Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 2:56 pm

SEAT prosim ne, no ko ne mislim gledat tega avta po zadrečki :D
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe avg 07, 2009 2:56 pm

AVX daj ne bodi toliko glasni,ker se mi ne da tvoje pametovanje brat.rajši ti naredi kaj pa predstavi.

drugače pa je tukaj moglo bit kar fajn dela. na tvojem mestu bi odstrano krom špegle,pa hauba mi ni preveč všeč ker zgleda ful prazno. mi je pa seveda svetovno ko vidim,da se dela takšen avto.ne pa da prideš na neko prireditev,pa misli da je človek boga za jajce prijel če je samo fedre menjal pa nabil 19 al pa 20 col felge. to je mi pač dolgočasno in to ima lahko vsak trot.

me pa vsekakor zanima ko bo do konca poštiman kakšen bo.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 2:57 pm

Jaz bom predstavil ko bo končano. Prej se mi zdi pa škoda.

Pa Patrik sori ko smo na javnem forumu, kjer imamo vsi pravico do izražanja. Če se ti pa ne da brat mojega pametovnja, Ga pa ne beri. Ko vidiš moj Nick se pač prestavi en post nižje. Težko?
Zadnjič spremenil AVX, dne Pe avg 07, 2009 3:02 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Pe avg 07, 2009 3:01 pm

spomnim se ko sem prvič prišel na forum ste vsi to tiščali na avte...
samo avto ''pune'' upedenan pol pa želežna plazišča gor :lol: :lol:
z še nekaj vloženega dela bi bil čist spšodoben voz
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe avg 07, 2009 3:01 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:AVX daj ne bodi toliko glasni,ker se mi ne da tvoje pametovanje brat.rajši ti naredi kaj pa predstavi.

drugače pa je tukaj moglo bit kar fajn dela. na tvojem mestu bi odstrano krom špegle,pa hauba mi ni preveč všeč ker zgleda ful prazno. mi je pa seveda svetovno ko vidim,da se dela takšen avto.ne pa da prideš na neko prireditev,pa misli da je človek boga za jajce prijel če je samo fedre menjal pa nabil 19 al pa 20 col felge. to je mi pač dolgočasno in to ima lahko vsak trot.

me pa vsekakor zanima ko bo do konca poštiman kakšen bo.

Word mož.Tale avto je fenomenalen in če tipson počaka do plače ga kuj kupim,ker mi obija sponina na tiste stare čase....
AVX kaj pa mu fali ima črne šipe,spuščen je, ma clean look ........ej ni da ni to je umetnost ne pa tak kot je patrik reku,da se nabijejo gr felge pa v poden pa se vsi klanjajo.Tu se pokaže potencial in smisel v takilih predelavah.D-lux kolk je pa tko okvirno cena??
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Pe avg 07, 2009 3:04 pm

Ne vem no kot moj naziv Vizualni Umetnik, ki sem si ga pridobil, je za moje pojme tole katastrofa od avta. Okej sej ne rečem od uspredaj vsaj nekako zgleda od uzadaj je pa katastrofa. Počakajmo do konca, da vidmo ka bo vn nastal.

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Pe avg 07, 2009 3:06 pm

Sori dečko, ker ti bom to rekel. :roll:

Kam pa ti mečeš denar? A ga imaš preveč.....jaz bi ga rabil nekaj.
To prodaj in si kupi avto, ki bo primeren Stylingu. ;)
Ne bodi k butasti američani, ki bi predelali še svojo mamo v plastiko če bi lahko.

A to je tebi lepo?

Slika

E da je meni tok denarja k nekaterim..... :roll:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe avg 07, 2009 3:10 pm

men je pa huda koca, skoda k sm nabavu se en avto.
Slika

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe avg 07, 2009 3:15 pm

To prodaj in si kupi avto, ki bo primeren Stylingu.
In zakaj ta avto ne bi bil primeren za styling
In blo bi lepo, ce se ne bi se naprej javljali kako je avto grd,ker bo koncni rezultat kot vedno zaklenjena tema.
In poglej zlarre kako se da lepo zrihtat tudi mondea.
Lp
Priponke
5535_1939.jpg
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Pe avg 07, 2009 3:28 pm

@Mire: njegov je dalši.....ta je lepši zadaj.....poglej si like tega in tistega. Razlika je kot noč in dan. :lol:

Ta na sliki, če se ne motim je original V6.;)

D-lux
Nov uporabnik

Napisal/-a D-lux Pe avg 07, 2009 4:20 pm

Avta ne bom jes rihtal, niti ga nisem jes rihtal, ampak avto se prodaja... Rihtal naprej ga bo nekdo drug. ;)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 07, 2009 4:23 pm

AVX je napisal/-a:Pa Patrik sori ko smo na javnem forumu, kjer imamo vsi pravico do izražanja...

off: Predno si tako odgovoril uporabniku Patrik_A3 bi lahko malo pomislil, namrec tudi
pretirano oglasanje na vse mozne odgovore je prav tako nedovoljeno, ker to se steje
pod chat-anje (glede opozoril bi se pa tudi lahko pogovarjali - kdo je zaj... v preteklosti).

on:
D-lux, Glede na to, da te ni bilo 5let na spregled bi te prosim, da se malo osredotocis
na pravilnik. Glede avtomobila bom pa rekel tako: Zamudil si prvi del l.2002/03 srecno!.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Pe avg 07, 2009 4:24 pm

Kegl je napisal/-a:
jay je napisal/-a:bože kaj si nardil z HINDAJA :shock: :shock: :shock: :shock:
zadaj še treba malo zakitat luknje, ker drugač ga bo preveč k podu tiščalo na avtocesti

hindaja???

kerl to pac reko ker pac jay ne mara H znakov.

glede avta pa vsak svoj okus meni prevec extremno in ga nebi mel. :?
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe avg 07, 2009 4:24 pm

Odlicen avto!

Vsem so mi kromirana ogledala, pa paintjob tudi. Skoda samo da zadaj na pokrovu prtljaznika ni kaksnega spojlerja. A se da dobit kaksen aluminijast spojler za mondea ?

Jaz bi samo se dal 15" Alutec Storm felne, pa bi zadeva bila kr konkurencna na nasih showih.

LP

PS: kolko je cena ?

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Pe avg 07, 2009 4:56 pm

zlarre_ je napisal/-a:@Mire: njegov je dalši.....ta je lepši zadaj.....poglej si like tega in tistega. Razlika je kot noč in dan. :lol:

Ta na sliki, če se ne motim je original V6.;)

Tud ta mondeo z ritjo se da lepo porihtat. Primer:
Slika
Slika

Upam da nebo lastnik jezen :lol: Ampak tale ima kljub stock grdi zadnjici prav lepo ritko. Mondeo je lep če ga rihtaš v stilu ST (odbijači itd.) Badlook na ta avto se sede, ker ni narejen da bi lahko "hudobno" gledal, ker ima preveč okrogle oblike. Glede luči jim sedejo morette luči mogoče to pa je tu okoli vse.

Fant si je pač zaželel extrem predelavo ;) Moje mnenje pa je da je uničil dober avto, ki original ni tako napačen, z ST odbijači,spuščen in litkami pa je kar všečen vagen.

PS.: Lastnik, če imaš original odbijače za prodat, mi piši ZS prosim, ne moti me če so polomljeni itd.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Pe avg 07, 2009 5:13 pm

Zlare dobro vem razliko med unim ki sem jst dal in med tem ki ti mislis,samo ni se mi dalo prevec iskat po netu.
Technologic ta se je enkrat prodajal po avto.net,vidu sem ga uzivo in bil je lep.
Lp
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Pe avg 07, 2009 5:22 pm

Zanima me kaj ma ta avto veze z tuningom? dlux.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Pe avg 07, 2009 5:31 pm

Nekateri še vedno mešajo styling in tuning, no sej se že ve kaki so u sloveniji tuningi, tisti ki so res konkretni pa tega večinoma ne kažejo okoli.

Avto je grozen, res pa je da mogoče v barvi in s kakimi 18col felgami bi bil hmmm malo manj grozen :lol: Pač clean styling je sedaj IN.

Sam sem pristaš tuninga in s tem povezanega stylinga, ki je pač nujno potreben (večje felge zaradi zavor, drugačen odbijač zaradi aerodinamike ali hlajenja itd...)
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe avg 07, 2009 5:32 pm

Courage™ je napisal/-a:Odlicen avto!

Vsem so mi kromirana ogledala, pa paintjob tudi. Skoda samo da zadaj na pokrovu prtljaznika ni kaksnega spojlerja. A se da dobit kaksen aluminijast spojler za mondea ?

Jaz bi samo se dal 15" Alutec Storm felne, pa bi zadeva bila kr konkurencna na nasih showih.

LP

PS: kolko je cena ?

se strinjam s teboj, vendar jaz bi le druge feltne priporočal. in sicer kaj v tem stilu spodaj... edino 13col znajo bit premale, daj 15 col
Slika

Uporabniški avatar
Staccatto
Novinec

Kraj: Tropovci

Napisal/-a Staccatto Pe avg 07, 2009 6:54 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =I
ok ok :D
Nvn kaj se eni tko razburjate sej pa ni vaš avto al je?
Zakaj vas pol tko motri?
Pač naj dela usak po svoje....res je da ni lepo glih al jebat ga .... nemore bit use isto.
Če bi se malo bol potrudu človek bi dosti lepše izpadlo....vidi se pa da avto ni končan....al je zmankalo dnara al pa volje tko da.... :roll:
Sam osebno ga nebi imel že zato ker se mi taki model sploh ne vidi in najbol NI ŠVABA :lol: :lol: 8) :P
Pridni bojte pa ne se kregat raje dajte človeku kaki koristen nasvet če smo že pri tem :D

p.s. zadne feltne roxajo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Pre ka mam prevelik avto zato nega več The Stroja :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov