javornic je napisal/-a:Pac jst nism mislu nic narobe. Pac svoje mnenje sem povedal in to je tudi res. Prepirat se pa ne mislim. Hvala.
esem je napisal/-a:javornic je napisal/-a:Pac jst nism mislu nic narobe. Pac svoje mnenje sem povedal in to je tudi res. Prepirat se pa ne mislim. Hvala.
Nič ni narobe, če poveš svoje mnenje. A če je to mnenje malo "čudno", tudi ni nič narobe, če ti kdo oporeka oz kritizira tvoje mnenje.
To, da je tak nakup metanje denarja skozi okno in da ga itak ne rabiš za drugo kot za gušt (a tudi to je na naših cestah bolj težko), je itak vsakemu jasno. Je pa ravno zato zaželjen vsaj kanček izvirnosti.
Tisti, ki kupi tak avto oz bolje, ki ima dovolj, da si tak avto privošči, verjetno res ne bo pogrnil zaradi razbitega odbijača ali luči (in še zavarovan je). Se ti ne zdi? Če tako pogledaš, je tvoje mnenje res malo mimo - zato tudi take reakcije. Bo prihodnjič bolje...
javornic je napisal/-a:esem je napisal/-a:javornic je napisal/-a:Pac jst nism mislu nic narobe. Pac svoje mnenje sem povedal in to je tudi res. Prepirat se pa ne mislim. Hvala.
Nič ni narobe, če poveš svoje mnenje. A če je to mnenje malo "čudno", tudi ni nič narobe, če ti kdo oporeka oz kritizira tvoje mnenje.
To, da je tak nakup metanje denarja skozi okno in da ga itak ne rabiš za drugo kot za gušt (a tudi to je na naših cestah bolj težko), je itak vsakemu jasno. Je pa ravno zato zaželjen vsaj kanček izvirnosti.
Tisti, ki kupi tak avto oz bolje, ki ima dovolj, da si tak avto privošči, verjetno res ne bo pogrnil zaradi razbitega odbijača ali luči (in še zavarovan je). Se ti ne zdi? Če tako pogledaš, je tvoje mnenje res malo mimo - zato tudi take reakcije. Bo prihodnjič bolje...
No lej razbij ti taksne ferrarija in pojdi pogledat koliko stanejo taksni deli. Hvala in nasvidenje!
B|ind je napisal/-a:javornic je napisal/-a:esem je napisal/-a:javornic je napisal/-a:Pac jst nism mislu nic narobe. Pac svoje mnenje sem povedal in to je tudi res. Prepirat se pa ne mislim. Hvala.
No lej razbij ti taksne ferrarija in pojdi pogledat koliko stanejo taksni deli. Hvala in nasvidenje!
heh, tipu še kar ni jasno.
Bolj kmečko kot tako že nemoreš povedat -> Če imaš denar da si tak avto kupiš, potem imaš denar tudi za kakih 10 odbijačev in luči ipd.
Ok ?
Samo pogledaj. Eni si kupujejo taksen avto samo da se lahko ''spanajo''. In v Sloveniji je takih ljudi velik. Tisto kar vi govorite zastopim, da ne bo kaj. Samo pac to sem ze opazil, da si kupijo dober avto, potem pa jamrajo, da nimajo denarja za tankat in podobno.
defasturias je napisal/-a:Samo pogledaj. Eni si kupujejo taksen avto samo da se lahko ''spanajo''. In v Sloveniji je takih ljudi velik. Tisto kar vi govorite zastopim, da ne bo kaj. Samo pac to sem ze opazil, da si kupijo dober avto, potem pa jamrajo, da nimajo denarja za tankat in podobno.
Ti si malo udarjen. Spanajo? Ti vrjetno že veš imena tistih ki se španajo, tudi vrjamem da veš koliko imajo pod palcem. Zgleda še nisi dovolj star da bi vedel da ni dovolj da samo vržeš na mizo 177 jurjev in imaš avto. Kje je bencin, kje so servisi, kje zavarovanje, obvezno in kasko, zimske gume? Kar pozanimaj se kakšen servisni interval ima tak avto. In seštej stroške ter boš videl da nekomu ki jamra za bencin to ne bo zneslo.
Kje si pa ti opazil da nekdo kupi dober avto pa jamra za bencin pa ne vem. Morda v mokrih sanjah, ali pa pri sosedu, ki je kupil golfa 2.0 pa plačuje lizing.
javornic je napisal/-a:LOL. Rekel sem ti, da se ne mislim prepirat. O starosti ne bova. Vem, kako je pri nas tako, da ne joci vec. Hvala!
defasturias je napisal/-a:javornic je napisal/-a:LOL. Rekel sem ti, da se ne mislim prepirat. O starosti ne bova. Vem, kako je pri nas tako, da ne joci vec. Hvala!
Zgleda da si tako zaslepljen s fovšijo, da ko slišiš koga ki reče o kok mi kuri tale ferrari, avtomatično pomisliš da nima za bencin. Daj odrasti, ker zgleda še nisi. Da 27-letnik uporablja "lol" se je pa tudi za zamislit
MacTron je napisal/-a:javornic: off:
Poglej... nekaj tebi ocitno ni jasno in sicer ze zgoraj te je esem lepo opozoril in ti
si ga prakticno ze "napadel" nato pa si hotel to popraviti in sedaj mislis, da s tem ko
pises "ne zelim se prepirati" si kaj na boljsem? ...vse kar je bilo storjeno je bilo iz
tvoje strani zato mi prosim odnehaj s taksnim pristopom... zadnjic te opozarjam.
Na to bi lahko pomislil ze prej, predno si "zinil" tisti stavek ne sedaj, ko je ze storjeno.
defasturias je napisal/-a:Hmm..na avto.net piše 250k eur. Kaj avto je zdaj v Slo?
MacTron je napisal/-a:defasturias je napisal/-a:Hmm..na avto.net piše 250k eur. Kaj avto je zdaj v Slo?
Ce bi ti dobro prebral celo temo bi verjetno verjel prvemu postu (avtor). Poleg tega
imas na avto.net le rubriko: cena v EUR in kaj je problem prepisati le st. v $, nic
lazjega tu se vidi, da je bil prodajalec oz. trader nepozoren/nepazljiv na € pretvorbo.
chgotom je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:če je res. bo zaslužil najmanj 60k€
Ja, pa ne prodajalec ali uvoznik... ampak pozresna slovenska drzava z nenormalnimi davki in prispevki. Americani so zadovoljni s par % davka, letna registracija je US$100-150, Slovenci pa...
Pri tem avtu je pa tako bolj bistveno, da ga sploh lahko dobis.
LP iz Chicaga!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost