najjači je napisal/-a:Hyundai je zakon! Mam Lantro ze nekaj casa in samo jo tiscim. Kot pravis bol jo tiscis leps dela. Avto ti bo prej zgnil kot crknil. Res avtomobili so zakon,olje notr das in gasaaaa....
PS: Most Wanted,... un tvoj prešn accent k si ga mel je bil veliko gnil,zdej pa gnije dalje v ilirski bistrici,.... Sej ti mene full dobr poznaš.
Lp
most wanted je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=68739&highlight=
Jest si lastim tegale, kar tudi že veš.
Mi je pa ta model eden izmed lepših tudi lepši od tistega nad letnikom 00
vem ja sej tvoj je tud zelo lep acccentdrugace pa ja ta model je lepsi kokr tisti nad 00 letnik
most wanted je napisal/-a:najjači je napisal/-a:Hyundai je zakon! Mam Lantro ze nekaj casa in samo jo tiscim. Kot pravis bol jo tiscis leps dela. Avto ti bo prej zgnil kot crknil. Res avtomobili so zakon,olje notr das in gasaaaa....
PS: Most Wanted,... un tvoj prešn accent k si ga mel je bil veliko gnil,zdej pa gnije dalje v ilirski bistrici,.... Sej ti mene full dobr poznaš.
Lp
ja prejsn je biu kar posteno gnil k sm sou do avtolicarja prasat kaj bi lohk nardila je reku pac da brezveze ker je biu res ful gniu usa 4 vrata obadva pragova pa obedve zadne obrobe tko da sm ga pol raj prodau ker bi blo popravilo tok k sm dobil za avto ubisvtu 100€ manj tko da sm ga prodau pa ceprav mi ga je blo res skoda ker tist avto dela k urca pa se leti kr dobr sej ce bo zdejsni lastnik popraviu se lohk pelje se brez problema 100.000km
tega zdej accenta pa ne bom prodau ni sans res pred zimo bo sou h avtolicarju da mi ga zascit proti rji in se cez zimo ne bom sploh pelu z njim bom rajs kupu za 100€ fiat uno pa se vozu 2 mesca accenta meu pa v garazi![]()
poznam? hm mozno ja pa da se ne spomnim zdele ubistvu vidt bi te mogu sej ce pravs da se poznamo pol te zih poznam.lp
defasturias je napisal/-a:Aja za 100eur boš kupil fiata uno, pa ga registriral in ga s tem nekajkrat preplačal. Mogoče ti rata dobit že registriranega, ampak z vsakim letom pride nova zima in registracija. Da greš registrirat dva poceni avtomobila, zato da boš imel avto, ki praktično ni vreden skoraj nič, v garaži, moraš bit malo čuden. Ne bi rekel če bi imel porscheja carrero, sam accent
defasturias je napisal/-a:Aja za 100eur boš kupil fiata uno, pa ga registriral in ga s tem nekajkrat preplačal. Mogoče ti rata dobit že registriranega, ampak z vsakim letom pride nova zima in registracija. Da greš registrirat dva poceni avtomobila, zato da boš imel avto, ki praktično ni vreden skoraj nič, v garaži, moraš bit malo čuden. Ne bi rekel če bi imel porscheja carrero, sam accent
najjači je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Aja za 100eur boš kupil fiata uno, pa ga registriral in ga s tem nekajkrat preplačal. Mogoče ti rata dobit že registriranega, ampak z vsakim letom pride nova zima in registracija. Da greš registrirat dva poceni avtomobila, zato da boš imel avto, ki praktično ni vreden skoraj nič, v garaži, moraš bit malo čuden. Ne bi rekel če bi imel porscheja carrero, sam accent
Za nekatere je 500eur velik.....in tezko pridejo do tega denarja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov