Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po sep 07, 2009 9:42 pm

Čestitke bratu za nakup, z tem paketom vancouver je res čisto nekaj drugega kot tisti brez njega :D Drugače pa zelo lep 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Po sep 07, 2009 11:18 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:
tomaz07 je napisal/-a:Škoda edino ko je avtomatik :)

Ko enkrat voziš takšen manjalnik, je to to. Jaz ne kupim niti pod razno več ročni menjalnik.
DSG dela v nulo, poraba nižja, hitrejši od ročnega, možnost prestavljanja ob volanu, prva liga na kakšni zaviti cesti, ne rabiš spustit volana, kaj še potem manjka, edino cena je pa res en minus.....

baucek je napisal/-a:Kako pa bo s čipanjem zaradi DSG?

To RSR tak zrihta.
Sicer so navili ceno za 6-ko na 970 EUR. Za njihove stranke dajo 30 % dol, ampak vseeno...
Takrat so za GTI-ja tudi govorili da DSG zdrži samo 320NM.
Po čipanju ima 370 in dela avto po 4-ih letih v nulo...
Tukaj bo samo ca 50Nm več, za razliko od 2.0 kjer je skoraj 100Nm več.

sam tko za informacijo, mi smo mojga prikopil na vag.com pa je zmeril da imam 335 navora, oz 370 na papirju od rsr-a :)

skn pa ponuja 390nm ki naj bi jih tut na vag.comu pratako napisalo isto število :)

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši To sep 08, 2009 1:48 am

Noro lep :-P

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 To sep 08, 2009 9:20 am

Lep golfic...se posebej notranjost...skoda,ker ni pri sciroccu taksna.

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ To sep 08, 2009 10:13 am

Lepa strela 8) 8) veliko varnih KM :D

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To sep 08, 2009 12:24 pm

WRC555 je napisal/-a:Lep golfic...se posebej notranjost...skoda,ker ni pri sciroccu taksna.

Ja meni je notranjost 6-tice bistveno lepša kot pri 5-ki.
Za modelsko leto 2009-2010 je pri Sciroccu že podobna notranjost.
Volan enak kot pri GTI-6, nova osvetlitev, klima ostaja enaka.
Malo so dodelali zadevo, hvala bogu.
Slika

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 To sep 08, 2009 3:04 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:
4vale6 je napisal/-a:Super golf! čestitke bratu in veliko varnih km, (tudi teb v prihodnosti ;) ) sam neki me zanima, kako to da nima ročk za pretikanje DSG-ja ob volanu? al je sam tko slikano da jih ni vidt? Čudno ker ima multifunkcijski volan, ponavad je to v kompletu a ni?

Hvala
Ni vzel, samo ko smo takrat gledali je bilo doplačilo 380 EUR, kot je pri Sciroccu, sedaj sem pa pogledal, je pa samo 60 EUR, jebiga..... :roll: Pa sej ni GTI-.... ;)

Auch 380eur je pa mal dost za ta hec...
A ti si si pa scirocca omislu? lepa :twisted:

rini
Novinec

Napisal/-a rini To sep 08, 2009 3:47 pm

Super avto, ni kej za rečt, ampak še najbolj mi je pa všec kozolec!

valve
Nov uporabnik

Napisal/-a valve To sep 08, 2009 4:17 pm

Zanima me predvsem kako si zadovoljken z samim motorjem? Si ga že dodobra sprobal ali ga še "einfahraš" ? Opiši malo.

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To sep 08, 2009 6:17 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:
WRC555 je napisal/-a:Lep golfic...se posebej notranjost...skoda,ker ni pri sciroccu taksna.

Ja meni je notranjost 6-tice bistveno lepša kot pri 5-ki.
Za modelsko leto 2009-2010 je pri Sciroccu že podobna notranjost.
Volan enak kot pri GTI-6, nova osvetlitev, klima ostaja enaka.
Malo so dodelali zadevo, hvala bogu.
Slika

lepa notranjost sciroccota.Z katerim motorjem ga bos vzel?...No jaz jutri dobim belega GTDja baje prvi GTD iz A2Sa..Seveda z DSG menjalnikom, stoji pa tudi na 18 colah ;)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To sep 08, 2009 6:37 pm

tomy a bajk gre u sciroccota :lol:

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE To sep 08, 2009 7:17 pm

greddy dobiš novega ali testnega na preizkus. Kot sem napisal ta testni je 8) .Jaz sem bil zelo zadovoljen,prav tako DSG avtomatik menjalnikom,pa en kup opreme,
no tale je da ne bom preveč nakladal http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2363951&show=1
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To sep 08, 2009 7:34 pm

valve je napisal/-a:Zanima me predvsem kako si zadovoljken z samim motorjem? Si ga že dodobra sprobal ali ga še "einfahraš" ? Opiši malo.

Ja to bo pa brat malo kasneje povedal, se še nič kaj ni vozil. So pa prvi občutki zelo dobri.
Avto res izredno lepo vleče v nizkih obratih, kaj se dogaja pri višjih bo še treba počakat, samo brez čipa ne bo kaj veliko za pričakovat. :)
Motorja praktično ne čuješ, pa še DSG sploh ne veš kdaj šalta. Pri GTI-ju vsaj malo zadnji izpuh rohni in veš da se nekaj dogaja.
6-ka je očitno tudi dosti boljše izolirana, ker tudi na Fifth Gear-u je hvalil prav to, kako so utišali kabino in sam piš vetra pri večjih hitrostih.
Poraba pa se tudi počasi spušča, na relaciji 80 km, tričetr avtocesta pri zmerni vožnji že okoli 7.3l. Če se kdo odloča za Sidharto in ta motor, prva liga.

greddy je napisal/-a:lepa notranjost sciroccota.Z katerim motorjem ga bos vzel?...No jaz jutri dobim belega GTDja baje prvi GTD iz A2Sa..Seveda z DSG menjalnikom, stoji pa tudi na 18 colah ;)

GTD-ja sem tudi gledal ja. Ugoden za registracijo, dovolj moči, poraba zanemarljiva... :)
Samo iz 5-ke na 6-ko...... enostavno, bolj ko sem gledal, sedel v novem GTI-ju bolj sem razmišljal, da menjava ni smiselna in je bolj vzeti nekaj drugega.
Kaj več malo kasneje, ker če ga dolgo ne bo, pa res popokam tistega belega iz salona pa bo spet pokala, upam da ne... :lol:

kolesar je napisal/-a:tomy a bajk gre u sciroccota :lol:

Specijalka bi morala, v torbo pa je. TT, bo pa že štala , bo pa šel v golfa..... :P

rini je napisal/-a:Super avto, ni kej za rečt, ampak še najbolj mi je pa všec kozolec!

Še sam sem bil presenečen, ko sem ga zagledal. Ogromna zadeva, ne stoji dolgo, kot naročeno, tudi odlična osvetlitev spodaj.
Kaj pa slik ne bo noben pohvalil, pa tako sem se potrudil... :oops:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To sep 08, 2009 8:14 pm

PRODRIVE je napisal/-a:greddy dobiš novega ali testnega na preizkus. Kot sem napisal ta testni je 8) .Jaz sem bil zelo zadovoljen,prav tako DSG avtomatik menjalnikom,pa en kup opreme,
no tale je da ne bom preveč nakladal http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2363951&show=1

Novega, novega, no sem se zlagal, mama ga dobi :lol:...Dejansko dobiš največ za ta denar.Nebi jes dizla, razen 535d ostalo so bolj mlinčki ;)

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To sep 08, 2009 8:21 pm

Tomyboy2 je napisal/-a:GTD-ja sem tudi gledal ja. Ugoden za registracijo, dovolj moči, poraba zanemarljiva... :)
Samo iz 5-ke na 6-ko...... enostavno, bolj ko sem gledal, sedel v novem GTI-ju bolj sem razmišljal, da menjava ni smiselna in je bolj vzeti nekaj drugega.
Kaj več malo kasneje, ker če ga dolgo ne bo, pa res popokam tistega belega iz salona pa bo spet pokala, upam da ne... :lol:

Tomy, en nasvet..Vzami 5ko R32 z DSGjem...To bi jest nabavil, če bi kupoval v tem trenutku.

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče To sep 08, 2009 8:21 pm

tommy: bom jst prvi pohvalu fotke,hehe
sam avto je tko al tako preveč hud in je brezveze karkoli komentirat

slike so pa tudi fantasične, res taprava ostrina
ka pa maš zaen body pa lečovje?

naj bratu služi tako kot mora
;)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To sep 08, 2009 8:35 pm

greddy je napisal/-a:Tomy, en nasvet..Vzami 5ko R32 z DSGjem...To bi jest nabavil, če bi kupoval v tem trenutku.

Ja 5-ke ne več, ker jo vozim že 4 leta in je fajn kaj novega sprobat.
Malo bo treba "ejat" z temi konji, če ne bi tako potem rajel počakal na R20, ki naj bi bil samo kakšnih 4-5k več od GTI-ja. Ampak dosti je bilo zaenkrat.. :)

Dauče je napisal/-a:tommy: bom jst prvi pohvalu fotke,hehe
sam avto je tko al tako preveč hud in je brezveze karkoli komentirat
slike so pa tudi fantasične, res taprava ostrina
ka pa maš zaen body pa lečovje?
naj bratu služi tako kot mora
;)

Hvala... :)
Pri fotoaparatu pa res že dolgo nisem nič menjal, hvala bogu ni treba, še kar zadovoljen. Je pa še prva Sony Alpha 100 body, objektov pa Tamron 17-50mm F/2.8 XR Di II. Za daleč pa klasika Big mama 50-500mm Sigma. :)
Samo morem priznat, porabim potem 3x več časa z samo obdelavo v PhotoShopu, ker treba mal prčkat..

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To sep 08, 2009 8:57 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:Tomy, en nasvet..Vzami 5ko R32 z DSGjem...To bi jest nabavil, če bi kupoval v tem trenutkuqu.
Ja 5-ke ne več, ker jo vozim že 4 leta in je fajn kaj novega sprobat.
Malo bo treba "ejat" z temi konji, če ne bi tako potem rajel počakal na R20, ki naj bi bil samo kakšnih 4-5k več od GTI-ja. Ampak dosti je bilo zaenkrat.. :)

Ma kaj pa vem R20...Moti me 2.0 mlinček...Kubitura je le kubitura.. ;)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To sep 08, 2009 9:16 pm

greddy je napisal/-a:Ma kaj pa vem R20...Moti me 2.0 mlinček...Kubitura je le kubitura.. ;)

Ja to je res kar se tiče zvoka, ampak to je pa tudi vse.
Cestni sklad namesto 193 EUR, 106 EUR, poraba bistveno nižja. Gre pa tudi bol, če je avto z istimi konji lažji napram 6 cilindrom.
Razen kakšen motor iz TT RS-a, bi bil pa ravno prav vmes 2.5 Turbo . :twisted:

Uporabniški avatar
greddy
Novinec

Napisal/-a greddy To sep 08, 2009 10:15 pm

Samo 1x se pelješ z srebrnim R32 iz tvoje okolice, pa si boš hitro premislil ;) Je pa res, da mu pomagata dihat 2 turbine, ampak je to prava stvar, manjka mu še edino DSG.
AUDI S2, little modified
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov