B3YBO Čestitke za osvojeno mesto

HaMzO je napisal/-a:ma ta avto nikol nebo RAT-LOOK!
zakaj? pa recimo en primer, samo zato ker je pokrpal lukne na avtu in prebarval avno no barvo - kao na barvo rjeto men nedeluje in nevleče na ratlook.
rat look avto ti mora bit tak, da je vizualno zarjevel, gnil, da je za na odpad....ubistvu je čist normalno vozen, sploh če ma pod pokrovm kako močno mašino
ne pa to kar ta bejbo dela s tem svojim kršom![]()
![]()
bejbo poglej si ta link pa ti bo morda mal bolj logićno kaj pomen met rat-look avto.
_B3yBo_ je napisal/-a:hamzo sam ta krs se mav bol pele cez ovinke k tvoj gti
V končni fazi mi dol visi kaj je rat-look... avto zgleda čist nč posebnega, pa naj bo onakav ali takav look... žal...
PS: Tisti k je pogruntal rat-look tud ni čist diht. Ne bi dal avta barvat na neke barve rje in kaj jst vem kaj še... eni hočjo bit extra ekscentriki samo zaradi središča pozornosti očitno. Guess what... ni dost da si samo poseben, treba je bit poseben z okusom.
PPS: In ja... gledee na to kaj sem videl pri ostalih TRUE rat-lookih, lahko rečem samo da je ta avto rat-look wannabe.
Še enrkat se opravičujem avtorju "izdelka". Nimam nobenega namena whatsoever žalit dejansko delo, za trud pa pač ne vem če je bil res vpleten v izdelavo.
vugy je napisal/-a:mislim da kateremu pa je diht ki da kar koli na avto?????.....a tistim je diht ko dajajo v avtoakustiko...in nevejo več kam bi si dali monito?...a tistim je dilht ko se vozijo z avti tako nizkimi da obstanejo na prvi jamici?......a tistim je diht ko imajo že tako vlke feltne da imajo že big foote?...a tistim je diht ko dajajo poliseterske odbijače v stilu vesoljcev gor??? no upam da si dojel sporočilo mojega posta.....
HaMzO je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:hamzo sam ta krs se mav bol pele cez ovinke k tvoj gti
hahahaha, ja prov gotov
če gre tvoj avtiček čez ovinek 130 da se neprevrne pol si se res dobr pelje
prjatu če bi jz bil na tvojm mestu, mene bi blo sram,ops:
za tok dnarja k si t dal za ta 2 'krša' bi si lohk neki normalnga kupu, recimo za 500e se že najde kak lep avtek, pa lepo zrihtu...oz raj nerihti nč k bo spet grdo izpadl
SpunkyRacer je napisal/-a:Saj je prav, da saj eden uvaja ta stil v Slovenijo...samo zakaj ravno dirkalnik treba tko neki uničit?!?!?!'![]()
![]()
Ne bi rekel navaden avto al kaj takega...
mire je napisal/-a:Se vidi da slovenska cena ni se razvita v rat stylingu.
Prvic ta avto ne bi smel pobrat tako visokega mesta saj ni nic posebnega mogoce ce bi bil malo bolj konkretno v rat narejen bi lahko.
Kao to je avto rat styling noter pa sportni volan pa sportni sedezi.
_B3yBo_ je napisal/-a:nevem kaj smetite to temo od avta, govorite pa o enem cisto drugem avtu![]()
drugace pojma nimate, se dobro vidi da nespremljate rat look forume in podobno. kajti ce bi bili samo malo v tem bi videli da ni vse rat look kar je rjasto in kar je cisto uniceno.
nekateri v ta stil ulozijo veliko vec kot nekateri ki delajo fensi avte (rizote)...
no zdej pa dosti off topicka v tej temi in moderatorji pobrisite ves ta off topick, ker otpiram novo temo glede tega avta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov