WiiiD je napisal/-a:King1 je napisal/-a:ja kaj nej rečem? ne bom reku, da mi ni všeč, ker si jo lastim tud jast a vendar me ta sport look ne privlači pa za povrhu je še bencinar kar mi pa sploh ni všeč!
glede avta: pomoje so feltne premale, woofer pa prevelik.
upam, da si manj na servisih kot jast, ker jest sem že z vsemi, ki jih poznam oz. so mi kaj delali na avtu na ti!
drgač pa če je tebi všeč je tudi meni![]()
![]()
![]()
![]()
želim ti veliko varnih kilometrov z njo!
p.s.ne razumem pa kako ima moja 75-konjska dieselca na števcu 220km/h, tvoja 115-konjska pa samo 200km/h?
čudna politika tegale opla ni kej.
lp
Avto si lastim komaj 3 mesece... take felne so že ble na njem ko sem ga kupil... ta muska ki jo mam not pa sn jo že mel v prejšnji astri... kr se mi ne splača prodat tega kr bi tak en d... dobil za to... :P
Kak bo pa z servisi pa bomo vidli čez čas... 2 tedna za tem ko sem jo kupil sem dal nardit vlki servis... od filtrov.. jermenov.. vsi diski... vse pakne.. itd...
Drugač pa še bi rad marsikaj spremenil na njej... sam trenutno pač ni €..
da ne boš mislu, da sem hotel kaj slabega povedat: nasprotno to je bilo samo pač moje mnenje in zato ni avto nič slabši. da ne bo pomote

srečno z njo in uresniči plane, ki jih imaš.
p.s.@ icem4n pravzaprav imaš prav zato hvala.sploh nisem bil pozoren na te zadeve ampak vem pa, da imam novejše števce. ampak vseeno se moraš strinjati, da tukaj ni logike neglede na letnik avta.
lp vsem