nalcoq4 je napisal/-a:Lepa jetako kot je predhodnik napisal.Menjaj dihtungo in imaš 90 konjev. Nahaja se pa med loputo za plin pa sesalnim kolektorjem.
Matey_ je napisal/-a:Lepo lepo ni kajPa če ti jo rata uštimat po tistih slikcah ne bo preveč niti premalo, ravno prav ! Aja pa na tvojem mestu bi na kocu ''predelave'' zamenjal še vsaj zadnji izpušni lonec!
But hey, that's just me![]()
LP
šinki je napisal/-a:Lepa je, škoda ka ni VTI. Upam da nisi tipičen hondaš da bi jo mučil z blokadiranjem.
Ivan36 je napisal/-a:Lepo od tebe samo a si fetiš na pleh. Punce ni nikjer videt
__bambi__ je napisal/-a:nalcoq4 je napisal/-a:Lepa jetako kot je predhodnik napisal.Menjaj dihtungo in imaš 90 konjev. Nahaja se pa med loputo za plin pa sesalnim kolektorjem.
Dobr je no sm prov vedu da bo to spet ena tema tipičnih hondašev.In zakaj naj bi dobiv 15 km ven ?Dobr , da ne rečete naj , da nalepko od remusa gor da, bo še 10 kojnu dubu več.Nj pele na dnyo , da vidm če res dubiš ker ne verjamem dokler ne vidim.
stony je napisal/-a:__bambi__ je napisal/-a:nalcoq4 je napisal/-a:Lepa jetako kot je predhodnik napisal.Menjaj dihtungo in imaš 90 konjev. Nahaja se pa med loputo za plin pa sesalnim kolektorjem.
Dobr je no sm prov vedu da bo to spet ena tema tipičnih hondašev.In zakaj naj bi dobiv 15 km ven ?Dobr , da ne rečete naj , da nalepko od remusa gor da, bo še 10 kojnu dubu več.Nj pele na dnyo , da vidm če res dubiš ker ne verjamem dokler ne vidim.
Če plačaš dyno, jaz paljem svojo
Lep avto(barva).
gaši je napisal/-a:zlarre: kaj alfo si prodal?
drugače pa lepa honda, bela barva ji prav paše..če boš imel za vzgled ono kaj si prilepo sliki gor, kapo dol
zlarre_ je napisal/-a:stony je napisal/-a:__bambi__ je napisal/-a:nalcoq4 je napisal/-a:Lepa jetako kot je predhodnik napisal.Menjaj dihtungo in imaš 90 konjev. Nahaja se pa med loputo za plin pa sesalnim kolektorjem.
Če plačaš dyno, jaz paljem svojo
Lep avto(barva).
Jaz tudi peljem svojo tkoj.![]()
Hvala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov