Patrik_A3 je napisal/-a:AVX daj ne bodi toliko glasni,ker se mi ne da tvoje pametovanje brat.rajši ti naredi kaj pa predstavi.
drugače pa je tukaj moglo bit kar fajn dela. na tvojem mestu bi odstrano krom špegle,pa hauba mi ni preveč všeč ker zgleda ful prazno. mi je pa seveda svetovno ko vidim,da se dela takšen avto.ne pa da prideš na neko prireditev,pa misli da je človek boga za jajce prijel če je samo fedre menjal pa nabil 19 al pa 20 col felge. to je mi pač dolgočasno in to ima lahko vsak trot.
me pa vsekakor zanima ko bo do konca poštiman kakšen bo.
AVX je napisal/-a:Pa Patrik sori ko smo na javnem forumu, kjer imamo vsi pravico do izražanja...
Kegl je napisal/-a:jay je napisal/-a:bože kaj si nardil z HINDAJA![]()
![]()
![]()
zadaj še treba malo zakitat luknje, ker drugač ga bo preveč k podu tiščalo na avtocesti
hindaja???
zlarre_ je napisal/-a:@Mire: njegov je dalši.....ta je lepši zadaj.....poglej si like tega in tistega. Razlika je kot noč in dan.![]()
Ta na sliki, če se ne motim je original V6.
Courage™ je napisal/-a:Odlicen avto!
Vsem so mi kromirana ogledala, pa paintjob tudi. Skoda samo da zadaj na pokrovu prtljaznika ni kaksnega spojlerja. A se da dobit kaksen aluminijast spojler za mondea ?
Jaz bi samo se dal 15" Alutec Storm felne, pa bi zadeva bila kr konkurencna na nasih showih.
LP
PS: kolko je cena ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov