Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne sep 06, 2009 6:02 pm

Itq seicento ga zmaga ;) Drgač pa B3NZ0, ko je objavil link, hvala bogu, da obstaja kakšna stran, kjer to malo obrazložjo, pa nazorno pokažejo. Tak v Sloveniji mislim da glih ene 50 ljudi ve ka pomeni Rat Look XD Vsi ostali, pa tak prvič slišali za njega. XD

B3YBO Čestitke za osvojeno mesto ;)
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Ne sep 06, 2009 6:04 pm

ma ta avto nikol nebo RAT-LOOK!
zakaj? pa recimo en primer, samo zato ker je pokrpal lukne na avtu in prebarval avno no barvo - kao na barvo rje :D to men nedeluje in nevleče na ratlook.

rat look avto ti mora bit tak, da je vizualno zarjevel, gnil, da je za na odpad....ubistvu je čist normalno vozen, sploh če ma pod pokrovm kako močno mašino :)

ne pa to kar ta bejbo dela s tem svojim kršom :D :D :D

bejbo poglej si ta link pa ti bo morda mal bolj logićno kaj pomen met rat-look avto.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne sep 06, 2009 6:27 pm

HaMzO je napisal/-a:ma ta avto nikol nebo RAT-LOOK!
zakaj? pa recimo en primer, samo zato ker je pokrpal lukne na avtu in prebarval avno no barvo - kao na barvo rje :D to men nedeluje in nevleče na ratlook.

rat look avto ti mora bit tak, da je vizualno zarjevel, gnil, da je za na odpad....ubistvu je čist normalno vozen, sploh če ma pod pokrovm kako močno mašino :)

ne pa to kar ta bejbo dela s tem svojim kršom :D :D :D

bejbo poglej si ta link pa ti bo morda mal bolj logićno kaj pomen met rat-look avto.

ne to nikjer ne piše da mora biti rjav :roll: :roll: bistvo je to, da daš na avto to nad čem se drugi zgražajo......meni je cool 8) 8)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne sep 06, 2009 6:27 pm

hamzo sam ta krs se mav bol pele cez ovinke k tvoj gti :twisted:
Slika

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Ne sep 06, 2009 6:34 pm

He he rat look, to sem pa zdaj prvič slišal za tole in videl. Ko sem videl v temi da je ta avto celo dosegel neko mesto na šovu, sem mislil da je to pač neka parodija na neke seljake ki se izza devetih gora in rovt odpravijo na morje, cela družina. Sploh tista krama na avtu mi je dala to mislit. Spet po drugi strani sem pa mislil da je to parodija na razne bedake iz vshodnih dežel ko se spravijo spimpat svojo staro kripo in jo potem pimpajo s približno takimi traktorskimi žmigavci in pa takimi feltnami, pač kar se najde na odpadu, samo da zamenja original del. :lol: Da lahko reče da je avto stajlan. Čeprav, pri tej drugi varjanti mi ni šlo v glavo tista krama na avtu s drvarskim prtljažnikom vred. No zdaj ko vem zakaj se gre, moram reči da se mi to početje z rat lookom zdi otročje. Kot bi se 10 letnik spravil dedkov avto spimpat kater za hišo leži že 10 let nevozen he he :)

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Ne sep 06, 2009 6:37 pm

vugy je napisal/-a:ne to nikjer ne piše da mora biti rjav :roll: :roll: bistvo je to, da daš na avto to nad čem se drugi zgražajo......meni je cool 8) 8)

No če je tako, potem pa manjka še vlečna kljuka 8)

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Ne sep 06, 2009 6:51 pm

Tole je rat look? Hahahahaha. Sem videl tole podrtijo na showu in moram reči da res žalostno izgleda. Tisti ki nekaj lepite linke kaj je rat look raje samo prvo preglejte stran. Ne samo linkat in potem biti pameten. Tale ne zgleda rat look ampak zgleda kot da bi ga popravljal največji pocar na vasi. Malo pravih rat-look avtov si poglejte pa potem primerjajte.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne sep 06, 2009 7:02 pm

V končni fazi mi dol visi kaj je rat-look... avto zgleda čist nč posebnega, pa naj bo onakav ali takav look... žal...

PS: Tisti k je pogruntal rat-look tud ni čist diht. Ne bi dal avta barvat na neke barve rje in kaj jst vem kaj še... eni hočjo bit extra ekscentriki samo zaradi središča pozornosti očitno. Guess what... ni dost da si samo poseben, treba je bit poseben z okusom.

PPS: In ja... gledee na to kaj sem videl pri ostalih TRUE rat-lookih, lahko rečem samo da je ta avto rat-look wannabe.

Še enrkat se opravičujem avtorju "izdelka". Nimam nobenega namena whatsoever žalit dejansko delo, za trud pa pač ne vem če je bil res vpleten v izdelavo.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne sep 06, 2009 7:07 pm

bom zaj en dan šel do sorodnika,pa ga vprašal če si lahko sposodim ford mondeota 14 let starega,kateri že več kot 1 leto tam leži pa gnili,da grem po pokale na slovenske showe :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Ne sep 06, 2009 7:26 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:hamzo sam ta krs se mav bol pele cez ovinke k tvoj gti :twisted:

:lol: hahahaha, ja prov gotov :)
če gre tvoj avtiček čez ovinek 130 da se neprevrne pol si se res dobr pelje :D

prjatu če bi jz bil na tvojm mestu, mene bi blo sram, :oops:
za tok dnarja k si t dal za ta 2 'krša' bi si lohk neki normalnga kupu, recimo za 500e se že najde kak lep avtek, pa lepo zrihtu...oz raj nerihti nč k bo spet grdo izpadl :D

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Ne sep 06, 2009 7:39 pm

V končni fazi mi dol visi kaj je rat-look... avto zgleda čist nč posebnega, pa naj bo onakav ali takav look... žal...

PS: Tisti k je pogruntal rat-look tud ni čist diht. Ne bi dal avta barvat na neke barve rje in kaj jst vem kaj še... eni hočjo bit extra ekscentriki samo zaradi središča pozornosti očitno. Guess what... ni dost da si samo poseben, treba je bit poseben z okusom.

PPS: In ja... gledee na to kaj sem videl pri ostalih TRUE rat-lookih, lahko rečem samo da je ta avto rat-look wannabe.

Še enrkat se opravičujem avtorju "izdelka". Nimam nobenega namena whatsoever žalit dejansko delo, za trud pa pač ne vem če je bil res vpleten v izdelavo.

mislim da kateremu pa je diht ki da kar koli na avto?????.....a tistim je diht ko dajajo v avtoakustiko...in nevejo več kam bi si dali monito?...a tistim je dilht ko se vozijo z avti tako nizkimi da obstanejo na prvi jamici?......a tistim je diht ko imajo že tako vlke feltne da imajo že big foote?...a tistim je diht ko dajajo poliseterske odbijače v stilu vesoljcev gor??? no upam da si dojel sporočilo mojega posta.....

zakaj se vidi samo polovica mojega posta če piše monitor??
Zadnjič spremenil vugy, dne Ne sep 06, 2009 7:44 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Ne sep 06, 2009 7:42 pm

_B3yBo_ če prav zastopim je tole dirkalc???
men je lep ker je neki posebnga in ni rat look tko k ga vsi poznajo pač vse rjasto itd. ampak avto vseen ne zgleda tako slabo.....
kera je pa cifra barve v kartončku haha

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne sep 06, 2009 7:43 pm

Se vidi da slovenska cena ni se razvita v rat stylingu.
Prvic ta avto ne bi smel pobrat tako visokega mesta saj ni nic posebnega mogoce ce bi bil malo bolj konkretno v rat narejen bi lahko.
Kao to je avto rat styling noter pa sportni volan pa sportni sedezi.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Ne sep 06, 2009 7:51 pm

vugy je napisal/-a:mislim da kateremu pa je diht ki da kar koli na avto?????.....a tistim je diht ko dajajo v avtoakustiko...in nevejo več kam bi si dali monito?...a tistim je dilht ko se vozijo z avti tako nizkimi da obstanejo na prvi jamici?......a tistim je diht ko imajo že tako vlke feltne da imajo že big foote?...a tistim je diht ko dajajo poliseterske odbijače v stilu vesoljcev gor??? no upam da si dojel sporočilo mojega posta.....

IMO nimaš prav. Eno je stajlanje avta, v nekih mejah zdravega okusa, eno je pa izživljanje nad avtomobili, če me razumeš. Naredit iz nekega starega avtomobila, nagnusen zmazek, pač po mojem in še čem mnenju ni ne lepo in ne posebno, ampak je neumnost.

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne sep 06, 2009 8:09 pm

Saj je prav, da saj eden uvaja ta stil v Slovenijo...samo zakaj ravno dirkalnik treba tko neki uničit?!?!?!' :roll: :roll:

Ne bi rekel navaden avto al kaj takega... :!:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne sep 06, 2009 8:10 pm

HaMzO je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:hamzo sam ta krs se mav bol pele cez ovinke k tvoj gti :twisted:

:lol: hahahaha, ja prov gotov :)
če gre tvoj avtiček čez ovinek 130 da se neprevrne pol si se res dobr pelje :D

prjatu če bi jz bil na tvojm mestu, mene bi blo sram, :oops:
za tok dnarja k si t dal za ta 2 'krša' bi si lohk neki normalnga kupu, recimo za 500e se že najde kak lep avtek, pa lepo zrihtu...oz raj nerihti nč k bo spet grdo izpadl :D

gre veliko hitreje kot 130 cez ovinke (zalostno ce tvoj zmore samo toliko), se vidi da neves cesa so sposobni te mali dirkaniki...
ti kar kupuj avte za 500€ ce ti pase.... moji vsi do sedaj so malo vec vredni. In svojmu avtu lahko govoris krš in podobno, kajti jaz za tvojega negovorim da je kmet mobil in podobno

@mire: ce bi imeli zrelo sestavljen pravilik za tekmovanja bi avto v kaki drugi kalsi pobral se visje mesto, kajti avto ima malo morje predelav ki jih tam nima nobeden oziroma zelo zelo malo avtov. pac na zunaj zgleda serisko ker to je tudi njegov namen, nocem nobenih odvecnih poliestrskih stvari. V tej klasi vec kot 50% predelav sploh nisem mogel uveljaviti.

SpunkyRacer je napisal/-a:Saj je prav, da saj eden uvaja ta stil v Slovenijo...samo zakaj ravno dirkalnik treba tko neki uničit?!?!?!' :roll: :roll:

Ne bi rekel navaden avto al kaj takega... :!:

avto ni cisto nic unicen samo barvo ima namerno tako.... avto ima vse drugo isto kot prej... celo bols ker se mu barva sedaj nepaca in spira
Zadnjič spremenil _B3yBo_, dne Ne sep 06, 2009 8:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne sep 06, 2009 8:16 pm

mire je napisal/-a:Se vidi da slovenska cena ni se razvita v rat stylingu.
Prvic ta avto ne bi smel pobrat tako visokega mesta saj ni nic posebnega mogoce ce bi bil malo bolj konkretno v rat narejen bi lahko.
Kao to je avto rat styling noter pa sportni volan pa sportni sedezi.

Mogoče, ker je to rally specialka, s katerimi se je dirkalo ;)
Me zanima, koliko od vas bi imelo j***a, da bi postavili sedeže, ki so vredni 2000€/kos ven na dež in sonce za čez celo poletje, da jih obšlesa in jih še dodatno malo razparali.

Pa še glede tega, da je avto serijski na zunaj. Naj povem - avto je original sporting. Z avta so bili odstranjeni abarthovi pragovi in spojler ter zašvasane luknje, odstranjene so bile stranske letvice, poširjeni blatniki, da se tako zelo spuščen avto sploh premika in zavija, sprednji odbijač je bil predelan (zaprte stranske luknje, sredinski del pa je bil predelan, da so sedaj samo letvice tam).
Da pa se v predelavo mehanike tega avtomobila sploh ne spuščam. Če koga zanima, mu pa lahko beybo kadarkoli pokaže več kot 100 strani debelo knjigo predelav za vsak posamezen vijak in za vsak posamezen var, ki so ga na tem avtu morali naredit.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire Ne sep 06, 2009 8:21 pm

Ne me razumet narobe toda zanima me ali v rat stylingu se spreminja notranjost.
Lp
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne sep 06, 2009 8:21 pm

kaj ste napadl človeka kot, da je nek kriminalc. pa dejtega pustit, da uživa v svojem predelovanju in barvanju avto tako kot njemu paše ne pa da nekateri bluzite tja v nč.

poglejte še z druge plati:

- avto dela zase in ne za druge
- vse kar naredi plača z svojim denarjem in ne vašim
- verjetno prisotno malo slovenske fovšije, ker eni pač ne znate nič naredit na avtu.
med njih se štejem tudi jast).
- mislim, da bi bilo bolje pred svojim pragom pomesti potem pa šele pred sosedovim.

da ne bo pomote nisem imel namena kogarkoli užalit s svojim postom ampak eni res t....

lp

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne sep 06, 2009 8:24 pm

lol

_B3yBo_ je napisal/-a:nevem kaj smetite to temo od avta, govorite pa o enem cisto drugem avtu :roll:

drugace pojma nimate, se dobro vidi da nespremljate rat look forume in podobno. kajti ce bi bili samo malo v tem bi videli da ni vse rat look kar je rjasto in kar je cisto uniceno.

nekateri v ta stil ulozijo veliko vec kot nekateri ki delajo fensi avte (rizote)...

no zdej pa dosti off topicka v tej temi in moderatorji pobrisite ves ta off topick, ker otpiram novo temo glede tega avta

:EE :EE

Sorry.. Res ni vse rat look.. AMpak tvoj drekasto rjav športak žal ni R od rat looka..
Sej avto na slikah zgleda res lep.. Ampak ko prideš na pol metra je pa... Smeh
Zadnjič spremenil H2, dne Ne sep 06, 2009 8:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov