/-a najjači To jun 30, 2009 12:37 pm

:P :x :)
Zadnjič spremenil najjači, dne To jun 30, 2009 3:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
HONDA CRX Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 30, 2009 12:39 pm

najjači je napisal/-a:Su si z mano prejsn tedn v jesenice..... z Lantro po mojo punco. LOL.....

aa zdej pa vem ja :D nism na zacetku sploh dojeu ker prej je bla v podpisu lantra zdej je pa ni zato sm razmislu kdo bi biu to :D
Slika

najjači
Nov uporabnik

Napisal/-a najjači To jun 30, 2009 12:40 pm

heheheh-....sam sm se jezn nate. Tko da ves. :D :twisted:
HONDA CRX Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 30, 2009 12:46 pm

najjači je napisal/-a:heheheh-....sam sm se jezn nate. Tko da ves. :D :twisted:

sej vem sej ni blo tist takrat lepo ne mogu bi se saj javt pa to :(
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To jun 30, 2009 1:53 pm

najjači: off
Zakaj se meni dozdeva nekaj, da sem ti vceraj moral brisati (acc)? prevec detailov. :idea:
...za taksne podvige uporabljaj v 2go ZS... da ne bo tako ocitno. Cemu preslepitev?

edit: posteno, popravljas poste :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc To jun 30, 2009 5:14 pm

most wanted je napisal/-a:
abcabc je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=68739&highlight=

Jest si lastim tegale, kar tudi že veš.
Mi je pa ta model eden izmed lepših tudi lepši od tistega nad letnikom 00

vem ja sej tvoj je tud zelo lep acccent :D drugace pa ja ta model je lepsi kokr tisti nad 00 letnik

Bom rekel tako, d aje preveč oglate oblike vse od odbijača do luč in pleha nič kaj dost mi ni všeč. Čeprav notranjost mi je pa 2x bolj lepša pri novejšemu letniku.

most wanted je napisal/-a:
najjači je napisal/-a:Hyundai je zakon! Mam Lantro ze nekaj casa in samo jo tiscim. Kot pravis bol jo tiscis leps dela. Avto ti bo prej zgnil kot crknil. Res avtomobili so zakon,olje notr das in gasaaaa....

PS: Most Wanted,... un tvoj prešn accent k si ga mel je bil veliko gnil,zdej pa gnije dalje v ilirski bistrici,.... Sej ti mene full dobr poznaš.

Lp

ja prejsn je biu kar posteno gnil k sm sou do avtolicarja prasat kaj bi lohk nardila je reku pac da brezveze ker je biu res ful gniu usa 4 vrata obadva pragova pa obedve zadne obrobe tko da sm ga pol raj prodau ker bi blo popravilo tok k sm dobil za avto ubisvtu 100€ manj tko da sm ga prodau pa ceprav mi ga je blo res skoda ker tist avto dela k urca pa se leti kr dobr sej ce bo zdejsni lastnik popraviu se lohk pelje se brez problema 100.000km

tega zdej accenta pa ne bom prodau ni sans res pred zimo bo sou h avtolicarju da mi ga zascit proti rji in se cez zimo ne bom sploh pelu z njim bom rajs kupu za 100€ fiat uno pa se vozu 2 mesca accenta meu pa v garazi :D

poznam? hm mozno ja pa da se ne spomnim zdele ubistvu vidt bi te mogu sej ce pravs da se poznamo pol te zih poznam :D.lp

Kok si pa sploh dal za tega Accenta jest ga nebi merkal tud svojga čist popolnoma nič ne mirkam.....se ne splača.

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted To jun 30, 2009 9:18 pm

abcabc je napisal/-a:Kok si pa sploh dal za tega Accenta jest ga nebi merkal tud svojga čist popolnoma nič ne mirkam.....se ne splača.

ti ga pac ne mirkas jaz ga pa bom ker mi je hud avto in se ko si ga zrihtam bom zlo pazu na njega :D
pa lej usake oci majo svojga malarja ne
Slika

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Sr jul 01, 2009 8:31 pm

Aja za 100eur boš kupil fiata uno, pa ga registriral in ga s tem nekajkrat preplačal. Mogoče ti rata dobit že registriranega, ampak z vsakim letom pride nova zima in registracija. Da greš registrirat dva poceni avtomobila, zato da boš imel avto, ki praktično ni vreden skoraj nič, v garaži, moraš bit malo čuden. Ne bi rekel če bi imel porscheja carrero, sam accent :lol:

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted Sr jul 01, 2009 9:32 pm

defasturias je napisal/-a:Aja za 100eur boš kupil fiata uno, pa ga registriral in ga s tem nekajkrat preplačal. Mogoče ti rata dobit že registriranega, ampak z vsakim letom pride nova zima in registracija. Da greš registrirat dva poceni avtomobila, zato da boš imel avto, ki praktično ni vreden skoraj nič, v garaži, moraš bit malo čuden. Ne bi rekel če bi imel porscheja carrero, sam accent :lol:

lej za 200€ se men sploh ne gre ker bom itk pol unota za isti dnar prodau k sm ga kupu z accentom se pa pozim ne bom vozu zarad tega ker bo v njega vlozeno veliko denarja in truda zato bo cez zimo v garazi
accent bo vozen samo ob lepem vremenu ker bo slo res ogromno denarja vanga ker mi je pac usec avto in si ga bom zrihtu komplet na novo z drugimi odbijaci pa feltnami.....
sej nism edini k si zrihta ksn mal starejsi avto in ga ma potem zasebe pa ga cuva ne.lp
Slika

najjači
Nov uporabnik

Napisal/-a najjači Če jul 02, 2009 5:47 am

defasturias je napisal/-a:Aja za 100eur boš kupil fiata uno, pa ga registriral in ga s tem nekajkrat preplačal. Mogoče ti rata dobit že registriranega, ampak z vsakim letom pride nova zima in registracija. Da greš registrirat dva poceni avtomobila, zato da boš imel avto, ki praktično ni vreden skoraj nič, v garaži, moraš bit malo čuden. Ne bi rekel če bi imel porscheja carrero, sam accent :lol:

Za nekatere je 500eur velik.....in tezko pridejo do tega denarja.
HONDA CRX Slika

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted Če jul 02, 2009 7:11 am

ma sej brezveze sploh se kaj pisat na tem avtomobilizmu ker polovica folka sam kritizira.lp
Slika

najjači
Nov uporabnik

Napisal/-a najjači Pe jul 03, 2009 11:39 am

a si registriru accenta? Drgač ti pa morm povedat k sm su gledat tega accenta v zivo,..prou lep je. A si premislu o predlogu za "haubo" in streho??
HONDA CRX Slika

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc Pe jul 03, 2009 7:43 pm

najjači je napisal/-a:

Za nekatere je 500eur velik.....in tezko pridejo do tega denarja.

500 evrov, da je veliko samo toliko daš za registracijo.
Če delaš velik kilometrov recimo vsako drugo leto 400 evrov samo za gume.
Recimo da delaš 60.000km-2leti...moraš vsake tri ali 4 leta delat velik servis to znese od 300 evrov dalje.
Potem izredna popravila kakšne amortizerej, končnike, avspuh, tesnila vse to nanese še in še in seveda vsakih 15.000km redni servis recimo 25 evrov samo za olje in oljni in zračni filter, kje so svečke, kje so ostali filtr.....pika na i pa še kakšna prometna ap zmečeš velik.

Jaz bi rekel, da z bolj bogo plačo ni lahko zbrat recmo 3000 evrov.

Jest sem včer menjal olje v Accentu pa je po 200 km še iste barve, kot je bil pri vlivanju.

most wanted
Novinec

Napisal/-a most wanted So jul 04, 2009 12:55 pm

sej men ni vazn kok je accent vredn da bi biu vredn 100€ mi je usen pac mi je lep avto zato si ga bom tud zrihtu in ga meu par let za sebe zravn pa itk se ksn avto za vozt se na siht pa to ne .

drugace pa avto danes kupit je najmansi problem bl je problem pol vzdrevanje avtomobila .lp
Slika

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc So jul 04, 2009 3:25 pm

Ja to bo pa res, da najlažji je avto nabavit samo potem ga vzdrževat že takoj te košta okoli 1000 evrov.
Recimo registracija 400-500 evrov, gume 200 evrov, velik servis 200 evrov samo jermena, šponarji, tekočine, filtri, + druga popravila.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov