S-line- je napisal/-a:pa dobro no! ka ga te tolk gnjavite![]()
pa tist komentar da naj raje vlaga v masino,ta je cist kontra,ker masina je ze
brutalnajas osebno bi menjau samo felge kako colo vec,pa bi biu avto
cist drugacen.
sej pravim osebno mi je lep,aja pa ce je biu na viktorjih ne igra nobene vloge
je pa res da bi biu jas ponosen ce bi moj avto tut biu
Veyron je napisal/-a:Nabavil si to, kar je tebi všeč in ne obremenjuj se kar ti drugi gor pišejo. (na tem forumu boš dobil minus vsaj zaradi tega, ker je romb v havbo vgraviran).
SINISA KAJIS je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Tale avto pa je zamenjal že precej lastnikov
tale avto pa ni zamenjal dost lastnikov![]()
ker sm ga od kolega kupil in je bil prvi
gecco je napisal/-a:SINISA KAJIS je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Tale avto pa je zamenjal že precej lastnikov
tale avto pa ni zamenjal dost lastnikov![]()
ker sm ga od kolega kupil in je bil prvi
se pravi da si ga kupil od prusa? zdj ne vem al je več teh meganov sam tale mi je čist podoben enmu k se je par let nazaj vozil po NM
Urshy_STi je napisal/-a:Pomoje je cela predelava stala 5000€, ne pa samo feltne. Sploh ne vem katere 19" feltne stanejo vec kot 1200€ po komadu. Pa da niso lih neke super lightweight racing karbonske al pa magnezijeve (19 and 20-inch 8-spoke Magnesium hubs with carbon fibre rims. The carbon-fibre front wheels now weigh 6.3 kg, compared to the 10.9 kg aluminium alloys they replace. On the whole car, the weight reduction is an incredible 19 kg. Performance of this calibre doesn?t come cheap, though ? retrofitting these rims will cost you £1,200 - £1,400 per wheel.)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost