axa je napisal/-a:sam notranjosti so pa cisti obup...dizajn kot sama plastika jao.
Tudi jaz imam v svojem pick upu podobno plastiko. Ampak! 1. ta plastika ni nič kaj slabša, kot v evropskih ali japonskih tovornih/delavskih kombijih ali pick upih. 2. Jaz imam sicer rad lepo in udobno notranjost pri osebnem avtomobilu, vendar to v takem avtomobilu, kot je pick up ne pogrešam in mi je notranjost popolnoma nepomebna.
lenivec je napisal/-a:tads je napisal/-a:saj to niso avti za kazanje, to so avti ki se jih da uporabiti.
kje se da to uporabit? na poti v trgovino?
vsaj silverado v takem stanju kot je gori ni za druga kot za kazanje.
zakaj bi mel terenskega pickupa z cestnimi gumami in pogon na zadnjo akso? za uporabnost na terenu definitivno ne
Te avtomobili so res uporabni, verjemi!! Za v trgovino je itak zakon. Si morda že kdaj peljal svojo drago v IKEO?? Jaz sem jo dvakrat in obakrat sem domov peljal poln keson

! Pa itak pride prav za nešteto stvari! Verjamem pa, da si nekdo, ki nikoli ni imel pick upa težko predstavlja, da je tako zelo uporaben. Tudi jaz si nisem mislil, da mi bo tako zelo prav prišel. Pa še to moram omeniti, kombiji ali pa kakšen JAP pick up z malim kesončki nikakor niso primerljivi v uporabnosti !!!
Seveda se pa strinjam, da je pick up lahko namenjen tudi samo kazanju! Tako, kot vsak drugi avto!
Pa še to bi rad omenil, da ljudje prevečkrat mešate pick upe s terenci! Pick up ni mišljen za resen offroad! 4x4 pogon je bolj namenjen za vožnjo kakšnega farmerja po zemlji, blatu...in pa za lažjo vožnjo pozimi v snegu in podobno.