Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po jul 13, 2009 10:30 pm

če srečaš mene, ti bom nažgal vse kar gre. sem zadnjič enega golfa4 srečal in mi je nazaj dolge vžgal pa me sploh ni bolj zaslepilo, ker je xenon tak šajnal :bonk

Drugače pa avto zgleda kr lepo ohranjen, edino notranjost ni nič dosti bolj ohranjena kot v podobnem avtu od staršev pa bo prej na 200k km kot vaš na 100k.

PS: js bi tut mel takega fotra ko bi men pustil neomejeno vozit njegov avto :pray: blagor tebi za takega fotra ;)
LP Rok

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 10:35 pm

Gorch je napisal/-a:
Technologic je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:xenon kit v navadni paraboli NEMOR BITI NIKOLI pravilno nastavljen pa lahko ti pises kar hoces.

Bistvo je da nobenega ne moti, niti policaja, ker če bi koga motilo bi mi kdo poblendal ali kaj rekel tako pa ni in to da moti imaš v glavi če ne vidiš v živo.

Pelji se z njim kakšno soboto po BTC-ju...presenečen boš,kako kmalu se bo našel policist,ki ga bo to motilo...

Lej vozim se v sobotah v petkih v nedeljah, v poznih večernih urah, v zgodnjih jutranjih letos sem že 7x bil ustavljen tako da sem pihal-imam frulice v predalčku pa še nobeden ni nič. Prevozil sem slovenijo po dolgem in počez pa v letu in pol še nič ni bilo nevem al jih naj sam iščem al kaj.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po jul 13, 2009 10:55 pm

Sedaj ne vem, ampak ce nas ze vleces za nos s taksnimi in podobnimi stavki... da ne
govorim o zbadljivkah bi lahko malo pomislil tudi na kazni ne pa na samo cakanje "ali naj
jih iscem" ...ti si tako ozkogleden da te mora stvar doletet da bos vrjel... no in ko bos
verjamem, da te ne bo v temi pravni nasveti - kako se znebim te kazni. Mogoce bo
v besedah omenjen "kolega" da se ne bo vedelo... pac stvari so bile preveckrat povedane
tako v tej temi in v temi o xenonu http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... start=2840
nekoc ne bo vec "mene pa se niso dobili". Ne morem verjet ampak ti se prav veselo igras
z zakonom in €€€.

Ta stavek je izbil sodu dno ksenon kit z 8000K žarnicami-sveti brutalno :twisted:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Po jul 13, 2009 11:11 pm

MacTron nevem zakaj bi se delal norca, drugače mam že vrh glave da skoz govorimo glede ksenonk, ki mi jih itak neboste zbili iz glave oz. avta. Sicer ne razumem zakaj misliš da se delam norca glede izjav ali da jih nimam noter? Lahko ti jih slikam kjer hočeš vedno ko grem kam.

Ne skrbi nebom jokal da sem dobil kazen in nebom je poskušal obiti če jo dobim. Vrjamem pa v to da večina policajev neve kaj je ksenon kit in ko vidi avto pač misli da je original. In ja niti malo mi ne poskoči srce ko vidim ponoči patruljo ali da bi me vsaj malo stisnilo če me ustavijo.

Za zatemnjene luči ste isto pravli da bom mel 1 teden pa bo počasi pol leta mimo.

Danes sem vprašal prometnega policista koliko lahko vozim z prikolco po avtocesti pa je reko če ti po pravici povem nevem. Takih policistov je 90%.

Prosim nehajmo o ksenon kitu ker nebomo prišli do konca pa se brezveze prepiramo.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po jul 13, 2009 11:43 pm

čare je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:xenon kit v navadni paraboli NEMOR BITI NIKOLI pravilno nastavljen pa lahko ti pises kar hoces.
se strinjam sicer nastavljen je že lahko ampak kok pa prši je pa druga stvar.Sicer pa bojo tud na štajerskem policaji začeli srat počas .

če je PRAVA žarnica(za xsenone brez leče) potem ni problema, se pa strinjam, da je "prehuda" žarnica notri; lepše (in ti bi bolj belo cestišče imel pred sabo) če bi dal notri 4300 ali največ 6000

P.S pri nas ima en fant v enakem "bemflu" xsenonke in ko proti meni pelje ni moteč, dočim drugi "mulček" ga ima v puntu-tudi brez leče(mora bit 10000)obup_ubija v glavo(kdo je iz Brežic, bo vedel o katerem puntu govorim(polepljen "alpine" nalepke po celem avtu....(za tega mislim, da nima prave žarnice ali pa je nastavitev v "nebo" narihtana)

P.S1 pri nas policaji niti malo niso alergični na to.....se vozi še felicija, lanos, nekaj alf, pa imajo mir....

P.S 2 TECHNOLOGIC: s prikolico, če ni drugače označeno, lahko voziš enako kot brez; se pravi 130 po AC.......vendar se mi na tvojem "bemflu" niti malo gume ne dopadejo.....živi obup, da ne bi dal 200 eur za štiri(kaj maš to? 195/65/15?) nove letne :roll:

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To jul 14, 2009 12:38 am

Gume pridejo na vrsto po dopustu.

Zdaj so felge 15ke gor gume pa 195 višine nevem gume so te ker mam sam te še doma da so kok tolk uporabne sava s3 je čist zažvekalo. Drug tedn prva stvar gume.

No prikolica nima nobenega znaka 80 kot majo nekatere, vsaj upam da je 130 ker sem probaval pa gre tam 140 mirno pri kaj dosti več pa začne plesat (prazna seveda) tak da zdaj ko je malo nabasana bo ok.

Uživajte ;)

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši To jul 14, 2009 12:55 am

Ja enako..uživaj na morju in po pameti ;)

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So jul 18, 2009 4:20 pm

Nazaj. Sm pogledal gume so 185 65 15. Mam ene od forda še skor nove 195 65 16 pa bom premontiral.

Mislim da sem ugotovil vzrok zakaj grejo sklopke ko sladoled.Naletna zavora na prikolici kak malo zabremzaš nabije skup pol pa ko potegneš dolgo rabi da spusti pa matra avto-danes je blo to tak očitno da je že tak smrdelo pa še kolona je bla v klanec pred Nanosom. Zgleda ni kriv šofer ko je tud mehanik vozo.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jul 18, 2009 5:37 pm

Očitno je nekaterim lažje dat 420€ (al kok je že točno) za kazen kot pa ta sranje vn pobrat.

Blenda ti pa itak noben, k že tko al tko veliko ljudem, ki je brez xenon-kita, sveti tja gor u 3pm.

Takih policistov je 90%.

Pazi se ostalih 10%
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov