lep clio
SAVINJCAN je napisal/-a:marsy je napisal/-a:kaj 16ke? dol dej te pa dej gor 18ke boš videl da bo fulll bolš, pa probej najdit iste kot jih maš zdej samo pač v 18coll izvedbi![]()
lep clio
že pri 17-kah, tršanih amortizerjih in eibach sportline vzemeteh rabim kosmodiskops:
NejcZ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:marsy je napisal/-a:kaj 16ke? dol dej te pa dej gor 18ke boš videl da bo fulll bolš, pa probej najdit iste kot jih maš zdej samo pač v 18coll izvedbi![]()
lep clio
že pri 17-kah, tršanih amortizerjih in eibach sportline vzemeteh rabim kosmodiskops:
Mojster.. dej mi prosim napiši kako si ti spravil one napise z letvic dol pa kako letvice dol dobiš... ker mi tisti napis 1,4 16v ni prav nič všeč in bi raje bil brez
SAVINJCAN je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:marsy je napisal/-a:kaj 16ke? dol dej te pa dej gor 18ke boš videl da bo fulll bolš, pa probej najdit iste kot jih maš zdej samo pač v 18coll izvedbi![]()
lep clio
Mojster.. dej mi prosim napiši kako si ti spravil one napise z letvic dol pa kako letvice dol dobiš... ker mi tisti napis 1,4 16v ni prav nič všeč in bi raje bil brez
jaz ti dam svoje ker sem dal nazaj gor 2.0 16v kaohaha
ti pa men daš 1.4 16v, si za? pa se lahko dobima in ti jih jaz zamenjam
aja, pa seveda lahko še mal poslikama dvojčka skupi na hitrco
NejcZ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:marsy je napisal/-a:kaj 16ke? dol dej te pa dej gor 18ke boš videl da bo fulll bolš, pa probej najdit iste kot jih maš zdej samo pač v 18coll izvedbi![]()
lep clio
jaz ti dam svoje ker sem dal nazaj gor 2.0 16v kaohaha
ti pa men daš 1.4 16v, si za? pa se lahko dobima in ti jih jaz zamenjam
aja, pa seveda lahko še mal poslikama dvojčka skupi na hitrco
LahkoSamo reči kdaj.. danes ne morem ker šibam v Zreče ob 4.. drugače sm pa skos fraj.. mamo šolarčki počitnce pa to
CST Blacky je napisal/-a:Mislim da se ti je vozu vsaj min 1x za ritjo, ker to sm še js opazu ko sm se vama peljau za ritjo od nekje Spodnje Rečice pa potem do Mozirja..... :P
Sej bi vaju prehitu samo vaju nism hotu zakadit, da ne bi pol bla v megli
Ka si dans neki čaru pod haubo pr faroškim' k'zocu?
scythe je napisal/-a:Jaz imam spredi 2.4 zadi pa 2.3 paprobi tak pa poročaj kak bo
P.S
Tebe večkrat srečam v mozirjupa še 1x si bil na busni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost