Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 11, 2009 3:52 pm

Technologic je napisal/-a:Ja jaz sm mislo da jih je kupo me, to pa je isto kot da gremo mi mal renojev poslikat pa dat na forum?

Vsi ne poznamo ameriskega stila, nam pa je zanimiv, in ne vidim razloga zakaj ne bi chgotom predstavil par USA vozil tudi na nas forum.

Žumi
Nov uporabnik

Napisal/-a Žumi To avg 11, 2009 5:28 pm

en kp enga rjovenja V8 motorjov!!
hudo hudo. za vidt in za slišat noro, za vozt pa za evropske potrebe pod standardam!!
ampak to me tok ne moti.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon To avg 11, 2009 5:58 pm

Courage™ je napisal/-a:
Technologic je napisal/-a:Ja jaz sm mislo da jih je kupo me, to pa je isto kot da gremo mi mal renojev poslikat pa dat na forum?

Vsi ne poznamo ameriskega stila, nam pa je zanimiv, in ne vidim razloga zakaj ne bi chgotom predstavil par USA vozil tudi na nas forum.

Ne ni nič narobe samo je pa več kot očitno tipični ameriški show off.

Kaj gremo še mi na ameriške forume objavljat evropske super športnike (avto ki ni samo za naravnost), ker američani praktično ne vedo kaj je to?!?! :P

Uporabniški avatar
tads
Novinec

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a tads To avg 11, 2009 6:31 pm

prav nor je tale escalade. vendar tega si pa res večina kupi za "show off".
drugače so pa vsi lepi, in pri nas nekaj posebnega.
me veliko bolj navduši en takšen ameriški "tovornjak" kakor en audi a8, ali bmw 7.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx To avg 11, 2009 6:47 pm

lepe so lepe te ameriške kante jz pa pomoje se lahko skup zlomim da se sploh not vsedem :roll:
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To avg 11, 2009 7:14 pm

koncno nekaj zanimivige za pogledat.

kako je pa z voznjo po cesti z tistim prvim? mislim na plave so kaki problemi?
Slika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx To avg 11, 2009 7:48 pm

lenivec je napisal/-a:zakaj bi se skup zlomo?
višina kolk sm gledu nimajo kaj dosti prostora znotraj usaj zadnja klop ne
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx To avg 11, 2009 8:18 pm

problem je v tem ker v naši familiji velja nenapisano pravilo oddrasli spredaj ''froci'' zadaj... torej jaz š enimam izpita in mi .če je pač sopotnik kdo od odraslih pač moram sedeti na zadnji klopi kar z višino 2m res ni prijetno
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To avg 11, 2009 10:54 pm

axa je napisal/-a:sam notranjosti so pa cisti obup...dizajn kot sama plastika jao.

Tudi jaz imam v svojem pick upu podobno plastiko. Ampak! 1. ta plastika ni nič kaj slabša, kot v evropskih ali japonskih tovornih/delavskih kombijih ali pick upih. 2. Jaz imam sicer rad lepo in udobno notranjost pri osebnem avtomobilu, vendar to v takem avtomobilu, kot je pick up ne pogrešam in mi je notranjost popolnoma nepomebna.

lenivec je napisal/-a:
tads je napisal/-a:saj to niso avti za kazanje, to so avti ki se jih da uporabiti.

kje se da to uporabit? na poti v trgovino?
vsaj silverado v takem stanju kot je gori ni za druga kot za kazanje.
zakaj bi mel terenskega pickupa z cestnimi gumami in pogon na zadnjo akso? za uporabnost na terenu definitivno ne

Te avtomobili so res uporabni, verjemi!! Za v trgovino je itak zakon. Si morda že kdaj peljal svojo drago v IKEO?? Jaz sem jo dvakrat in obakrat sem domov peljal poln keson :roll: ! Pa itak pride prav za nešteto stvari! Verjamem pa, da si nekdo, ki nikoli ni imel pick upa težko predstavlja, da je tako zelo uporaben. Tudi jaz si nisem mislil, da mi bo tako zelo prav prišel. Pa še to moram omeniti, kombiji ali pa kakšen JAP pick up z malim kesončki nikakor niso primerljivi v uporabnosti !!!

Seveda se pa strinjam, da je pick up lahko namenjen tudi samo kazanju! Tako, kot vsak drugi avto!

Pa še to bi rad omenil, da ljudje prevečkrat mešate pick upe s terenci! Pick up ni mišljen za resen offroad! 4x4 pogon je bolj namenjen za vožnjo kakšnega farmerja po zemlji, blatu...in pa za lažjo vožnjo pozimi v snegu in podobno.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Sr avg 12, 2009 1:24 am

Wau prava mišičnjaka, čeprav se mi prvi bolj dopade 8) ..to se more bit filing peljat po cesti ko si kr visoko glede na ostala vozila, vsi gledajo gor :-P

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Sr avg 12, 2009 2:47 am

_B3yBo_ je napisal/-a:koncno nekaj zanimivige za pogledat.

kako je pa z voznjo po cesti z tistim prvim? mislim na plave so kaki problemi?

Voznja je super, se posebej po brezpotjih (mislim na prvega seveda)!

Pickup na splosno NI terenec, kot je bilo zgoraj pravilno ugotovljeno! Lahko je, lahko pa tudi ne in je le cestni pickup. To ne gre zamenjevat.

A mislis policaje tukaj v ZDA? Nic ne pravijo, ustavijo te le, ce si kaj narobe naredil, ne pa zato, ker vozis tak truck. Takih pickupov je tukaj na miljone in so vsakdanji pojav, celo ogromno policajev jih vozi privatno. Dolocene drzave (Texas, Montana...) jih imajo celo kot sluzbena vozila. Recimo za nadzor meje z Mexico-m.

Ena od tipicnih uporab pickupov je tudi vleka prikolice, tako, da je sprednji del prikolice z nogo naslonjen v keson pickupa. Tak sistem omogoca vleko kar velikih in tezkih prikolic.

Slika

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr avg 12, 2009 3:25 am

shaggx je napisal/-a:

Tale dva imat "extended Cab" kar pomeni, da so zadnji sedeži bolj, kot ne pomožni. Zadaj imaš za noge res bolj malo prostora ampak se ti vsaj ni potrebno sklanjat in vratu lomit, ker streha je dovolj visoka. Spredaj jaz, ki nisem ravno med malimi komot sedim. Še vedno pa imaš na izbiro "crew cab", tam je dovolj prostora tudi na zadnjih sedežih.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Sr avg 12, 2009 4:15 am

cruiser1 je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:

Tale dva imat "extended Cab" kar pomeni, da so zadnji sedeži bolj, kot ne pomožni. Zadaj imaš za noge res bolj malo prostora ampak se ti vsaj ni potrebno sklanjat in vratu lomit, ker streha je dovolj visoka. Spredaj jaz, ki nisem ravno med malimi komot sedim. Še vedno pa imaš na izbiro "crew cab", tam je dovolj prostora tudi na zadnjih sedežih.

Popolnoma prav - se takoj vidi, da imas sam pickupa! :P

Escalade na fotkah ima na primer zadaj full size sedeze in so res udobni.

LP iz chicaga!

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Sr avg 12, 2009 8:54 am

Takole bom reku - ne vidim smisla pickupov, še posebej če so odprti. Edino za kakšnega lovca, ki vrže notr plen ali kakega farmerja. Veliko bolj se mi zdi uporaben karavan ali enoprostorec z raznimi predali, mrežicami v lepo obdelanemu prtljažniku. Pa tudi V8 zverine pod havbo se mi zdijo totalna bedarija.
So pa zanimivi za pogledat ti avti, to pa ja. Ampak ga ne bi imel doma, pa če mi ga kdo podari. Ogromna zverina z malo prostora za sedenja (vsaj zadaj), grdo notranjostjo in veliko porabo. Tudi varnost je vprašljiva.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr avg 12, 2009 9:59 am

uf se sekirajo... brez skrbi ;)
nimajo vsi debelih denarnic. V usa je vedno več v6 motorjev in dizlašov.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr avg 12, 2009 10:10 am

ful uporabni pick-upi kjer moras robo meter visoko dvignit da lahko polozis v keson. ja pa ja.

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d Sr avg 12, 2009 10:14 am

ce mors vsak dan smeti vozit iz hribov v dolino ene 100 milj dalec, so teli pickupi spica. :D

je pa res, ogromno pleha, ogromna teza, ogromen motor, zanic izdelava, zanic poraba, zanic bremze, zanic lega na cesti (ok, to se nekako prebavimo, glede na namembnost). Niso za brez veze nekonkurencni zunaj midlanda in srednje amerike.

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Sr avg 12, 2009 10:20 am

Lepo.Meni so teli usa avti prov hudi čeprav niso najbolši ampak imajo svoj pečat ki jih naredi takšne kot so "zanimivi". Kuk j pa kj puraba?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov